İçeriğe Yönlendir

Sis Farı Değişikliği


Uğur Koçak

Recommended Posts

Mustafa Atik

bence tamponun altından ulaşmak yerine farı sökmek daha kolay,sislerin kasası olan siyah plastiğide sökmenize gerek yok apmül çıkıyor

hmm teşekkür ederim peki sizin kullandığınız sis farı ampulü var mı?veya önerebileceğiniz

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

xenon a bir dayanıklı mercek olmadığından uzun vadede erime yapıyormuş...ya mercek ya da çevresi..detaylı bilgim yok ama bilgim bu yönde...detaylı açıklama gelir zaten :)

mercek erimez.. o merceğe bir değil 2 xenon ampülde taksanız yine erimez..

sadece kararma yapar ama bu bi-xenon merceği kararma yapmaz anlamına gelmez.. her merceğin belli bir kullanım ömrü vardır..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Xenon ampulü veya normal ampul yuvasına oturmayıp bulundugu kısıma yüzeysel teması olursa ve bu yüzey metal degilse erime muhakkak olur.Normal şartlarda sorun olmaz.Mercek tasları deyim genelde metaldir bazı versiyonlar sert plastik alaşımdan içeriği oldukca dayanıklı malzemelerdir fakat bunlarda ampul yüzeysel teması varsa eritiyor ama normal takılmış ampul ile yıllarca sorun olmaz.Kararma olayı mutlaka her farda mevcut olan bir sorundur.

Yorum bağlantısı
Mustafa Atik

rica ederim ben far ve sislere space marka 8000k xenon taktırdım,piyasadaki philips osram gibi kaliteli ampüller olabilir sislerin ampül tipi H11 alırken aklınızda bulunsun

tşk ederim :) eğer sorun lambası filan yanmıyorsa sorun yok zaten :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...