İçeriğe Yönlendir

Soğuk Iklim Paketi

Serkan Şuekinci

Recommended Posts

Serkan Şuekinci

2011 model ford connect'e sonradan termal klima taktırılabilir mi? ortalama ne kadar tutar.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Termal klima'dan kasıt şu Webasto'nun motordan bağımsız çalışan kaloriferi gibi bir şey mi?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Webasto tarzı dışında, kalorifer peteğinin önüne takılan elektrikli sistem var, motor ısınana kadar bu çalışıyor, Ford' un orjinal parçasıdır, ama bulunurmu bilemem, otokoç bu, kesin getirmemiştir.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

3000c.jpgelektrikli ise 12V elektrikli üfleyiciler var. Şekli şık olanları da mevcut. Aşağıdaki sadece en basiti.

http://images.solidc...obarn/3000c.jpg

:) çok orjinal bir aletmiş, bizim taunus' ta kullanırım bunu ben, mini gitar anfisine benziyor, ne güzel...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Şuekinci

soğuk iklim paketi olarak geçiyor.sıfır araç alırken istenildiği takdirde ek özellik olarak taktırılabiliyormuş.biz alırken böyle bir şeyden haberimiz olmadığı için sonradan aynı şekilde yapabilirmiyiz. fabrika çıkışı sıfır araçlara taktırırsak 2000 lira civarıymış

Yorum bağlantısı
Ali Fuat Alagöz

fabrikası 2000 ise sonradan takılması ya imkansız veya 5000 falan tutacaktır. bence hiç uğraşmayın.

küçük tüpün üzerine takılan katalitik kafalarla ısınılıabilir. Erzurumda pek çok aracın bagajında standart olduğunu görümüştüm :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

fabrikası 2000 ise sonradan takılması ya imkansız veya 5000 falan tutacaktır. bence hiç uğraşmayın.

küçük tüpün üzerine takılan katalitik kafalarla ısınılıabilir. Erzurumda pek çok aracın bagajında standart olduğunu görümüştüm :D

:)

elektrikli ise 12V elektrikli üfleyiciler var. Şekli şık olanları da mevcut. Aşağıdaki sadece en basiti.

http://images.solidc...obarn/3000c.jpg

Çok orjinal bir ürünmüş , yeğenim arkadaşının arabasında kontağı açar açmaz kaloriferden sıcak hava geldi demişti , demek böyle bir ısıtıcıydı. kısa mesafe araç kullananlar için çok kullanışlı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...