Süha Demirtaş 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 (düzenlendi) Forumda bir başlık altında konusu geçmişti. Arabanın soğukta geç çalışması yanlış akü seçimine kadar uzanmıştı. 72ah ve 90ah lık akülerin marş anında farklılık gösterileceğinden bahsediliyordu. Bizde bunun yanlış olduğunu vidyo'lu kanıt olarak göstermek istedik. Not: 72ah lik akünün cca, yani soğuk hava ( -18 ) kısa devre gücü 640Amper 90ah lik akünün cca, yani soğuk hava ( -18 ) kısa devre gücü 680Amper bu değeler mutlu akünün ön gördüğü değerlerdi kendi sitesinden alınmadır, şimdi bir bakalım araçlarımız ne kadar bir güce ihtiyaç duyuyorlar çalışma anında. Benzinli araç hava sıcaklığı 4 derece olduğu bir ortamda sıcak motoru yaklaşık 1,5 saat beklettikten sonraki çalışma anı, Dizel olanı ise aynı koşullarda 1 saat sonraki anıdır. Benzinki focus ölçümü ( 1.6lt 100hp otomatik ) [ Mehmet Kazancıoğlu] Dizel süper ötesi kangoo ölçümü ( 1.5 DCI 105hp 6 düz vites) [ Servet Aydın ] ne yaptıysak focus 1.6 tdci yi çalıştırdık. Nerdeyse tüm soketlerini söktük ama araba illaki çalışacam dedi o sebepten kangoo ile ölçtük 9 Aralık 2011 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Süha, elektrik konusunda bilgim çok kısıtlı olduğundan, gördüklerimi yorumlamama yardımcı olur musun? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 süper ötesi kangonun çok aküye ihtiyacı varmış Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Bu da benim gizli kamerayla kaydettirdiğim görüntüler 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Süha neden süper ötesi kangoma 95 beygir dedin ? Nerede gerideki 10 beygir Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Bu da benim gizli kamerayla kaydettirdiğim görüntüler Bilmeliydik Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Aralık 2011 Yazar Paylaş 9 Aralık 2011 Süha, elektrik konusunda bilgim çok kısıtlı olduğundan, gördüklerimi yorumlamama yardımcı olur musun? Sani'cim arabanın çalışırken ne kadar bir enerjiye ihtiyacı var onu amper cinsinden tespit ettik. Yani cca akımı 150A olan bir akü bile fosucu çalıştırabilir. watt cinsinden ise 12.5v X 66Amper = 825Watt süper ötesi kangonun çok aküye ihtiyacı varmış süper ötesi değişik bir motora sahip Bu da benim gizli kamerayla kaydettirdiğim görüntüler Emmi yine bir gizli çekime imza atmışsın Alacağın olsun Süha neden süper ötesi kangoma 95 beygir dedin ? Nerede gerideki 10 beygir Abi ya eskisi 105hp yenisi 95hp diye biliyordum ben ? Kusura bakma gerçekleri yaz hemen düzeltirim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 süper ötesi kangonun çok aküye ihtiyacı varmış Süperötesi dizel desek eskisi 105hp yenisi 95hp diye biliyordum ben ? Kusura bakma gerçekleri yaz hemen düzeltirim Lütfen. Beygirlerimiz taş gibi yerlerinde Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Renault'ta ne gerekiyor peki? Anladığım kadarı ile yarı ölü akü ford'u bile çalıştırırken, bizim Naylon'lar, naylon aküyle çalışmıyorlar? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Bilmeliydik Ensenizdeyim... Hareketlerinize dikkat edin... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Sadece yakıtı az yakmak iş değilmiş. Onu anladık. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Renault'ta ne gerekiyor peki? Anladığım kadarı ile yarı ölü akü ford'u bile çalıştırırken, bizim Naylon'lar, naylon aküyle çalışmıyorlar? Sani ölçümlerden çıkan, Ford'un marş motoru dişli sistemini geliştirip düşük akımla aracı çalıştırdığı. Naylon hala 90 model marş sistemi kullanıyor. Ensenizdeyim... Hareketlerinize dikkat edin... Abi sosyal demokrat diyorum, vaadler diyorum... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Abi sosyal demokrat diyorum, vaadler diyorum... Haşimoğlu diyorum.... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Sani ölçümlerden çıkan, Ford'un marş motoru dişli sistemini geliştirip düşük akımla aracı çalıştırdığı. Naylon hala 90 model marş sistemi kullanıyor. Abi sosyal demokrat diyorum, vaadler diyorum... Peki Servet abi, ford'un ki bu kadar teknolojikken sürekli bozuluyor ama Naylon'unki daş gibi devam ediyor? Demekki adamların bi bildiği varmış Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Yani boşuna fazla amperli akü alıp boşa para akıtmayalım mı? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Aralık 2011 Yazar Paylaş 9 Aralık 2011 Servet abi tüm teknik detaylarını yazdım süperötesi naylonun Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Haşimoğlu diyorum.... sustuk.. Peki Servet abi, ford'un ki bu kadar teknolojikken sürekli bozuluyor ama Naylon'unki daş gibi devam ediyor? Demekki adamların bi bildiği varmış O detayı bilmiyorum. Marşları ne kadar dayanıklı. Yani boşuna fazla amperli akü alıp boşa para akıtmayalım mı? Fazla amper'e sahip akü takılınca marş anında, marş sistemi sağlıklı ise bir şey değişmez. Büyük kapasiteli akü geç dolar. Servet abi tüm teknik detaylarını yazdım süperötesi naylonun Olmamış beyenmedim. Hani profilden resmi Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 "Solcu" meselesini biliyorum da, haşimoğlu konusuna yabancı kaldım .. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Ellerinize sağlık. marş akımı focusta 120A naylonda da -227A ingilizce bir sitede 1.4 kw marş motorunun (bildiğim kadarı ile bendeki marş motoru 1.4 kW) yaklaşık 300A - 500A akım çektiği yönünde. (2.0 -3.0 motor arasında değişiyor bu rakam.). Kamyonlarda 1000A ya kadar çıkıyormuş Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 "Solcu" meselesini biliyorum da, haşimoğlu konusuna yabancı kaldım .. Boş ver yabancı kal sen Ellerinize sağlık. marş akımı focusta 120A naylonda da -227A ingilizce bir sitede 1.4 kw marş motorunun (bildiğim kadarı ile bendeki marş motoru 1.4 kW) yaklaşık 300A - 500A akım çektiği yönünde. (2.0 -3.0 motor arasında değişiyor bu rakam.). Kamyonlarda 1000A ya kadar çıkıyormuş Doğrudur. Yazdığın değerler tepe akımları. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Krank sensörünü sökmenize rağmen çalışınca, Servet abinin gülüşü harika Vay be süper3lü ordaymış Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Aralık 2011 Yazar Paylaş 9 Aralık 2011 Boş ver yabancı kal sen Doğrudur. Yazdığın değerler tepe akımları. süper ötesi peak değer olarak 335A gördü, focus'ta 127A olması lazım. Ama bizim için önemli olan sürekliliktir. Focus 60-65A arası kango 190-200A arası akımla çalışıyor. Yani focus benzinli 65x12.5= 812watt yuvarlarksak 850watt= 0,85kw kangoo 200x12,5= 2500watt = 2.5kw focus tdci = 165x12,5= 2062watt = 2kw Aslında marş voltajı kesinlikle 12.5volt değil o sırada 9-10volta kadar banko düşer ama ben yinede değerler yüksek olsun diye stand by voltajını yazdım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Teknik adamın hali bir başka zaten. Semih sökmediğimiz fiş kalmadı, hala çalıştı meret:) Asıl şaşırdığım ise naylonun rail sensör fişini çekmeme rağmen aracın çalışması oldu Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 bu arabanın kontağını en küçük olduğumdan sanırım aç kapa bidaha zorla çevir diye ben çalıştırıp stop ettim ve gücü hissettim çalıştırırken :) Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Aralık 2011 Yazar Paylaş 9 Aralık 2011 bu arabanın kontağını en küçük olduğumdan sanırım aç kapa bidaha zorla çevir diye ben çalıştırıp stop ettim ve gücü hissettim çalıştırırken :) bu görev tabikide sana yakışırdı kardeşim Yorum bağlantısı
Recommended Posts