Cüneyt Işıkkent 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 bu görev tabikide sana yakışırdı kardeşim evet süha abi bi sıkıntım yok zaten zevkle yaptım..zaten o gücü bir bizim arabada hissediyodum bide ilk defa bu arabada hissettim o kadar forumdakileri kullandım (xr5 turbo hariç) alamadım o gücü :) Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Krank sensörünü sökmenize rağmen çalışınca, Servet abinin gülüşü harika Vay be süper3lü ordaymış Semih sadece üçlü değillerdi ben ve birkac arkadaşda orada idik çağlar abinin müthiş focus her tarafını sökmelerine rağmen çalışınca benim focus kobay olarak seçtiler tek kabloyu sökünce aracını çalışmadı 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Hep demişimdir bu firmaların argeleri ne işe yarıyor diye ama nedense Türkiye de bir türlü insanlar inanmıyor. Demekki yeterli bir akü konuluyormuş araçlarımıza. Aslında her şeyin yeterlisi konuluyorda İnsanoğlu tatmin olmuyor arayışlar içine giriyor... Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Eeee benim araba niye -15 te nazlı alıyor marşı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Eeee benim araba niye -15 te nazlı alıyor marşı Akü çok soğukta güç kaybeder, ikincisi blokta yağ epey bi sertleşiyor, üçüncüsü araç tırt 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Akü çok soğukta güç kaybeder, ikincisi blokta yağ epey bi sertleşiyor, üçüncüsü araç tırt Bence üçüncüsü 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Aralık 2011 Yazar Paylaş 9 Aralık 2011 Akü çok soğukta güç kaybeder, ikincisi blokta yağ epey bi sertleşiyor, üçüncüsü araç tırt şu turbosu manifold ile beraber olan mondeo dimi o 2.0 tdci o zaman kesin üçüncüsü Marş motoru bile donar mazallah soğuk bu mekaniği soğukta çalıştırmak zor iştir Çalışan çalışıyor maşallah. 2-3 kere kontağı akü pozisyonuna alıp ısıtıcıları çalıştırmak güzel bir püf noktası. http://www.youtube.com/watch?v=kmMFTehuG_s&feature=related Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 (düzenlendi) Bence üçüncüsü şu turbosu manifold ile beraber olan mondeo dimi o 2.0 tdci o zaman kesin üçüncüsü Ertan bak bişe demiyorum. Tırt, pardon Ford kullanıcıları neler diyor 9 Aralık 2011 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Semih sadece üçlü değillerdi ben ve birkac arkadaşda orada idik çağlar abinin müthiş focus her tarafını sökmelerine rağmen çalışınca benim focus kobay olarak seçtiler tek kabloyu sökünce aracını çalışmadı Ne eğlenmişsinizdir siz şimdi.. Neyse kısmet olursa aralığın sonlarına doğru sizleri ziyaret edeceğim,süper 10lu 15li oluruz artık Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Hepinize tek tek cevap vereyim. Akü çok soğukta güç kaybeder, ikincisi blokta yağ epey bi sertleşiyor, üçüncüsü araç tırt Benim aracım tırt değil. Bence üçüncüsü Benim aracım tırt değil. şu turbosu manifold ile beraber olan mondeo dimi o 2.0 tdci o zaman kesin üçüncüsü Marş motoru bile donar mazallah soğuk bu mekaniği soğukta çalıştırmak zor iştir Çalışan çalışıyor maşallah. 2-3 kere kontağı akü pozisyonuna alıp ısıtıcıları çalıştırmak güzel bir püf noktası. Benim racım tırt değil Ertan bak bişe demiyorum. Tırt, pardon Ford kullanıcıları neler diyor Benim aracım tırt değil. Varsa kendine güvenen babayiğit Ocak ayında beklerim Sivas a öyle +4 derecede ölçüm yapmakla bu iş olmaz. Aracın ciğerlerine -20 bir dolsun bakalım sizin tırtların içine bile giremezsiniz hatta servetin naylonu yola yapışıp kalır muhtemelen Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Aralık 2011 Yazar Paylaş 9 Aralık 2011 (düzenlendi) Hepinize tek tek cevap vereyim. Benim aracım tırt değil. Benim aracım tırt değil. Benim racım tırt değil Benim aracım tırt değil. Varsa kendine güvenen babayiğit Ocak ayında beklerim Sivas a öyle +4 derecede ölçüm yapmakla bu iş olmaz. Aracın ciğerlerine -20 bir dolsun bakalım sizin tırtların içine bile giremezsiniz hatta servetin naylonu yola yapışıp kalır muhtemelen +4 derece ama bu havanın sıcaklığı. Birde bu işin hissedileni var nemi var rutubeti var insanın içine işleyen kuru soğuk değil aslında. Boğazın soğuk havasında mangal bile donuyor du Sivasın ankaranın -10 ları istabulun anca 0 derecesi gibi düşünürüm ben hele birde çorlu var ki aman diyimmm 9 Aralık 2011 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Ertan geleceğim, evinde kalacağım, sabah kahvaltı yapıp tek marşla oradan uzaklaşacağım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Ertan geleceğim, evinde kalacağım, sabah kahvaltı yapıp tek marşla oradan uzaklaşacağım Giderken beni de al... Akşam yemeğine de tavuğu yiyeceğiz unutma Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Abi bu vidyo'yu çekerken şunu anladım ki Focus TDCI'ın ölüsü bile yolda bırakmaz. Neresini söksen çalışıyor Adamlar yapmış Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Giderken beni de al... Akşam yemeğine de tavuğu yiyeceğiz unutma Tavuk yok yedirmem tavuğumu yumurtlayacak o Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 O kadar kablo sökülmüş yinede çaışmış. O kablolar sensörler emitasyon olmasın. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Giderken beni de al... Akşam yemeğine de tavuğu yiyeceğiz unutma Sen tavuğu yersin Tavuk yok yedirmem tavuğumu yumurtlayacak o Ben horozu kesecem.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 200binleri devirmiş motor ile otel otoparkında rahatlıkla kalınabiliyor, bu yüzden sıfır laylonötesi motorda yolda kalma denemelerinde başarılı olduk: Belgesi ile suçüstü::: Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Abi 2012 model araç başka nasıl otel kapılarında mahsur kalabilirki ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Aralık 2011 Paylaş 9 Aralık 2011 Bu fotoları Louis Renault'ya göndermezsem bende neyim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Aralık 2011 Paylaş 10 Aralık 2011 Güzel bilgiler..Ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Aralık 2011 Paylaş 10 Aralık 2011 Sen tavuğu yersin Ben horozu kesecem.. Gelmeden önce haber verin bilimum kanatlıları kaybedeyim ben size çiflik tavuğu ile çiftlik horozu yediririm. 200binleri devirmiş motor ile otel otoparkında rahatlıkla kalınabiliyor, bu yüzden sıfır laylonötesi motorda yolda kalma denemelerinde başarılı olduk: Belgesi ile suçüstü::: Servetin gözler, oynaşı ile paparazzilere yakalanmış film artizleri gibi bakıyor. "Eyvah Basıldık" O kadar kablo sökülmüş yinede çaışmış. O kablolar sensörler emitasyon olmasın. Bunun tek anlamı olabilir. o kadar kablo naylon da bi işe yaramıyor. göz boyama sadece Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Aralık 2011 Paylaş 11 Aralık 2011 (düzenlendi) Düzenleme: Motor 2.0 TDCI Bu nasıl oluyor 11 Aralık 2011 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts