İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ersen Tapan

Kİmse size yüklenmiyor. Her üye için geçerli bu kurallar; herkes hata yapabilir ama bu davranış alışkanlık haline gelirse biz buna karşı çıkıyoruz..

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman
  Ahmet Serdar Eranıl yazdı:

İyi hoş yazmışsınızda herkes bana yükleniyor vurun abalıya meselesimi yoksa anlamadım gitti.

Vurun mersoluya.. :)

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
  Hakan Gürsoy yazdı:

Resmi olarak hiç mod-yönetici olmadım. Ama dürtmediğim adam da kalmadı. Emmi dahil.

Bu dürtmeyi biraz açıklasak :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
  Hüseyin Matur yazdı:

Bu sabah Bursa ve bizim lada..

Şu an alçak kesimlerde yavaştan yavaştan yağıyor.

IlLEY.jpg

Allah kolaylık versin Hüseyin, müthiş kar yağmış gibi..İşiniz zor valla, zincirin var mı ? :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
  Serkan Toker yazdı:

Allah kolaylık versin Hüseyin, müthiş kar yağmış gibi..İşiniz zor valla, zincirin var mı ? :D

:hahahoho:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
  Serkan Toker yazdı:

Çıplak elle o karları temizlemek ve sonra ellerinin üşümesi, ne kadar kötü bir duygu sen bilirmisin.

Ellerin üşüyor sonra ısıtmak için çaba sarfediyorsun titreme başlıyorsun, Aman Allah'ım bu nasıl bir şey.. :D

Hakan Gürsoy yazdı:

Kim ne yapsın Yalova karını :D

Burası Bursa ama. Yalova'ya daha tek kar tanesi düşmedi compagnon... :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
  Hüseyin Matur yazdı:

Çıplak elle o karları temizlemek ve sonra ellerinin üşümesi, ne kadar kötü bir duygu sen bilirmisin.

Ellerin üşüyor sonra ısıtmak için çaba sarfediyorsun titreme başlıyorsun, Aman Allah'ım bu nasıl bir şey.. :D

Burası Bursa ama. Yalova'ya daha tek kar tanesi düşmedi compagnon... :)

Valla orada nasıl oluyor bilmiyorum ama burada o buzları temizlerken ateşin artıyor, nabzın yükseliyor, nefes alman gittikçe zorlaşıyor..Sonra şoka giriyorsun, -14 derece sıcaklıkta bünye ısınmak için titremeye başlıyor...Arka camı da temizleyeyim dersen hiipotermi baş gösterebiliyor...:D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
  Serkan Toker yazdı:

Valla orada nasıl oluyor bilmiyorum ama burada o buzları temizlerken ateşin artıyor, nabzın yükseliyor, nefes alman gittikçe zorlaşıyor..Sonra şoka giriyorsun, -14 derece sıcaklıkta bünye ısınmak için titremeye başlıyor...Arka camı da temizleyeyim dersen hiipotermi baş gösterebiliyor... :D

Owww çok iyimiş yaa. :)

Ama ben temizlemedim karları, sabah baktı kimsenin arabasında kar yok, özel çaba sarfettim sadece benim arabamda olsun diye. :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
  Serkan Toker yazdı:

Valla orada nasıl oluyor bilmiyorum ama burada o buzları temizlerken ateşin artıyor, nabzın yükseliyor, nefes alman gittikçe zorlaşıyor..Sonra şoka giriyorsun, -14 derece sıcaklıkta bünye ısınmak için titremeye başlıyor...Arka camı da temizleyeyim dersen hiipotermi baş gösterebiliyor... :D

bu tarif, buz temizlemek ile mi ilgili?

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Yine kar yağmaya başladı. Görüntüsü çok güzel ama inşallah yine benim köy yolundaki asfaltta tutmaz. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

şuanda istanbul'da yoğun kar yağışı var.

kar.jpg

karşıdaki camii kardan ötürü görünmüyor ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Ankara günlük güneşlik... :sunny: Ama soğuk.. :brr:

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Karaköy ve şişhane kara teslim oldu , kahve ve çay stoğum mevcuttur . Yolda kalan arkadaşlarımız var ise buyursun gelsin . Nasıl gidicem ben onuda Allah bilir :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
  Ali Gürsoy yazdı:

Karaköy ve şişhane kara teslim oldu , kahve ve çay stoğum mevcuttur . Yolda kalan arkadaşlarımız var ise buyursun gelsin . Nasıl gidicem ben onuda Allah bilir :)

kardeşim işten eve yayan gidebilmenin zevkini yaşayacaksın ;) Yolda kalanlar olur ise mecidiyeköy deki iş yerime beklerim her daim :D gerekirse sabahlarız ;)

şimdi ölçtüm sıcaklık dışarıda rüzgarsız ortamda -2

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
  Süha Demirtaş yazdı:

kardeşim işten eve yayan gidebilmenin zevkini yaşayacaksın ;) Yolda kalanlar olur ise mecidiyeköy deki iş yerime beklerim her daim :D gerekirse sabahlarız ;)

Allahtan metro var , sanayi mahhallesinden de ya yürürüm yada münübüs işler ise münübüse binerim artık . Allah sokakta kalanlara yardımcı olsun .

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
  Ali Gürsoy yazdı:

Allahtan metro var , sanayi mahhallesinden de ya yürürüm yada münübüs işler ise münübüse binerim artık . Allah sokakta kalanlara yardımcı olsun .

aynen metro çalışırsa problem yok dikkat et elektrik kesilmesin :D burası istanbul

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
  Ercan Atalay yazdı:

ALLAH TÜRK ASKERİNİ KORUSUN

Amin

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

ankaram benim dağ tepe kar bozkır , bak bak çiçekte girmiş kadraja :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
  Süha Demirtaş yazdı:

-2 mi, kardeşi ben biraz önce işe geldim..Focus Collection -4 diyordu...Yani böyle gerçekten soğuk gibi yazmayın buralara...:)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...