Mehmet Pınar 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Bizim süpürgede 18 cm imiş.Anacak kül tablasındaki külleri temizler. Biz en iyisi bi haftasonu acity de toplantı yapalım. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Semih İzgi yazdı: Yine mi abi ya.. haftasonu geleceğim ve hala kar kış var.. Semih zemheri çıkacak daha, sonra gücük, sonra mart 9 u ve mart 19 u, abrıl 5 i (korkma zemherinin kışından kork abrılın beşinden, camışı ayırır eşinden) sonra ülker soğukları (mayıs 20 si civarı )ve nihayet yaz 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Ertan Çabuk yazdı: Semih zemheri çıkacak daha, sonra gücük, sonra mart 9 u ve mart 19 u, abrıl 5 i (korkma zemherinin kışından kork abrılın beşinden, camışı ayırır eşinden) sonra ülker soğukları (mayıs 20 si civarı )ve nihayet yaz Mayısın 20sine kadar tosuncugu kullanamayacağım desene abi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 (düzenlendi) Semih İzgi yazdı: Mayısın 20sine kadar tosuncugu kullanamayacağım desene abi Yok kullanırsın. yerlerde kar buz olmaz da doğuk olur Ama Haziranda kar yağdığını biliyorum 7 Şubat 2012 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Mehmet Pınar yazdı: Bizim süpürgede 18 cm imiş.Anacak kül tablasındaki külleri temizler. Biz en iyisi bi haftasonu acity de toplantı yapalım. şu fırsat ilanındanmı? hakkaten çekmiyormu? güzel görünüyordu aslında Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Kar başladı ama pek tadı yok..ara ara hızlanıp yavaşlıyor. Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Ercan Atalay yazdı: kar çılgınca yağmaya başladı veeee heves kursakta kallııırrrr adaşım,oflum , abim dikmende de başladı lapa lapa rahmet yağıyor:) Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Ercan Atalay yazdı: yağsunda adaşum meşallah de da meaaaşşşşaallllaaahhhhh Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Ercan Atalay yazdı: ya adaşım sen tikmenin neresindesun da haçan bende oran sitesinde yum da çetun emeç pulvarında ağabeyciğum Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Şu anda kar namına bir şey kalmadı burada..Birden bire durdu. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Mehmet Pınar yazdı: Bizim süpürgede 18 cm imiş.Anacak kül tablasındaki külleri temizler. Biz en iyisi bi haftasonu acity de toplantı yapalım. Dolmuş var mı oraya Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 bu hava da benim gınalı guzumu çıkarmayayım. dolmuşla gelem acity'e Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Bizim buralarda da tipi vardı artık yok..Ancak yolları kapatmış yağarken, açmaya uğraşıyorlar... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2012 Yazar Paylaş 7 Şubat 2012 Lütfen Türkçe konuşun arkadaşlar.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Serkan Toker yazdı: Bizim buralarda da tipi vardı artık yok..Ancak yolları kapatmış yağarken, açmaya uğraşıyorlar... Serkan abi eve giderken beni al abi Yenimahalleye salı ver 18:30 mesai bitimi sanırım araba kalacak burada. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Mehmet Özyürek yazdı: Lütfen Türkçe konuşun arkadaşlar.. Ben yazılanları anlıyorum ,Türkçe değilmiki konuşulanlar Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Sivas-Malatya Sivas-Kayseri Sivas-Tokat Sivas-Erzincan Yolları kapalı trafik geçişe izin vermiyor Başka da bir yer kalmadı zaten. Sivas a gelenler kaldı yine burda Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Mustafa Koçak2 yazdı: Serkan abi eve giderken beni al abi Yenimahalleye salı ver 18:30 mesai bitimi sanırım araba kalacak burada. Benim mesai saat 7 gibi ancak biter, sen arabayı al git..Otoparkta duruyor, beyaz Focus...90 lık falan ama idare eder... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Ertan Çabuk yazdı: Sivas-Malatya Sivas-Kayseri Sivas-Tokat Sivas-Erzincan Yolları kapalı trafik geçişe izin vermiyor Başka da bir yer kalmadı zaten. Sivas a gelenler kaldı yine burda Allah kolaylık versin. Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Serkan Toker yazdı: Benim mesai saat 7 gibi ancak biter, sen arabayı al git..Otoparkta duruyor, beyaz Focus...90 lık falan ama idare eder... insanın ug8 olunca korkmuyor dimi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Ug 8 nerede ya Ercan, Ug 7+ şimdilik..Paraya kıyıp almadım, Ruhi abi satıyorum dedi onları aldım...Önler Ug7 arkalarda ug500 var... Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 olsa korkmazdın dedim zaten abim takip ettim ug7 yorumlarınıda , bende paraya kıyıp artı sizi dinlemeyip almadım şimdi yatırıyorum laylonu Yorum bağlantısı
Recommended Posts