İçeriğe Yönlendir

Ttnet Pc Kampanyaları (Dahiler Bir El Atın Bakalım)

Akan Belen

Recommended Posts

Akan Belen

x86 normal, 32ibt olduğu içindir.

Oyunda problem olabilir mi?

ya da home basic'te sıkıntı yaratıyor olabiilir mi?

Valla çok detay bilemem sani.Netten bakındım oyunu sorunsuz aynı pc ile oynayan bir sürü insan var.Ayrıca 32 değil 64 bit işletim sistemi yazıyor.Siz anlayamadıktan sonra ben hiç anlamam bundan :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

yok, oyun 32bittir, işletim sistemi 64'tür.

Bende ilk Bf3'ü yüklediğimde çok sıkıntı çektim, bi restart attım, düzeldi :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Saat

oyunu kaldırın x86 klasörü içinden bütün dosyaları silin tekrar kurun, internet bağlantısı kurarken kesin, crack yaptıktan sonra masa üstüne olusan kısa yoldan değilde crack yaptığınız yerden oyunu çalıştırmayı denerseniz.....

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Allah canını almasın daha bugün aldım pc yi.Her yeni yüklemeden sonra yeniden başlattım pc yi belki olur diye ama nafile.

oyunu kaldırın x86 klasörü içinden bütün dosyaları silin tekrar kurun, internet bağlantısı kurarken kesin, crack yaptıktan sonra masa üstüne olusan kısa yoldan değilde crack yaptığınız yerden oyunu çalıştırmayı denerseniz.....

Oyunda crack yok direk yüklüyor ve açıyor oyunu.orjinal değil ama cracksiz çalışıyor bende anlamadım.bu gece çok sinir oldum yarın yeniden silip kurarım bakalım olacakmı olmazsa yine burdan sorularıma devam edeceğim :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Oyunda sıkıntı olması muhtemel.Eğer öyle değilse oyunu birde uygulama dosyasına sağ tıklatıp yönetici olarak çalıştırın.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sani uzaktan bağlanda hallet şu işi ;) Bak laptop elden gidecek yoksa..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ersen, oyuna uzaktan bağlanamam. TTNET altyapısı ile imkansız. İkimizde metro ethernet'le çıkıyor olsak ne âla :)

Görüntü direkt kilitlenir.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Ersen, oyuna uzaktan bağlanamam. TTNET altyapısı ile imkansız. İkimizde metro ethernet'le çıkıyor olsak ne âla :)

Görüntü direkt kilitlenir.

Yok bilgisayara bak diye demiştim ; bir yamukluk falan varsa diye ;)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Yok bilgisayara bak diye demiştim ; bir yamukluk falan varsa diye ;)

Ben baktım masada biraz yamuk duruyordu altına kağıt sıkıştırdım düzeldi :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bilgisayara bakayım ama oyun açılmadan hiç bir şey anlayamam.

Akan abim, bakayım ister misin teamviewer la?

Ben baktım masada biraz yamuk duruyordu altına kağıt sıkıştırdım düzeldi :)

:shok:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Kurcalamayın yaa adam bilgisayarını.Daha yeni aldı..Isınınca çalıştırır o oyunları falan :p Moturu soğuk daha rodaj süresi de var :D

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Valla arkadaşlar sonuçta bir şekilde halletmemiz lazım Sani dün akşam yazmışşın ama çıkmıştım forumdan bu akşam halledelim olmazsa şu işi.Ayarlarını falan bir hallediver yahu kardeşim

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Sani Ağvada Şeftali suyu içecek bu akşam olmaz sanırım :p

Doğruya bugün dü değilmi bu malum buluşma :D yarın akşama ayılırsa şansımıza artık. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Doğruya bugün dü değilmi bu malum buluşma :D yarın akşama ayılırsa şansımıza artık. :fiuw:

Sani fermantasyona uğramamış içeceklerle ıslatıcak boğazını; sorun yok :p

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani fermantasyona uğramamış içeceklerle ıslatıcak boğazını; sorun yok :p

Çok uzun zaman sonra rakı içtim. Hatırladığımdan daha yumuşak geldi. Votka da içtim ama hepsinden azar azar :fiuw:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hadi bakalım iyi eğlenmişsiniz.Anladım ben craysısi oynayamayacağım.Sildim yeniden kurdum yok ağam aynı yerde kalıyor yine.Elimdeki başka birkaç oyunu kurdum çatır çatır oynuyor aşağı yukarı aynı sistem gereksinimleri olan.Var biryerlerde birşey ama.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

San, başka pc de oyunu denedim hatta bundan daha düşük özellikleri olan bir pc de.Ve oyunu biraz oynadım şu an takıldığım bölümden daha ileride biryerlere kadar ama kasıldığı için bırakmıştım.Bende anlamadım o yüzden oyunda değildir diye tahmin ediyorum ama diğer oyunları sorunsuz oynuyorum niye böyle oluyor

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bence oyun bozuk :) Sen başka bir iso indir.

Ayhan bey oyun iso lu değil.Tak kur şeklinde yükleme yapıyor.Bir arkadaştan almıştım.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Abi teamviewer yüklede akşama bi göz atayım.

Oyunu çalıştırmadan pek bi şey göremem ama, elimden geleni yaparım.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Abi teamviewer yüklede akşama bi göz atayım.

Oyunu çalıştırmadan pek bi şey göremem ama, elimden geleni yaparım.

Tamam :sunny: Zati yükledim akşam bir bakalım onu çözemezsek sana iş mi yok yapacak yüklenecek birşeyler bulurum ben :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bilgi olması açısından,

Akan'ın pc'ye bağlandım. Sürücüyü güncelledim, ayarları kontrol ettim ancak maalesef beceremedik. Oyunda problem olduğunu düşünüyoruz.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Saolasın Sani muhtemelen oyunda bencede.Çünki başka oyunları sorunsuz oynuyorum.Bu oyunu yeniden edinip deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...