Özkan Matur 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Arkadaşlar teyp in bulunduğu orta konsola karbon kaplama yapmayı düşünüyorum fakat o bölgeyi zarara uğratmadan nasıl sökebilirim bilmiyorum.. Bilgisi olan paylaşırsa çok makbule geçecek.. Yardımlar için şimdiden teşekkürler..... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Yanlarda tırnak vardır diye umuyorum ama daha önce uygulama yapmadım ve uygulama yapanı da görmedim. Umarım bu konuda bilen biri bilgi verecektir biraderim. Yorum bağlantısı
Özkan Matur 17 Aralık 2011 Yazar Paylaş 17 Aralık 2011 Yanlarda tırnak vardır diye umuyorum ama daha önce uygulama yapmadım ve uygulama yapanı da görmedim. Umarım bu konuda bilen biri bilgi verecektir biraderim. Yanlara bişiler sokup esnekmeye çalıştım ama kıpırdama bile yok....Bukadar sağlam olması bazen canımı sıkıyo ama iyidir... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Teybi yerinden çıkar, alttaki raf tarzındaki parçayı da al. Az çok içinde ne var ne yok görebilirsin. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Bu resimler birazcık yardımcı olabilir... Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Bende benim aracımda ki oaradaki konsolu sökmüştüm.Çok zor çıkıyor.Tırnakları çok kuvvetli.Sökerken biraz zorlanmıştım.Ayrıca dikkatli olmazsanız tırnaklarınıda kırabilirsiniz.Sizin araç da tahminimce öyledir.Çok dikkatli ve dengeli çıkarmanız gerekir... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 cok basittir sökümü teyp sokulur 4 tane cıvata vardır ilk once onlar sokulur ondan sonra kultablası sokulur onun altında 2 tane cıvata vardır onu sokunce cıkar ama kultablası iki parcadır ilk once cekmece cıkar ondan sonra ikinci parça cıkar hafıften sağdan soldan tornavida yardımıyla konsol sokuldunmu çok iğrenç duruyo connect bi şey daha soracam sokme amacı nedir acaba Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 (düzenlendi) Hızır imdat. Connect'çiler yetişmiş hemen. Maşallah'ınız var. Yarın bende Bursa'da olacağım, ne yaparsan beni de bekle Özkan. Beraber yapalım. Belki bana da ekmek çıkar. 17 Aralık 2011 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özkan Matur 17 Aralık 2011 Yazar Paylaş 17 Aralık 2011 Sağolasınız..Bu bilgiler iyi geldi..Hiç bi fikrim yoktu oluştu şimdi bişiler...Birazdan inip denerim...FortClup'ı sevmeye başladım Sökünce kötü durması iyi.Hiç olmassa uygulamayı yapınca daha güzel gelir gözüme....Bilgiler için teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 (düzenlendi) cok basittir sökümü teyp sokulur 4 tane cıvata vardır ilk once onlar sokulur ondan sonra kultablası sokulur onun altında 2 tane cıvata vardır onu sokunce cıkar ama kultablası iki parcadır ilk once cekmece cıkar ondan sonra ikinci parça cıkar hafıften sağdan soldan tornavida yardımıyla konsol sokuldunmu çok iğrenç duruyo connect bi şey daha soracam sokme amacı nedir acaba Arkadaşlar teyp in bulunduğu orta konsola karbon kaplama yapmayı düşünüyorum fakat o bölgeyi zarara uğratmadan nasıl sökebilirim bilmiyorum.. Bilgisi olan paylaşırsa çok makbule geçecek.. Yardımlar için şimdiden teşekkürler..... :) 17 Aralık 2011 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özkan Matur 17 Aralık 2011 Yazar Paylaş 17 Aralık 2011 Zaten yanımda sen olunca cesaret mi geliyo gazamı geliyom bilmem, arabanın içini komple sökmeyelim sonra:D:DD: Yukarki resimde hava kanalından mor ışık çıkıyodu güzelmi görünüyo ne:D Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 istanbulda olsanız yardım bile ederdim cok sokup taktığım parça olduğu için yardımcı olurum her zaman az cok connectte sokup takma işinde baya profosyonel olma yolundayım Yorum bağlantısı
Özkan Matur 17 Aralık 2011 Yazar Paylaş 17 Aralık 2011 istanbulda olsanız yardım bile ederdim cok sokup taktığım parça olduğu için yardımcı olurum her zaman az cok connectte sokup takma işinde baya profosyonel olma yolundayım Ordanda yardımcı olsun sağolasın...Bizde bu heves varken bizde zamanla ustalaşırız gibi geliyo... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Zaten yanımda sen olunca cesaret mi geliyo gazamı geliyom bilmem, arabanın içini komple sökmeyelim sonra:D:DD: Yukarki resimde hava kanalından mor ışık çıkıyodu güzelmi görünüyo ne:D Cesarette, gaz da iyidir iyi. Yok len, o mor ışık apaçilikten başka bişey değil. Yorum bağlantısı
Özkan Matur 17 Aralık 2011 Yazar Paylaş 17 Aralık 2011 Yapınca buna benzer bişey olacak Baya hoş olmuş bence.Değcek galiba uğraşmama Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 connect in döşeme sökümü çok kolay her şey civata ile tutturulmuş bi arkada kolon kısmı klips li o kadar Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Düşünmeye başladım, bizim transitin nereyi kaplarız diye. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Zaten yanımda sen olunca cesaret mi geliyo gazamı geliyom bilmem, arabanın içini komple sökmeyelim sonra:D:DD: Yukarki resimde hava kanalından mor ışık çıkıyodu güzelmi görünüyo ne:D Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 connect için böyle şeyler güzel hoş durmuyo gözümde mor ışıklar Yorum bağlantısı
Özkan Matur 17 Aralık 2011 Yazar Paylaş 17 Aralık 2011 connect için böyle şeyler güzel hoş durmuyo gözümde mor ışıklar Sanırım doğru...Abimden bişiler öğrenip kaliteli işler düşünürüz yavaş yavaş inş... Acaba göstergelerin ışık rengi değişse nasıl durur varmıdır değişmiş resimler acaba.? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 (düzenlendi) Acaba göstergelerin ışık rengi değişse nasıl durur varmıdır değişmiş resimler acaba.? Birde bu var 17 Aralık 2011 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özkan Matur 17 Aralık 2011 Yazar Paylaş 17 Aralık 2011 Bencede ilk resim...Bunu bi araştırıcam.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts