İçeriğe Yönlendir

Connect'Te Teybin Bulunduğu Bölge Nasıl Sökülebilir?

Özkan Matur

Recommended Posts

Özkan Matur

Arkadaşlar teyp in bulunduğu orta konsola karbon kaplama yapmayı düşünüyorum fakat o bölgeyi zarara uğratmadan nasıl sökebilirim bilmiyorum.. Bilgisi olan paylaşırsa çok makbule geçecek.. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.....

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Yanlarda tırnak vardır diye umuyorum ama daha önce uygulama yapmadım ve uygulama yapanı da görmedim. Umarım bu konuda bilen biri bilgi verecektir biraderim. :)

Yorum bağlantısı
Özkan Matur

Yanlarda tırnak vardır diye umuyorum ama daha önce uygulama yapmadım ve uygulama yapanı da görmedim. Umarım bu konuda bilen biri bilgi verecektir biraderim. :)

Yanlara bişiler sokup esnekmeye çalıştım ama kıpırdama bile yok....Bukadar sağlam olması bazen canımı sıkıyo ama iyidir...:D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Teybi yerinden çıkar, alttaki raf tarzındaki parçayı da al. Az çok içinde ne var ne yok görebilirsin.

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Bende benim aracımda ki oaradaki konsolu sökmüştüm.Çok zor çıkıyor.Tırnakları çok kuvvetli.Sökerken biraz zorlanmıştım.Ayrıca dikkatli olmazsanız tırnaklarınıda kırabilirsiniz.Sizin araç da tahminimce öyledir.Çok dikkatli ve dengeli çıkarmanız gerekir...

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

cok basittir sökümü teyp sokulur 4 tane cıvata vardır ilk once onlar sokulur ondan sonra kultablası sokulur onun altında 2 tane cıvata vardır onu sokunce cıkar ama kultablası iki parcadır ilk once cekmece cıkar ondan sonra ikinci parça cıkar hafıften sağdan soldan tornavida yardımıyla

konsol sokuldunmu çok iğrenç duruyo connect :D

bi şey daha soracam sokme amacı nedir acaba :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Hızır imdat. :police: Connect'çiler yetişmiş hemen. Maşallah'ınız var. :nazar:

Yarın bende Bursa'da olacağım, ne yaparsan beni de bekle Özkan. Beraber yapalım. Belki bana da ekmek çıkar. :)

tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özkan Matur

Sağolasınız..Bu bilgiler iyi geldi..Hiç bi fikrim yoktu oluştu şimdi bişiler...Birazdan inip denerim...FortClup'ı sevmeye başladım :bravo:

Sökünce kötü durması iyi.Hiç olmassa uygulamayı yapınca daha güzel gelir gözüme....Bilgiler için teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

cok basittir sökümü teyp sokulur 4 tane cıvata vardır ilk once onlar sokulur ondan sonra kultablası sokulur onun altında 2 tane cıvata vardır onu sokunce cıkar ama kultablası iki parcadır ilk once cekmece cıkar ondan sonra ikinci parça cıkar hafıften sağdan soldan tornavida yardımıyla

konsol sokuldunmu çok iğrenç duruyo connect :D

bi şey daha soracam sokme amacı nedir acaba :D

Arkadaşlar teyp in bulunduğu orta konsola karbon kaplama yapmayı düşünüyorum fakat o bölgeyi zarara uğratmadan nasıl sökebilirim bilmiyorum.. Bilgisi olan paylaşırsa çok makbule geçecek.. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.....

:) :)

tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özkan Matur

Zaten yanımda sen olunca cesaret mi geliyo gazamı geliyom bilmem, arabanın içini komple sökmeyelim sonra:D:DD:

Yukarki resimde hava kanalından mor ışık çıkıyodu güzelmi görünüyo ne:D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

istanbulda olsanız yardım bile ederdim cok sokup taktığım parça olduğu için yardımcı olurum her zaman az cok connectte sokup takma işinde baya profosyonel olma yolundayım :D

:D

Yorum bağlantısı
Özkan Matur

istanbulda olsanız yardım bile ederdim cok sokup taktığım parça olduğu için yardımcı olurum her zaman az cok connectte sokup takma işinde baya profosyonel olma yolundayım :D

:D

Ordanda yardımcı olsun sağolasın...Bizde bu heves varken bizde zamanla ustalaşırız gibi geliyo...:D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Zaten yanımda sen olunca cesaret mi geliyo gazamı geliyom bilmem, arabanın içini komple sökmeyelim sonra:D:DD:

Cesarette, gaz da iyidir iyi. :)

Yok len, o mor ışık apaçilikten başka bişey değil. :)

Yorum bağlantısı
Özkan Matur

Yapınca buna benzer bişey olacak :)

15mlc.jpg

15mlz.jpg

Baya hoş olmuş bence.Değcek galiba uğraşmama

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
:D connect in döşeme sökümü çok kolay her şey civata ile tutturulmuş bi arkada kolon kısmı klips li o kadar :D
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

IMAG0317.jpg

IMAG0315.jpg

Yorum bağlantısı
Özkan Matur

connect için böyle şeyler güzel hoş durmuyo gözümde mor ışıklar :D

Sanırım doğru...Abimden bişiler öğrenip kaliteli işler düşünürüz yavaş yavaş inş...

Acaba göstergelerin ışık rengi değişse nasıl durur varmıdır değişmiş resimler acaba.?

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)

Acaba göstergelerin ışık rengi değişse nasıl durur varmıdır değişmiş resimler acaba.?

40918_422200252793_695422793_5096781_4342183_n.jpg

59174_428301452793_695422793_5249286_8083737_n.jpg

Birde bu var :)

15nk0.jpg

15nl3.jpg

tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...