Hüseyin Matur 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 2 .ci resimdeki ile bu aynı sanırım. http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/226033-focus-mk-1-sifir-kutusunda-plasma-kadran/page__fromsearch__1 Yorum bağlantısı
Özkan Matur 18 Aralık 2011 Yazar Paylaş 18 Aralık 2011 (düzenlendi) SONUNDA KAPLAMA İŞİNİ BAŞARIYLA HALLETTİK.. Abimle ortak çalışma sonrası uğraştığımıza deydi gibi...Onun arabasıyla ilgilenecek pek zaman kalmadı.biraz uğraştırıcı bir iş...Tek sorunum teyp tam olarak oturmadı...sanırım müzik tesisatı yapan arkadaş bi değişiklik yapmış kablolarda en iyisi ona göstermek.. Son hali böyle işte... 18 Aralık 2011 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 teyp i sokun arkadaki kabloları duzzeltin sorun düzelir Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Emeklere sağlık. Ben geldim Yalovadayım. Benim teli de eklesene. Teyp niye oturmasın ki, bir yerde hata yapmışsındır. Senin gibi adam pek yapmaz ama.. Yorum bağlantısı
Özkan Matur 18 Aralık 2011 Yazar Paylaş 18 Aralık 2011 (düzenlendi) Emeklere sağlık. Ben geldim Yalovadayım. Benim teli de eklesene. Teyp niye oturmasın ki, bir yerde hata yapmışsındır. Senin gibi adam pek yapmaz ama.. Çok ufak bi çıkıntı kaldı..anlayamadım.Anfi dönüştürücü bağlı arka kablolara.sanırım o engel oluyor...uğraşaydım çözerdimde karanlıkta uğraşmak istemedim..yarın hallederim...teli koyuyorum şimdi Emeklere sağlık. Ben geldim Yalovadayım. Benim teli de eklesene. Teyp niye oturmasın ki, bir yerde hata yapmışsındır. Senin gibi adam pek yapmaz ama.. Isı tabancası halının tüylerinide yakmış halı pert:D 18 Aralık 2011 tarihinde Özkan Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 o anfi cevirici cok yer kaplıyo araya iyi sıkıştırmak lazım yokasa aynı sorun cıkıyor elinize sağlık güzel olmuş Yorum bağlantısı
Özkan Matur 18 Aralık 2011 Yazar Paylaş 18 Aralık 2011 Üzgünüm biraz karmaşa oldu ve aceleye geldi. bide aklıma gelmedi resim çekmek...Aslında iyi olurdu yardımcı olurdu yapmak isteyenlere ama daha yeniyim burda bu yüzden aklımdan çıkıverdi burada yayınlamak..bidahaki işlerde inşaallah. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Güzel olmuş. Küllügünde üst kısmını kaplarsanız iyi olur Keşke aşama aşama ayrıntılı resim çekseydiniz. Sökme, kaplama, montaj olarak... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Çok ufak bi çıkıntı kaldı..anlayamadım.Anfi dönüştürücü bağlı arka kablolara.sanırım o engel oluyor...uğraşaydım çözerdimde karanlıkta uğraşmak istemedim..yarın hallederim...teli koyuyorum şimdi Isı tabancası halının tüylerinide yakmış halı pert:D Hassas yerlerde saç kurutma makinesi kullanınız, uzun sürer ama etrafa zarar vermez. ayrıca yapıştıracağın yerleri iyice temizlemelisiniz, mümkünse akol benzeri bir maleme ile temizlerseniz yapışma çok daha sağlam olur. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Çağlar abi ısı tabancası olmazsa olmaz. Olursa da yapamayan olmaz bence.. Hassas yerlerde saç kurutma makinesi kullanınız, uzun sürer ama etrafa zarar vermez. ayrıca yapıştıracağın yerleri iyice temizlemelisiniz, mümkünse akol benzeri bir maleme ile temizlerseniz yapışma çok daha sağlam olur. Isı tabancasının 2 kademesi var. Birinci kademenin fön makinesinden farkı yok. Bizim birader uykuya daha fazla önem verince geç kaldık. Acele olunca halı falan gitmiş. Ben bile görmemişim o kadar yani. Güzel olmuş. Küllügünde üst kısmını kaplarsanız iyi olur Keşke aşama aşama ayrıntılı resim çekseydiniz. Sökme, kaplama, montaj olarak... Öğrenecek daha çok şeyi var buradan. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Güzel olmuş. Küllügünde üst kısmını kaplarsanız iyi olur Keşke aşama aşama ayrıntılı resim çekseydiniz. Sökme, kaplama, montaj olarak... benim yaptıklarımdan örnek. yapabilirseniz bunuda yapın. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Bireksiyondaki ford logosunu kaplasaydınız güzel olurdu. Benim kaplama düşüncem yok, maun kaplamayı söküp(abimin hediyesi) karbon kaplarsamda yine bunun aynısı gibi kaplarım sadece orta kısmı değil... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Aralık 2011 Paylaş 18 Aralık 2011 Maun kaplama fena durmamış. Özkan'ın kafasında vardı, bu resim iyi olacak onun için. Bireksiyondaki ford logosunu kaplasaydınız güzel olurdu. Benim kaplama düşüncem yok, maun kaplamayı söküp(abimin hediyesi) karbon kaplarsamda yine bunun aynısı gibi kaplarım sadece orta kısmı değil... Yorum bağlantısı
Özkan Matur 18 Aralık 2011 Yazar Paylaş 18 Aralık 2011 (düzenlendi) benim torpidoda çok fazla kaplama uyguanacak bölüm göremedm...resimdeki modelde kaplanabilecek ölge çok daha fazla.. aynen bunu bende istiyorum..bakacaz artık.. Güzel olmuş. Küllügünde üst kısmını kaplarsanız iyi olur Keşke aşama aşama ayrıntılı resim çekseydiniz. Sökme, kaplama, montaj olarak... onu atladık işte ...ama zor bişeyi yok.teyp ve küllüğü söktünmü kalanı sökmek koly...ısı tabancan ve kaliteli bi falçatanda varsa çok rahat yapılabiliyor... Maun kaplama fena durmamış. Özkan'ın kafasında vardı, bu resim iyi olacak onun için. maun kaplama ortalama ne tutar.. 18 Aralık 2011 tarihinde Özkan Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Sabri Alemdaroğlu 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Arkadaşlar ben bu orta gögsü sökmesine söktüm ama Şu en soldaki sıcaklık ayarının düğmesi yerinden çıkmıyor yaa hava yönlendirme ile kademe düğmesini çekince geliyor en soldaki sıcaklık düğmesi çıkmıyor Özel bir çıkartma şeklimi var onu acaba Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Arkadaşlar ben bu orta gögsü sökmesine söktüm ama Şu en soldaki sıcaklık ayarının düğmesi yerinden çıkmıyor yaa hava yönlendirme ile kademe düğmesini çekince geliyor en soldaki sıcaklık düğmesi çıkmıyor Özel bir çıkartma şeklimi var onu acaba ,ben onları tek yerine komple söküyorum tuş kısmını daha kolay oluyodu üçlü kısmı Yorum bağlantısı
Mustafa Sabri Alemdaroğlu 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Komple derken. arkadan vidalarını çıkartarak sökmeyimi diyorsunuz? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Komple derken. arkadan vidalarını çıkartarak sökmeyimi diyorsunuz? o 3 lü kısmı en kolay öyle sökdüm ben 5 mi 6 mi o civarda vida tutuyor onu ben öyle söktüm nasil basitinize geliyorsa öyle yaparsınız Yorum bağlantısı
Mustafa Sabri Alemdaroğlu 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 İşte sıkıntıda orda Sıcaklık ayar düğmesini dışa doğru çektimmi yuvasından ayrılması gerekiyor gelmiyorki, sanki japonla yapıştırmışlar onu çıkartabilsem arkasından civatları söküp karbon kaplama yapıcam siyah plastik aksama Yorum bağlantısı
Mustafa Sabri Alemdaroğlu 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Arkadaşlar ben bu sıcaklık düğmesine son gücümle asılayım mı İçindeki mekanizmaya zararım olurmu? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Arkadaşlar ben bu sıcaklık düğmesine son gücümle asılayım mı İçindeki mekanizmaya zararım olurmu? onun cıkarma taktiği var ne yaparsan yap çıkmaz dediğim gibi yap sök civataları komple daha kolay Yorum bağlantısı
Recommended Posts