İçeriğe Yönlendir

Mini Cooper D 1.6 (Mevcut En Az Yakan Araç)

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mahmut Şahin

İstedikleri kadar garanti versinler o araba çok fazla sivilleşmez. Türk milletinin çeşit çeşit huyları var.

Ben üretilecek bir Türk malı arabanın Geely veya Proton'dan daha üst seviye ve dizaynda olacağını sanmıyorum.

Ya şirket arabası olur ucuz diye veya teşvik olursa, yada kamu aracı olur. Nasıl amerikada 2000-2007 crown victorialar ya taksi ya polis arabası oluyorsa ve kimliği de buysa, TR'de Türk malı arabada en fazla bu olur. Ben ve çevremdeki 1 allahın kulu almaz en azından :)

Türkler niçin Geely vaya Protondan daha kaliteli ve üst düzeyde bir araba yapamasın. size göre o kadar mı malız be kardeşim? (tövbe estağfurullah)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Kalite ve üst düzey önemli değil. Bir başka başlıkta tesla ile doblo elektrik kıyaslanmış. Burada önemli olan "kar etmek" ve araba satabilmek. Her malın alıcısı olur. Geely ve Proton da iyi. Bak geely yukarı çıkarken, Saab battı? Hani İsveç Çeliği sağlamdı?

Sonuç olarak bize 1.6 mini fazla sonucu çıktı buradan :)

1.6 dizel broadway çıksın :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Türkler niçin Geely vaya Protondan daha kaliteli ve üst düzeyde bir araba yapamasın. size göre o kadar mı malız be kardeşim? (tövbe estağfurullah)

Yapmaz ve yapamaz çünkü satamaz, Kia da çok kaliteli araba yapıyor Hyundai de ama kimse Golf veya Focus parası verip almak istemiyor. En basitinden Elentra - Focus alım karşılaştırması.

Fiyatı uygun olacak deniyor okumuyor musunuz gazeteleri, 15-20.000 Tl aralığında olacak bir araba kaliteli araba mı olur, hele ki TR işçi maaşları, ara mamül ham mamül maliyetleri ile. Çinli Geely kadar olsa öpün başınıza koyun 15.000 TL ye satılacak türk malı arabayı.

Bu işler ticaret , maliyet hesap plan işi, milliyetçilik duyguları ile hareket edilirse düşünülürse şap'a oturur memleket.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Mini de ingilizlerin efsanesidir öyle deme. Gerçi ingilizliği gitti ama..

bmc%20aus%201968%20austin%20mini_1000.jpg

Morris/BMC kamyonetleri hatırlarsınız..Çok benzer nedense :)

4529263362_85482ffb5e_z.jpg

Daha da abartırsak....

ixxsg2.jpg

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

En güzeli sondaki. Sahiplerine ne paralar kazandırmıştır.

Evet eskiden gerçekten ''mini'' idi. Şimdi mini'den ''koca'' desek daha doğru sanki..

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

İngiliz sitesinde 80MPG yazıyordu ordan biraz aldandım, ama polo 1.2 galiba daha iyi. Bu tabi güçlü motor, polo gibi 3 silindir değil :)

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)

Valla A3 sportback 1.6tdi alana kadar ki, fiyati 60in cok ustunde, Mini cok daha mantikli.

tarihinde Oğuz Altınada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)

A3, Golf'un sosyete versiyonu yani siradan bir otomobil ama Mini, siradan bir otomobil degil bunu kullananbilir :)

Yani S olup olmamasinin onemi bile yok :)

Bu arada A3 Tdi sportback listesi 33bin euro :)

Saka gibi

tarihinde Oğuz Altınada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Abdurrahman Balaban

Evet 1.6 diesel,Leon yerine daha mantıklı geldi bana.Aile yok birşey yok :)

Yakışır sana cooper Mert..Şu leonun içini adam gibi yapsalardı 140 hp fr si tadından yenmezdi..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yalnızzz, aynı kaza cooper da yaşansa, sonuçları çok vahim olabilirdi derim, buna da dikkat. İlk üretildiğinde, kaput, giyotin gibi içeri dalardı, basında çok ça haberi vardı, ama artık yok

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Mini de farklı bir ruh var bence, kendine baktırıyor yada sadece ben bakıyorum :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
yalnızzz, aynı kaza cooper da yaşansa, sonuçları çok vahim olabilirdi derim, buna da dikkat. İlk üretildiğinde, kaput, giyotin gibi içeri dalardı, basında çok ça haberi vardı, ama artık yok

Arkadaşımın arkadaşı mini'de öldü.

Annemin kuzeni mini'de ağır yaralandı...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Arkadaşımın arkadaşı mini'de öldü.

Annemin kuzeni mini'de ağır yaralandı...

maalesef bizim de sektörde gözlemlediklerimiz....

şase tezgahına bağlarsın, soldan çektirirken çaprazdan esner....

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Arabanın Ncap testlerinden 5 yıldızı var ama ncap ile gerçek hayat çok farklı doğal olarak.

Bu kadar kötümü yani gerçek hayatta

ncap in suyu çoktan ısındı,

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...