Mustafa Tüfekçi 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 (düzenlendi) salt modelinde dtc yok bu arada. sanırım o fiyata salt veriyorlar Salt TARİFİ Klima Velur paspaslar Ön sis farları Aydınlatma paketi Araç içi bilgisayar Yüksekliği ayarlanabilir ön yolcu koltuğu Saklama paketi Pepper TARİFİ Chrome Line Dış Tasarım Dinamik Çekiş Kontrolü (DTC) Velur paspaslar Ön sis farları Deri direksiyon simidi Aydınlatma paketi Araç içi bilgisayar Yüksekliği ayarlanabilir ön yolcu koltuğu Radio MINI Boost CD Saklama paketi Chili TARİFİ 6-Star Twin Spoke hafif alaşımlı jantlar Chrome Line Dış Tasarım Dinamik Çekiş Kontrolü (DTC) Velur paspaslar Ön sis farları Direksiyon için çok fonksiyonlu tuşlar Araç içi bilgisayar Yüksekliği ayarlanabilir ön yolcu koltuğu Radio MINI Boost CD Ray kumaş/deri döşeme Deri spor direksiyon simidi Sürücü ve ön yolcu için spor koltuklar Saklama paketi sitesi çok tırtmış donanım listesi, araç oluşturma uygulaması yok 13 Mayıs 2013 tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-mini-cooper-d-117021630/detay pepper diyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 Sani abi merak ettim atıyorum araba mini cooper S olduğundan çok yüksek süratlerdemi oldu acaba bu olay,içime acayip kurt düştü... Hayır, normal mini'ydi. Gece karanlık bir yolda giderken -gayette yavaş kullanırmış- hakimiyetini kaybetti ve 5mt aşağıdaki tarla alana düştü. Takla atmıştı ama araba düz oturmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Haberi de vardı nette ama bulamıyorum şu an. Ben alacak olsam CountryMan'ine bakardım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 hımm o zaman başka. keşke daha detaylı olsa imiş donanım listesi. benzinliden ucuz olmasına takıldım ben biraz. iç tasarımı çok tırt. yani retro yapacam diye çok kasmışlar gibi geliyor bana. dışarıdan kırmızı mini tam bir kız mıknatısı gözlerimle şahit oldum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 Abi kemer takılımıydı peki :/ countryMan'de fiyatlar coşuyor malesef Hatırlamıyorum inanki. Ama mini alacağıma smart alırım... Şasesi sağlam en azından. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 Çekeriz kızları sorun yok Ya ben tamamen Teknik verilerine aşık oldum :wub: gır gır gır miniden gelen ses tırt olur gibi motor kimin motoruymuş? bmw nin mi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 Dizel smart yokmuş artık. Üzücü... Ama brabus'lar 100hp olanlar ton başına 133hp geliyor. 56bin'i geçen modeli yok. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 bmw 1.6 dizel işini ciddiye alıyor toyotoya satacaklardı Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 Abi ben babama araba bu desem,gider bana motorsiklet falan alır Miniyi bile uzun uzun anlatmam gerekicek artık.Heleki Smart'ı hiç anlatamam Yanlız 112hp ve 270nm tork falan bildiğimiz PSA motorun aynısı Max torkunu verdiği devir bandı-max gücünü verdiği devir falan Ne gerek var. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 ucuza kaçtılarsa belli olmaz. sen bana söyle niye benzinlisi daha pahalı ? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 Satış stratejisi olabilirmi acaba ? belki tutundurma politikasıdır ama bayide bakmak lazım. fiyatlar ile listedekiler aynı mı? miniyi ekonomik olsun diye alan yok şirket işine girmiş mini ticarisi bile var baksana mini clubvan Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 onlar ayrı. mini one lar türkcelin vazgeçilmezi idi bi ara. Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 Şu araba için içim kaynıyor gerçekten. Countryman istiyorum yalnız... Ev kredim bitsin bi askere gidip geleyim düşüneceğim Malesef para olmadan vermiyorlarmış Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 (düzenlendi) Ya sen ne diyorsun Redbullcu kızların Mini'nin arkasını kamyonet gibi kesiyorlar,üstüne Redbull koyuyorlar Güzel şirket arabası oluyor :D 13 Mayıs 2013 tarihinde Anil Berke Kavraal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 Su 1.6 hdi nasıl motorudur yahu,mini, ford ,citroen , pejo, volvo daha aklıma gelmeyen bir çok arabada bundan var. Kullanlar da çok memnun. fakat zaman zaman turbo şikayetleri var. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 yok kardeş, hdi motor olması lazım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 pejoya thp yi veren bmw idi galiba hdi almış çok mu. ki kendi dizelini yaptı diyolardı. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 The 1.6 L (1,560 cc) Diesel is part of the DV/DLD family and is, depending application, called the DV6 (PSA), W16 (MINI) or DLD-416 (Ford). 90 PS and 110 PS versions are available. Though both intercooled, the major difference being that the 90 PS has a conventional single scroll (constant pressure) turbo charger, whilst the 110 PS uses a twin scroll (two-pulse) turbocharger. The 110 PS version of this engine can be ordered in an unprecedented variety of car models, representing either side of the motoring spectrum, ranging from the MINI Cooper D to the Volvo S80 1.6D DRIVe. From 2011 PSA start to develop (1,598 cc) diesel with BMW/Mini http://en.wikipedia.org/wiki/PSA_HDi_engine Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 Mevcut en az yakan araç ünvanını nereden alıyor onu anlamadım ben hala? http://binekarac.vw.com.tr/polo-bluemotion-teknik-bilgi.aspx Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 Abi sakin ol Sakinim Mert ama başlığı her görmemde 2 litre felan yakan bi mini görücem sanıyorum, yaşlılık unutkanlaştırıyor galiba )) Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 (düzenlendi) Bende öyle bir dalış yapmıştım abi bir ara Ne diyorsun mini diyorum,9.7 saniye fabrika verisi diyorum,56 lira liste fiyatı diyorum sen ne diyorsun abi fuarda 4 kapılısını mıncıklamıştım içerisine oturmamla heyacanımın kaçması bir olmuştu... ama kız tavlarken işe yarar diyorum A1 SB' de güzel iskonto yaptıklarını duymuştum bi ara bence sana en az 2 yıl 75 Hp üzerini yasaklayacak bi bakanlar kurulu kararı lazım )) 13 Mayıs 2013 tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Mayıs 2013 Paylaş 14 Mayıs 2013 Napacan miniyi o paraya öküz alırız öküz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mayıs 2013 Paylaş 14 Mayıs 2013 Körük sistemi mi var bunlarda ( dün dükkanın karşısına geldi bir tane. Olduğu yerde inip kalkıyor araç ) Yorum bağlantısı
Recommended Posts