İçeriğe Yönlendir

Dukan Diyeti

Süha Demirtaş

Recommended Posts

Süha Demirtaş

Merhaba,

Bir arkadaşım bu diyeti uygulayarak 3 hafta da 9 kilo verdi. Hemde en güzel yanı hiç aç kalmadı. Sizce bunu uygulamak mantıklı mıdır ? Kitabını satın alıp uygulamak gerekiyor.

Daha önceden diyetisyene giden olumlu sonuç alan yada bu diyeti uygulayan memnun kalan/kalmayan kimseler var mı ?

http://www.dukandiyeti.info/

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Ben yakın zamanda bu diyetle 5 ayda 30 kilo veren birini tanıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Az yiyin kardeşim :D

Sorun burda gözüm aç ruhum aç yemek konusunda. Resmen hamile kadınlar gibi aşeriyorum :(

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ben yakın zamanda bu diyetle 5 ayda 30 kilo veren birini tanıyorum.

kaç kg idi arkadaşınız ? Süpermiş

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bu konunun takipçisiyim, bende düşünüyorum bakalım özellikle sağlıkçılar ne diyecek?

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Evlenin ve çocuk sahibi olun hemen, sofrada ağız tadıyla 10-15 sene yemek yiyemezsiniz :D

Bu tip diyetleri yapanlar 3-5 ay içinde tekrar eski kilolarına dönüyorlar. Benim diyet uygulamam aynen budur: Sofradan doymadan kalkarım. Az yemek çok salata + ekmek(beyaz ekmek haricindeki her türlüsü) yerim. 54 yaşındayım 70 kg civarında gezinirim yarışmaya İstanbuldan katılıyorum :)

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Konuyu okudum , acıktım, akşam yemeği öncesi çift kaşarlı bir tost atayım bari :mangal:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt
(düzenlendi)

Eğer bir hastalığınız yoksa, spor yapıp, halk tabiriyle yediğinize içtiğinize dikkat ederek ortalama bir sürede, örneğin türk diyet takvimine göre haziran ayına kadar :D ortalama bir kiloya düşüp sizi yaz sonuna kadar idare edecek karın kasına sahip olabilirsiniz :good1:

edit; süha gel ben seni merterde spor salonu var oraya götüreyim, öyle incelerin salonu değil tam sana göre, seni yaza kadar bırak kilo verdirmeyi direk yarışmaya sokarlar :yes:

tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Kilo almamanın püf noktalarını söylerim sana reis ama, başbaşa olmamız lazım. Buraya yazılacak gibi değil. :jedi:

Benim içinde kilo alma başlığı açan olsa keşke. :)

Fırtınadan tırsar hale geldim. :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu

Ne yerseniz yarısını yiyin.Ne kadar hareket ediyorsanız 2 katı hareket edin.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Tost kesemeyecek, tahin/pekmez karışımı da hazırlıyorum, yemeğe daha 30-40 dak var

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

kaç kg idi arkadaşınız ? Süpermiş

0,110 ton

Tost kesemeyecek, tahin/pekmez karışımı da hazırlıyorum, yemeğe daha 30-40 dak var

Valla iyi hatırlattınız. Biraderim keçiboynuzu pekmezi getirmişti gidip 2 ölçek alayım bende :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Sorun burda gözüm aç ruhum aç yemek konusunda. Resmen hamile kadınlar gibi aşeriyorum :(

Neye aşeriyon söyle bakayım bana süha buluruz elbet istediğini.. :p

Kilo almamanın püf noktalarını söylerim sana reis ama, başbaşa olmamız lazım. Buraya yazılacak gibi değil. :jedi:

hocam sakın ola şemsiye ile gezme.Uçar gidersin alimallah. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Al benden de okadar abi. Bolu mengen'den itibaren 6 kilo felan aldım... :(

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

hocam sakın ola şemsiye ile gezme.Uçar gidersin alimallah. :D

Rüyalarımda hep uçarım. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Tüzün

Mesleki olarak hiçbir meşhur diyeti tasvip ve tavsiye etmiyorum. Besinler 5 gruba ayrılır; Et ve türevleri- süt ve türevleri - tahıl ve tahıl ürünleri- Sebze ve meyveler - yağlar ve şekerler. Tün gruplar günlük olarak yeterli ve dengeli alınmalıdır. Günümüze kadar lahana, karpuz, atkins, isveç, patates, pamuk prenses, holywood, sibel can, seda sayan son olarak ta karatay vb. isim altında onlarca diyet çeşiti ile karşılaştım. Bir kısmında ağırlığın önemli ölçüde azaldığını da gördüm. Ancak genel olarak sorun hiçbiri kilo probleminize yaşamınız boyunca çare olmaz olamaz. Önemli olan yeterli ve dengeli beslenmek, gerekli ise beslenme alışkanlıklarını değiştirmek ve yaratılıştan gelen vücudumuzun harekete programlı ( spor yapmaya programlıyız) olduğunu unutmamaktır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Rüyalarımda hep uçarım. :)

:D :D Sen çok yaşa hocam emi.Akşam akşam güldürdün beni.Bari ne tarafa uçtuğunu ve havayolu şirketinide söyle tam olsun. :police:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Aman abi, nereye uçtuğumu söylersem hem meslekten hemde forumdan ihraç olurum. :p

Süha'nın konuya kaynadık, reisim kusura bakmayasın. Olmadı sende benim konulardan birini karıştır anlaşalım. :flowers:

kayadık: kaynadık

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Evlenin ve çocuk sahibi olun hemen, sofrada ağız tadıyla 10-15 sene yemek yiyemezsiniz :D

Bu tip diyetleri yapanlar 3-5 ay içinde tekrar eski kilolarına dönüyorlar. Benim diyet uygulamam aynen budur: Sofradan doymadan kalkarım. Az yemek çok salata + ekmek(beyaz ekmek haricindeki her türlüsü) yerim. 54 yaşındayım 70 kg civarında gezinirim yarışmaya İstanbuldan katılıyorum :)

Maşallah, Allah uzun ömürler versin.

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Mesleki olarak hiçbir meşhur diyeti tasvip ve tavsiye etmiyorum. Besinler 5 gruba ayrılır; Et ve türevleri- süt ve türevleri - tahıl ve tahıl ürünleri- Sebze ve meyveler - yağlar ve şekerler. Tün gruplar günlük olarak yeterli ve dengeli alınmalıdır. Günümüze kadar lahana, karpuz, atkins, isveç, patates, pamuk prenses, holywood, sibel can, seda sayan son olarak ta karatay vb. isim altında onlarca diyet çeşiti ile karşılaştım. Bir kısmında ağırlığın önemli ölçüde azaldığını da gördüm. Ancak genel olarak sorun hiçbiri kilo probleminize yaşamınız boyunca çare olmaz olamaz. Önemli olan yeterli ve dengeli beslenmek, gerekli ise beslenme alışkanlıklarını değiştirmek ve yaratılıştan gelen vücudumuzun harekete programlı ( spor yapmaya programlıyız) olduğunu unutmamaktır.

hemen hemen aynı şeyi yazmışız hocam :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bugün eczanede kantar gördüm, çıkıverdim.. 67.4 gördüm, çok sevindim.. Ya kantar bozuk yada ilk defa 65'i geçiyorum :)

Kısacası, az yiyin kardeşim... Az yiyin çok yakın.. :)

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Bir kaç gün önce arkadaşlarla konuşurken kilo 100+ olanlar kilo almanın kolaylığından bahsettiler;su içsek yarıyor ne yapalım :nea: ,

benim gibi 70- olanlarda kilo almanın zorluğundan bahsediyordu 1 ekmek yesemde birşey olmuyor :unsure2::D

Hocam bende cebime taş dolduruyorum :hahahoho:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...