Önder Boran 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 (düzenlendi) Merhaba, Aracım 2004 model C-max 1.6 TDCİ Ghia'dır. Resimde işaretlediğim bu mandal ne işe yarar? Cevaplarınız için teşekkürler. Not:Resimler temsilidir. 24 Aralık 2011 tarihinde Önder Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Boran 24 Aralık 2011 Yazar Paylaş 24 Aralık 2011 (düzenlendi) koltuğu katlayıp kaldırmak için sanırım aracı yeni aldınız galiba iyi günlerde kullanın Aracı aldığımız 6 ay gibi bir süre oldu.İyi dilekleriniz için teşekkürler. Ama koltuğu katlamak için başka mandal var koltuğun arkasında. Aracınızı iyi günlerde kullanın, Orta koltuğu kaldırdığınızda arka iki koltuğu geriye çekmeye ve ortaya doğru birleştirmeye yarar. Teşekkür ederiz.Arabam bölümünde konusu vardı. Yani ortadaki koltuk olunca bir işe yaramıyor demekki.Teşekkürler. 24 Aralık 2011 tarihinde Önder Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 C-max'larda orta koltuğu katlayıp, yan iki koltuğu ortaya doğru yaklaştırıp aracı dört kişilik yapabiliyorsunuz.. Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 (düzenlendi) Ve geriye keyfini sürmek kalıyor. 24 Aralık 2011 tarihinde Metin Mustafa Oral tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Boran 24 Aralık 2011 Yazar Paylaş 24 Aralık 2011 Vay be,bizim arabanın böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum. Hepinize teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Makam aracı tarzı.. Omuzun kapıdan uzaklaşıyor... Koltuk aynı zamanda geriye gidiyor diz mesafesi uzuyor... Yorum bağlantısı
Önder Boran 24 Aralık 2011 Yazar Paylaş 24 Aralık 2011 (düzenlendi) Forum üyelerinin bilgileri ile inip aracımda denedim.Gerçekten çok rahat oluyor.Keşke daha önceden öğrenseydim dedim. Tek kötü yanı bagaj küçülüyor. Bunlarda öncesi ve sonrası.Resimler acele ve cep telefonu ile çekildi.Arabamızda kirli biraz. Öncesi: Sonrası: Ö: S: Ö: S: Ö: S: 24 Aralık 2011 tarihinde Önder Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Çok güzel bir özellikmiş. Çok değişik bir hava katmış arabaya. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts