Ali Eren 3 Ocak 2012 Paylaş 3 Ocak 2012 Afedersin yeni gördüm iletini. Ne demek abi canın sağolsun. E iyi de bence onlarda engelli işareti olmayan araçlarıyla engelli parkını kullanamazlar en azından . Benim plaka değişim işlemini sağolsun babam Mersin'de halletti. Abi park yelerinde haklarını kullanmaları için ayrı bir kart gibi etiket gibi birşey vermişler babama. Ben kullanmayacağım için bana göndermesini istemedim. Bu verilen kartı arabayı engellilere ayrılan park yerine park ettikten sonra torpidonun üstüne camdan görülecek şekilde bırakmak için vermişler. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 Bunu ,Ocağın 15 ile 20si arasındamı yazdırıp yollayalım mehmet abi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 Bunu ,Ocağın 15 ile 20si arasındamı yazdırıp yollayalım mehmet abi ? Beklemene gerek yok, bir an önce yaptırabilirsin.. Teşekkürler emmi. Rica ederim. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 Bu formun illa bir sigortacı tarafından onaylanması ve onayladıktan sonra götürülüp vergi dairesine elden verilmesi mi gerekiyor? Bunun daha online bir yolu yok mu? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 Bu formun illa bir sigortacı tarafından onaylanması ve onayladıktan sonra götürülüp vergi dairesine elden verilmesi mi gerekiyor? Bunun daha online bir yolu yok mu? Aynı soruyu bende sormuştum? her şey online ise neden bu kontrol otomatik yapılmıyor, araç için girilen kod var bunu vergi dairesi eşleştirip, indirim varsa uygulasın. Ama yok unutan yada bu uygulamadan haberi olmayan vatandaşlar fazladan ödesin değil mi. Neyse çok şey söylerim de burası yeri değil.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 Bu formun illa bir sigortacı tarafından onaylanması ve onayladıktan sonra götürülüp vergi dairesine elden verilmesi mi gerekiyor? Bunun daha online bir yolu yok mu? Ben formu dolduruyorum şimdi. Adresine göndereceğim.. Sen de, vergi dairesi motorlu taşıtlar servisine verip kaçacaksın 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 Herhangi bir vergi dairesiyle kurtarırmıyız emmi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 Ben formu dolduruyorum şimdi. Adresine göndereceğim.. Sen de, vergi dairesi motorlu taşıtlar servisine verip kaçacaksın Vay ellerin dert görmesin emmi, üşendiğimden değil de işten izin alıp çıkmak istemiyorum. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 Ben ne edecem emmi. Bana bir yol gostersen. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 Herhangi bir vergi dairesiyle kurtarırmıyız emmi Yok olmaz.. İllaki aracın kayıtlı olduğu vergi dairesi.. Ancak; Evrakları düzgünce hazırlarsanız taahhütlü posta ile gönderebilirsiniz. Vay ellerin dert görmesin emmi, üşendiğimden değil de işten izin alıp çıkmak istemiyorum. Ruhsattaki adresin doğru mu ? O adrese göndereyim mi ? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 (düzenlendi) Valla Mehmet abi kusura bakma son sorum bu konu hakkında. Aracımın hangi vergi dairesine bağlı olduğunu nereden bileceğim? edit: abi kelimesini unutmuşum. 4 Ocak 2012 tarihinde Mustafa Koçak2 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 sonax kampanyası http://www.sonax.com.tr/haber.php?ID=48 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 Valla Mehmet kusura bakma son sorum bu konu hakkında. Aracımın hangi vergi dairesine bağlı olduğunu nereden bileceğim? Bu soru beni aştı Nevşehir'de tek vergi dairesi var hepsi orada, büyük şehirlerde durum nedir bilmiyorum.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 Valla Mehmet kusura bakma son sorum bu konu hakkında. Aracımın hangi vergi dairesine bağlı olduğunu nereden bileceğim? Ulusta yeğenbey vergi dairesine gideceksiniz... Ancak; Evrakları düzgünce hazırlarsanız taahhütlü posta ile gönderebilirsiniz. Tam liste nedir mehmet abi Zaten kampanya var bana hayatta izin vermezler Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 Bu soru beni aştı Nevşehir'de tek vergi dairesi var hepsi orada, büyük şehirlerde durum nedir bilmiyorum.. haklısın abi bilmediğim bir yerde yazıyor mudur diye sordum. Ruhsata baktım yazmıyor sigorta poliçesin de de göremedim. Hakan bey teşekkür ederim eminmisiniz ulusdakine gidileceğine. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 Ruhsattaki adresin doğru mu ? O adrese göndereyim mi ? Geçen sene kasko poliçesini gönderdiğin adrese gönder emmi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 Ulusta yeğenbey vergi dairesine gideceksiniz... Tam liste nedir mehmet abi Zaten kampanya var bana hayatta izin vermezler Ek1 formu (Kasko değer bildirim formu) Ruhsat fotokopisi Dilekçe Sahibi olduğum 1999 model Ford marka mondeo 2.0 ghia Hatcback aracımın 2012 yılı Motorlu Taşıtlar Vergilerini, Mtv genel tebliğleri, 22 nolu tebliğ uyarınca bir alt dilimden ödeyebilmem için gereğini arz ederim. EKLERİ ------------------------------------------- 1- Kasko değeri bildirim formu 2- Ruhsat fotokopisi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 Valla Mehmet kusura bakma son sorum bu konu hakkında. Aracımın hangi vergi dairesine bağlı olduğunu nereden bileceğim? gib.gov.tr de sorguladığınızda vergi dairesi yazıyor Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 gib.gov.tr de sorguladığınızda vergi dairesi yazıyor furkan hocam orda benim vergi dairem yazıyor aracın bağlı olduğu değil. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 furkan hocam orda benim vergi dairem yazıyor aracın bağlı olduğu değil. Mustafa hocam, benim vergi dairem orada yazan değil ki, benim ki "Maden Vergi Dairesi"...Yanlışınız olmasın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts