İçeriğe Yönlendir

2012 Mtv Listesi

İsa Köse

Recommended Posts

Hasan Aksüt

Kasko bedelinin %5'i 987 TL. Yıllık bedel 966 TL. Sıyırdık. :( Ek olarak yarın muayeneye gidiyorum. Acaba 2012 ilk taksitin ödenmesini isterler mi?

Biraz bekleyeyim belki güncelleme olur demiştim. Yarın yatırayım bari. :(

Yorum bağlantısı
Varol Güner

merhabalar.ben mtv yi yaklaşık bir saat önce gib.gov.tr den ödedim.dekontu da bilgisayarıma indirdim.fakat gib.gov.tr den sorgulama yapınca hala ödenmemiş gibi görünüyor:S

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

merhabalar.ben mtv yi yaklaşık bir saat önce gib.gov.tr den ödedim.dekontu da bilgisayarıma indirdim.fakat gib.gov.tr den sorgulama yapınca hala ödenmemiş gibi görünüyor:S

Az önce ben de bir müşterimin yapılandırma taksitini ödedim, tekrar girdiğimde ödenmemiş görünüyordu, yapılan ödemelerden kontrol ettiğimde de makbuz görünmüyordu..

Bugün sorunlu çalışıyor bu site..

Yorum bağlantısı
Varol Güner

Teşekkür ederim Hakan Bey, merak içinde 5 dk da bir kontrol ediyorum fakat hala ödenmemiş görünüyor.artık akşama kadar olmazsa dediğiniz gibi yaparım.

Az önce ben de bir müşterimin yapılandırma taksitini ödedim, tekrar girdiğimde ödenmemiş görünüyordu, yapılan ödemelerden kontrol ettiğimde de makbuz görünmüyordu..

Bugün sorunlu çalışıyor bu site..

umarım bir sorun çıkmaz zira kart benim değil araba benim değil mahçup olmak istemiyorum.

Mehmet Bey bende kredi kartı ödeme bilgisi sorgula bölümünden dekont çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bence düzelir.. düzelmez ise çözümü Hakan Bey yazmış, mecburen öyle yapacağız..

Makbuzu kaybetmeyin..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Önemli değil Mehmet Bey :D

Mesleki bir konuda yorum yaptığın için aklıma da bir anda kariyerin geldi ve tırstım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

mükerrer ödeme yapmamanız için sistemin sizi uyarmadı mı?

"bu plaka -belge no için henüz bankadan olumlu yada olumsuz cevap gelmediği için, mükerrer ödeme oluşmaması için lütfen bir süre daha bekleyiniz" şeklinde bir uyarı gelmesi gerekir.

Tüm ödeme süreci normal gelişiyor.. Cep telefonuna mesaj geliyor, şifreyi giriyorum, tahsilat gerçekleşti diyor, makbuzu veriyor. Aynı yeri tekrar açtığımda ödeme yapılmamış görünüyor abi..

O zaman kilit kelimeyi de kullansaydın ya hani ü ile başlayan :p :p :p

Sana hitap etsem kullanırdım Üstadım :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Şimdi bir tane daha ödedim.. Her şey normal gelişti, borç silindi..

Önceki ödediklerimi kontrol ettim.. Az önce hatalı sonuçlanan ödeme işlemleri düzeltilmiş. Borçlar silinmiş..

Yorum bağlantısı
Varol Güner

Şimdi bir tane daha ödedim.. Her şey normal gelişti, borç silindi..

Önceki ödediklerimi kontrol ettim.. Az önce hatalı sonuçlanan ödeme işlemleri düzeltilmiş. Borçlar silinmiş..

bende hala düzeltilmedi:(

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
(düzenlendi)

ödeme dönemlerinin sonlarında yağunluk artıkça böyle şeyler yapıyor. 2-3 gün geçmesine rağmen ödenmemiş göründüğü oldu. hatta ödediğim ve sorguladığımda cezanız yok dediği cezayı 4 ay sonra tekrar koydular. ödendi çıktısı ile gittim, memur ödedin mi diye sordu, he dedim, hemen iptal etti.

düzeltme nedeni: yazım hatası

tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hiçte bile. Banka kabul etmedi. Hem sigortacım değilmisin, yıkama cilalama hizmetide vermelisin :fiuw:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hiçte bile. Banka kabul etmedi. Hem sigortacım değilmisin, yıkama cilalama hizmetide vermelisin :fiuw:

Ben girince niye kabul etti :D

Abi Allah aşkına sen kendine bir yönetici asistanı tut. Şoförün olsun. MTV'lerini ödesin vs. vs. :D

Böyle mutluyum :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ben girince niye kabul etti :D

Bizim buralar kar yağışından kırılıyor ya belkide ondandır girememesi :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hüseyin ben 2010 temmuzda bi araçta 694 lira ödemiştim biliin mi?

Ense kalın olunca tabi.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Ne ense kalını len. 5 taksitle zorla ödedim :D

Cuma çıkışı kutular sana o zaman. :)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Bizim buralar kar yağışından kırılıyor ya belkide ondandır girememesi :)

Sevet dede nasılsın

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Ben de dün ödedim 6 aylık 820 TL.Tesellisi seneye bir alt dilimden ödeyeceğim. :)

Jetta almasam 2010 C-max alacaktım onun da vergisi yıllık 760 TL.Aradaki yıllık 1000 TL lik farka değer mi orası tartışılır.

Forumda bazı arkadaşlar hayat, 2.0 la başlar diyorlar ama ocak ve temmuz ayı sonlarında hayatımız kararıyor :biggrin:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

2-Seni kastetmedim ki :D N'apsın adam senin yaşındaki asistanı :D

18 lik asistan bulsam alırdım :)

burada gülünecek :D :D :D ahada güldüm, Servet ehtiyarlamışsın sen kardeşim :flowers::D

Yok be abi. Sigortacım çalışsın biraz. Maaşını hak etsin diye şey ettiydim :p

Sevet dede nasılsın

Oha !! Mezara sok bari :elisopali:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...