İçeriğe Yönlendir

Chevrolet Cruze 2.0 Dizel

Enis Sever

Recommended Posts

Enis Sever

Chevrolet Cruze 2.0 dizel olarak 56 binden başlayan fiyatlarla satışa sunuldu otomatiği 61 bin lira donanımı zengin gözüküyor. Üstelik 163 hp. 2.0 dizel almak isteyenler için fırsat bence kaçırılmaması lazım. Sahip olduğum focustan sonra beni de cezbediyor ama sağlamlık hususu korkutuyor.

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

cruze çok şık bir araç...

1,6 dizeli gelse vergi avantajı ile satışş fiyatıda düşük olur ki.. piyasayı kasıp kavurur bence..

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Zaten ağır bir araç , dizel motor ağırlığı ile birleşince 1.6 lt de rakiplerine göre performans ve yakıt tüketimi hususunda geri kalırdı. 2,0 yerinde olmuş.

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan
(düzenlendi)

o kadar parayı cruze a vermem farklı markalara yönelirim görüntü süper ama o kadar para benim şahsi fikrim etmez

tarihinde Mustafa Karaaslan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

1.6 dizel olsa opel araç satamazdı dizel olarak.2.0 da sadece belirli kesime hitap eder yine vasat şekilde kalır.Şekil şemal çok yakışıklı ama yakıt performans olayı cruze bitirecek.Bu segmentte 1.6 motorla honda dizeller içine giriyorki ortalık biraz daha karışır gibi geliyor bana

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bu arabada insanların ön yargısını öldürmeden D segment araç gibi motor yükseltmek yerine C segmente uygun 1.3 ve 1.6 dizel versiyonlarıyla çıkaracakki o zaman piyasadaki ön yargıyıda siler ve piyasaya çok rahat girer. HB cruze tasarım harika olmuş. Motor belirtiğim dizel seçeneklerle piyasada çok iyi yer edinir.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Yakın zamanda turbo destekli benzinli motorda gelir herhalde.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

100+80=180 x 1.18 = 212.4 !!!

61 / 212.4 x 100 = 28700 TL fatura bedeli.

isteyen alabilir :)

%37 olsaydı 46 bin Tl yapıyor. 25 bin lira fazladan vergi vermeyi kim ister. Hem de cruze için :)

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tolga Eray
(düzenlendi)

%37 olsaydı 46 bin Tl yapıyor. 25 bin lira fazladan vergi vermeyi kim ister. Hem de cruze için :)

hocam ben bişey anlayamadım,biraz ayrıntı rica etsem :)

edit:mesajın devamı gözükmediği için yazılmıştı..

tarihinde Tolga Eray tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bir de üstüne üstlük yıllık vergisi de 769 TL yerine 2128 TL hemde C segmentte bir araca pehhh

Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay
Geçen gün bi abimiz cruze almıştı servisinde lpg taktırmış serviste demişlerki bu motorlar lpg uygun degil demiş 11o geçtiginizde aracınızda hasar oluşabilir demiş sizde dogrumudur.

Cruze sahibi bir arkadaşım çok araştırmıştı lpg konusunu.Sonucunda Prins haricindeki diğer kitlerin uygun olmadığını öğrenerek Prins lpg kiti taktırdı.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Geçen akşam trafikte yanımda bir Cruze vardı araç gerçekten çok baba duruyor..Tasarım çok başarılı.Bakmadan edemedim :)

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Türkiye'de ne zaman Mondeo'lar Almanya'daki gibi 2.0 TDCi 163hp motorla satılacak? Hele 2.2 TDCi 200hp'yi getirseler...

Vergiler ne zaman düşerse :)

Yorum bağlantısı
Serkan Gümüşdağ

İnsignia dururken Cruze ye neden bineyi ki. Ah bir insigniam olsa...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Enis Sever

Bence bu araba Türkiye'de çok satabilir sırf fiyat performans orantısından dolayı hiç test eden oldu mu?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Türkiye'de ne zaman Mondeo'lar Almanya'daki gibi 2.0 TDCi 163hp motorla satılacak? Hele 2.2 TDCi 200hp'yi getirseler...

Bence Türk müşteri, bir Mondeo ya 200.000TL vermez.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Bence Türk müşteri, bir Mondeo ya 200.000TL vermez.

Vermem tabi, ne verecem 200bin gayme, üstünde ford yazan bi çuval civata için. :p

Yorum bağlantısı
Metehan Şahin

İnsignia dururken Cruze ye neden bineyim ki. Ah bir insigniam olsa...

Ah ah keşke benimde olsa.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

5.30 verelim, made in prc ama olsun :secret:

Yıldız alınır o paraya. En bi E serisinden. Ya da 4 halkalı A6 felan. :p BMW F10 la birlikte tasarımda bi adım ileri,kalitede bir adım geri gitti.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...