İçeriğe Yönlendir

Cam Buğulanma Sorunu..

Tolga Eray

Recommended Posts

Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

ıslak paspaslar, ıslak ayakakkabıdan akan sular, aracın içine yağan kar yada yağmur, ıslanmış koltuklar hepsi nem yapacaktır ve nemde en soğuk bölge yani camlara oradada en soğuk cam yani ön cama yapışacaktır. fizik kanunu bu yapacak birşey yok aracınızı için kuru tutunuz.

hafta sonu hava çok sıcaktı aracı güneşe koydum içi iyice ısındı ve bagajı açarak bir süre havalandırdım, çok etkisi oldu.

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Araç dışarıdan hava alacak.Gerekirse fanın debisi artırılacak cama üfleyen kısımda.Araç mümkün olduğunca kuru tutulacak paspaslar kuru tutulacak içerde neme neden olacak su vb. şeyler açıkta bulunmayacak. :good1: Forumda bu sorun kalmayıncaya kadar anlatılacak

Hala sorun varsa yuh artık denilecek :shok:

Kilamayı çalıştırıp üfleme kuvvetini arttırınca buhar gider. Ekstra kimyasallara para vermeye veya

kocakarı :) ilaçları yapmaya bence hiç gerek yok.

Klimalı bir arabanın kliması ve fanı buharı almıyorsa, havalandırma sisteminde bir problem vardır.

Ya filtre tıkalıdır, ya klima devreye girmiyordur ya da kapak motoru kapalı kalmıştır, iç dış hava sirkülasyonu olmuyordur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Timuçin Orcan

selamlar arkadaşlar arabam özellikle yağmurlu havalarda nemli havalarda kalorifer çalıstığında yanı ıçerısi sıcak olduğunda camlar buğu yapıyor,acaba halılarda nemmi var yada kalorifedemi sorun bır türlü çözemedım.ayrıca şöför kapısının altında paspasa yakın bır yerde su bırıkıntısı gördum nerden gırıyor anlamadım fikirlerinizi beklıyorum teşekkürler

Yorum bağlantısı
Misafir

selamlar arkadaşlar arabam özellikle yağmurlu havalarda nemli havalarda kalorifer çalıstığında yanı ıçerısi sıcak olduğunda camlar buğu yapıyor,acaba halılarda nemmi var yada kalorifedemi sorun bır türlü çözemedım.ayrıca şöför kapısının altında paspasa yakın bır yerde su bırıkıntısı gördum nerden gırıyor anlamadım fikirlerinizi beklıyorum teşekkürler

Selamlar Timuçin Bey,

Konunuz birleştirilmiştir. Ayrıca aşağıdaki konudan da faydalanabilirsiniz..

Saygılarımla,

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/227673-arabam%C4%B1n-camlar%C4%B1-bu%C4%9Fu-yap%C4%B1yorne-yapmal%C4%B1y%C4%B1m/

Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan

bugun ınceledım arabayı köfor koltuğunun  onundekı halı nemlıydı bence camdan gırıyor kapı kasasından alta yüryen su halıya gelıyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...