Engin Deniz 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Ziraat kartımız olaydı eyiydi be toprağım, 120 120 öderdik 5 ay şimdi İş bankasından 200 * 3 Denizbank verelim abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Şu an itibariyle benim kartlar da en fazla 3 taksit veriyor... Son anı bekleyeceğim.. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Şu an itibariyle benim kartlar da en fazla 3 taksit veriyor... Son anı bekleyeceğim.. Sanada Deniz Bonus verelim abi 3 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Şu an itibariyle benim kartlar da en fazla 3 taksit veriyor... Son anı bekleyeceğim.. Aynı dertten muzdaribiz demek ki Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Ziraat kartımız olaydı eyiydi be toprağım, 120 120 öderdik 5 ay şimdi İş bankasından 200 * 3 : : Abi beni 5 taksitten aşşağısı kurtarmıyor zaten 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 (düzenlendi) Eskiden puan verirdi bankalar, yalan oldu artik.Taksite razi olacagiz.Bende son ana kadar beklemedeyim. 9 Ocak 2015 tarihinde Yusuf TAŞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Denizbank verelim abi Denizbankın sahibi kim diye merak ederdim. 1 Yorum bağlantısı
Bedri Baki 10 Ocak 2015 Yazar Paylaş 10 Ocak 2015 Ben yarın şekerbank bonus veya vakıfbank world ile 206 tl/3 şeklinde ödemeyi düşünüyorum. Ya da ocak ayının bitmesini bekleyip tek çekim ödeyeceğim. Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 garantiden ödedik tablet kampanyasına katılalım diye bakalım şifreyi ne zaman gönderecekler. Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 birden fazla kredi kartı olan, acaba hangi kart ile ödesem diyeler için; http://www.hangikredi.com/bilgi-merkezi/2015-mtv-ikinci-taksit-odemeleri-ve-mtv-kampanyalari/ 8 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 rica ederim, faydalandıysanız ne mutlu bana.. Yorum bağlantısı
Oktay Zerman 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Yapıkredi nin sonax kampanyasından faydalanan oldu mu acaba tapatalk tan herhangi bir sonuç bulamadım yaptırmaya değer mi değmez mi? Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Sonax sorsanız daha iyi olur ama ben şahsen yaptıklarının wax türü birşey olduğunu düşünüyorum, yoksa seramik kaplamayı bu fiyata yapacaklarını hiç sanmıyorum, zaten 6 aylık koruma diye geçiyor yaptıkları sanırım.. Ben kendim nasiol zr53 seramik kaplama yaptım, 200 tl civarında bi masrafı olur, biraz riskli ama bence o daha iyi bi seçenek. Yorum bağlantısı
Oktay Zerman 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Normal bir yıkamacıya boya koruma yaptıracaktım. 225 TL fiyat vermişti. Daha sonra, ona yaptıracağıma 180'e sonax'a yaptırırım daha iyi diye düşündüm ve bu kampanyadan yararlanmak istedim. Öncelikle, arabayla sonaxları dolaşmaya başladım. Hangisine gittiysem kampanyalı (180 TL) yapmamak için direndiler. Yanında nano vesaire de satıp fiyatı 500 lü rakamlara çıkardılar. En son gittiğim sonax ta aynısını yapınca içim daraldı. Arabayı bıraksam, yanında birşey satamadılar diye yarım yamalak yaparlarmı acaba tereddütü yaşadım. Tesadüfi uygulamayı yapacak ustayı gördüm. Ortalıkta dolaşıp müşterilerle ilgilenen kişiyi egale edip doğrudan ustayla konuştum. Hybrit koruma yaptıracağım, kılcal çizikleri gitsin, araç parlasın, üstüne de hybrit koruma dedim. Nano olmayacak dedim. Sen merak etme, ben iyi birşeyler yaparım, memnun kalırsın vesaire, kısacası beni usta bağladı. Randevum bu sabahtı. Gittim aracı bıraktım. Orada başka biri, MTV'li geldim deyince yine nano mano satmaya çalıştı. Kardeş herşeyi konuştuk biz, zahmet etme dedim. Ustayı buldum, birebir konuştum, güzel bir işçilik istiyorum dedim, anahtarı verdim. Ekstra hizmet satamadılar ama yine yaptılar yapacaklarını. Bu araç büyük, %20 fark alırız dediler. E önceden geldiğimde söyleseydiniz. Randevuyu almışım, randevu zamanında aracı getirmişim, fark varsa şimdi mi söylenir dedim... Bu sonaxların hepsi ana merkeze şikayetlik. Ustaları tatlı dilli, iş bilir tipli olmasa aracı bırakmayacaktım. Ama belki de ana merkez, bakın kampanya ayağına size müşteri yolluyorum, siz de satabildiğinizi satın mı diyor acaba? Sefa bey dediğiniz gayet mantıklı bana da sanki öyle bu his verdiler geçen seferki kampanya için aradığımda gerçi ozaman ben kampanyanın tarihini kaçırmıştım ama izmir karşıyaka şubesinden görüştüğüm beyefendi gelin bunu yapayım şunu indirimli yapayım tarzı konuşmuştu... peki siz yaptırdığınız işlemden memnun kaldınız mı küçük çizikler giderildi mi..? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Sonax uygulama merkezi olarak yeterli denetim sağlamıyor bence. İstanbulda bir kaç yer var sonax resmi yer sözde. Adamlar fırça ile dalmaya çalışıyor. Sokak arası yıkamalardan farkı kalmadı. Dilerim sonuç güzel olur Sefa abi merak ettim ben de Yorum bağlantısı
Oktay Zerman 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Aracı bu sabah bıraktım, akşam teslim alacağım. Bakalım, nasıl olacak. Siyah olduğu için, kılcalların giderilmesi ve parlatılmasını usta yapsın istedim. Son kat ne atıldıysa alıp her yıkama sonrası kendim uygulamayı düşünüyorum. Bende sizin gibi siyah araç-zede yim değerlendirmenizi bekliyorum Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Arabayı aldım. Normal bi işlem yapılmış. Matlığı gitmiş, parlamış. Duruşu güzelleşmiş ama kaportada yağ gibi bir tabaka yok. Varsa da az. Yani parasına göre bir işlem olmuş. 180 değil 215 aldılar. Biraz da ustaya bahşiş verdim. Bundan sonrası benlik. Aracı dikjatli yıkatıp, çizdirmeyip müsait bir zamanda seramik kaplama yapmayı düşünüyorum. Acaba pasta ile mi çizik giderildi yoksa çiziklerin arasına dolacak cila gibi bişey mi yapıldı? Nano kaplama için önemli, cila gibi bişey varsa nano sağlıklı olmaz (hatta hiç olmaz heralde) silinmesi lazım ama o zamanda çizik üzerine nano yapmış olursunuz ki aynen altındaki çizik kalıyor, tecrübe ile sabittir, Allahtan benimki beyaz çok yakından bakılmadan görünmüyor çizikler Yorum bağlantısı
Oktay Zerman 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 Ben Dün aracımı Sonax bornova ya götürdüm ve bugün teslim aldım 1 gece aracı kendi özel durumumdan ötürü bıraktım aracın çiziklerinin arasına dolacak şekilde bi cila uygulaması yapıldı zaten aracı teslim alırken de uyarıyorlar aracı otomatik yıkamaya yada fırçalı yıkamaya vermeyin diye... Ancak işin kötü tarafına gelelim ben aracı teslim alırken tabi aracın sağına soluna baktım bi sorun göremedim orada bulunan bi müşteri beni uyardı ön camınız çatlamış büyümeden götürün yaptırın diye ama ben aracı Sonax à teslim ederken böyle bi durum yoktu ve işini ilginci camda 3 tane nokta halinde darbe mevcut ve 3üde sileceklerin altında kalıyor ama siLeceklerde hasar yok şirket sorumlusu kamera görüntülerini inceleyecek bende görüntüleri istedim sonuçta ön cam aksesuarları dolayısıyla çok pahalıya mal olacak (ön cam Resistance ve 3m cam filmi var) açıkçası götürdüğüme pişman oldum malesef... Yorum bağlantısı
Oktay Zerman 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 Kötü olmuş..Geçmiş olsun.Teşekkürler kamera kayıtları ve şirket sahiplerinin cevabına kaldık artık... işin kötüsü bende olmayan çatlak oradan çıkıp eve giderken büyüdü ama hala kabul etmiyorlar tam olarak... Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Merhaba, umarım birilerine faydamız olur( telden giriş yapıyorum, yazım hatası olabilir). Yapı Kredi Verginizi Worldcard'ınızla yapikredi.com.tr, Yapı Kredi İnternet Şubesi, Yapı Kredi Mobil Şube'den veya www.gib.gov.tr'den 3 taksitle ödeyebilirsiniz. Üstelik MTV ödemesini bu kanallardan herhangi biri üzerinden Yapı Kredi kredi kartı ile ödeyen veya şubelerimizdeki hesapları ile veya ATM'den ödeme yapanlara 1 Ocak - 29 Şubat tarihleri arasında HGS ile yaptıkları ilk 3 geçiş bedava! İş Bankası İş Bankası Maximum Kart’ınızla www.isbank.com.tr/İnternet Şubemiz veya İş Cep uygulamamız üzerinden ya da www.gib.gov.tr’ den 1 Ocak – 1 Şubat 2016 tarihleri arasında yapacağınız 200 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizde 3 taksit fırsatı! Üstelik Bosch Car Service bayilerinde %30 indirim avantajı! Detaylar: 1- Kampanyamızdan Maximum özellikli İş Bankası kredi kartları ile yararlanabilecektir. 2- Kampanyamız 1 Ocak – 1 Şubat 2016 tarihleri arasında geçerli olacaktır. 3- Taksitlendirme kampanyamız 200 TL ve üzeri işlemler için geçerlidir. Gib.gov.tr üzerinden yapılan 200 TL ve üzeri MTV ödemeleri 3 taksite bölünecek; İnternet Şubemiz ve İş Cep uygulamamız üzerinde ise tek ödeme, 2 ve 3 taksit seçenekleri açık olacaktır. 4- Ödemesini İş Bankası Maximum Özellikli kredi kartları ile taksitli olarak gerçekleştiren müşterilerimize herhangi bir vade farkı yansıtılmayacaktır. 5- 1 Şubat 2016 tarihine kadar belirtilen kanallar üzerinden Motorlu Taşıtlar Vergisini ödeyen müşterilerimize, ödemelerini gerçekleştirdikten sonra kampanyaya dahil Bosch Car Service bayilerinde 30 Haziran 2016 tarihine kadar kullanılmak üzere %30 periyodik bakım ve ücretsiz check-up avantajı sunan bir indirim kodu sms yoluyla gönderilecektir. Müşterilerimiz bu indirim kodunu göstererek indirim ve ücretsiz check-up fırsatından yararlanabileceklerdir. 6- İndirim kodları işlem başına gönderilecek olup, müşterilerimize her MTV ödemesi için ayrı olarak gönderilecektir. Her bir kod tek kullanımlıktır. 7- Ödemeler Bankamatik Kartları ile de yapılabilecektir. Bankamatik Kartları ile ödemelerini gerçekleştiren müşterilerimiz Bosch Car Service avantajlarından yararlanabileceklerdir ancak Bankamatik kartlarıyla yapılan ödemeler taksitlendirilmeyecektir. 8- Kampanyamıza başvurmak adına sms gönderilmesine gerek bulunmamaktadır. Ak Bank Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemesi için Akbank’a Gelin, Autowax’tan İndirim Kazanın! 1 - 31 Ocak MTV kampanya tarihleri arasında Akbank'tan motorlu taşıtlar vergisini ödeyenler kazançlı çıkıyor. MTV sorgulama ve ödeme işleminizi Akbank MTV kampanyası ile yapın, seçili* Autowax hizmetlerinde %55’e varan indirim kazanın. Kampanyadan yararlanmak için, MTV ödeme işleminize ait Vergi Dekontunuzu veya Ödeme Alındı Belgenizi Autowax bayilerinde ibraz etmeniz yeterli. MTV ödemenizi Akbank hesabınız veya Akbank kredi kartınız ile; Akbank Direkt'ten Akbank Telefon Şubesinden, Size en yakın Akbank Şube ve ATM'lerinden yapabilirsiniz. Üstelik Akbank kredi kartınız ile yapacağınız 300 TL üstü MTV ödemelerinizde 3 taksit fırsatı da sizi bekliyor!** Axess, Wings ve Free kredi kartınız ile ödemenizi www.gib.gov.tr adresi üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Akbank Direkt'e ister müşteri numaranızla, isterseniz Akbank kredi kartı bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz. Akbank Direkt şifrenizi unuttuysanız üzülmeyin! "Şifre Al" butonundan yeni şifrenizi hemen alabilirsiniz. Garanti MTV Ödemesine Digiturk Taraftar Paketi Sadece 199 TL! 1 Temmuz-10 Ağustos 2015 tarihleri arasında Motorlu Taşıt Vergisi ödemesini garanti.com.tr Hızlı Ödemeler alanından, İnternet Şubesi, Cep Şubesi, Paramatikler (kartlı-kartsız menü) ve 444 0 333 Alo Garanti’den yapanlara Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketi sadece 199 TL! Hemen İnternet Şubesi, Ödemeler menüsü Devlet/Vergi adımı veya Cep Şubesi IOS ve Android uygulamalarından Bankacılık İşlemleri menüsü Ödemeler adımı ile hesabınızdan ya da kredi kartınızı kullanarak MTV ödemenizi yapın, 199 TL’ye Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketi fırsatını kaçırmayın! Garanti.com.tr, İnternet Şubesi, Cep Şubesi veya 444 0 333 Alo Garanti’den kredi kartı ile yapacağınız ödemeleri 3 taksit seçeneği ile gerçekleştirebilirsiniz. Detaylar 1 Temmuz-10 Ağustos 2015 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini İnternet Şubesi, Cep Şubesi, garanti.com.tr, 444 0 333 Alo Garanti veya Paramatikler'den (kartlı-kartız menü) yapan müşterilerimiz Digiturk Play Süper Lig Sezonluk Paket (Standart Kalite) ürününü 259 TL’ye, Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketi (Standart Kalite) ürününü Galatasaray, Fenerbahçe, ya da Beşiktaş için 199 TL’ye ve Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketi (Standart Kalite) ürününü Trabzonspor için 159 TL’ye satın alabilecek. Üstelik İnternet ve Cep Şubesi’ne artık müşteri numarasına ihtiyaç duymadan sadece T.C Kimlik numarası ve parola ile giriş yapabilirsiniz. İnternet Şubesi, Cep Şubesi ve 444 0 333 Alo Garanti’den kredi kartı ile yapılan tüm MTV ödemelerinde 3’e varan taksit seçeneği sunulacaktır. Garanti.com.tr Hızlı Ödemeler alanından yapılacak olan ödemelerde 3 taksit uygulanacak olup, Paramatikler’den yapılan MTV ödemelerinde taksit imkanı bulunmamaktadır. Kampanya indirim kodları, MTV ödemesinin ardından en geç 10 Ağustos 2015 tarihine kadar kısa mesaj ile gönderilecektir. Kampanyadan yararlanmak için Digiturk Play sayfasını ziyaret edip, tercih edilen paketin ürün sayfası ziyaret edildikten sonra "Promosyon Kodu ile Satın Al" butonuna basarak, iletilen promosyon kodunun girişi yapılmalı ve ardından üyelik işlemleri tamamlanmalıdır. Kişiye özel üretilen kampanya kodları, en geç 11 Ağustos 2015 tarihine kadar kullanılmalıdır. Bu tarihe kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirir. Kampanya dönemi içerisinde 1 kişi en fazla 1 adet indirim kodu kazanabilir ve kullanabilir. Kampanya kodları sadece Digiturk Play Süper Lig Sezonluk Paket (Standart Kalite), Digiturk Play Süper Lig Galatasaray Taraftar Paketi (Standart Kalite), Digiturk Play Süper Lig Fenerbahçe Taraftar Paketi (Standart Kalite), Digiturk Play Süper Lig Beşiktaş Taraftar Paketi (Standart Kalite) ve Digiturk Play Süper Lig Trabzonspor Taraftar Paketi (Standart Kalite) ürünlerinde geçerli olacaktır. Kampanya kodunu kullanabilmek için Digiturk Play’e üye olunması gereklidir. Ücretsiz üyelik işlemi sırasında kimlik bilgilerinin girilmesi gereklidir. Bu bilgiler Digiturk tarafında saklı tutulmaktadır. İndirim kodları para ile satılamaz, paraya çevrilemez veya başka kampanyalarla birleştirilemez. Digiturk Play içeriklerine ulaşabilmek için internet bağlantısı gereklidir. Digiturk ve Garanti Bankası, gerekli gördüğü durumlarda açıklama yapmadan kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanyadan Garanti Bonuslar, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Miles&Smiles kredi kartları, AMEX, Bonus AMEX, Bonus Business, Miles&Smiles Business, Filo Card, EASY, Amex Business, Şeker Bonus, ING Bonus, Burgan Bonus, ABank Bonus ve Tekstilbank Bonus sahipleri faydalanabilir. Kampanyaya tabi Digiturk Play servisi sadece yurtiçinde kullanılabilecektir. Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler yararlanamaz. Finans 2-31 Temmuz 2014 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizi Finansbank kredi kartları ile www.vergikolay.com.tr, www.gib.gov.tr, İnternet Şubemiz, Cep Şubemiz veya şubelerimiz üzerinden yapın, 50.000 TL'ye kadar 3 taksit fırsatından yararlanın! Yorum bağlantısı
Özgen Acar 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 garanti finansın kampanyaları geçen yıla ait, bu yıl sadece bonusa 3 taksit yapıyor garanti Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 ... Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla, Hsbc kampanya; 3 taksit+ Oto Pratik ve Speedy den ücretsiz check up ve Energizer akülerde %25 indirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts