Çağatay Özsoy 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 garanti finansın kampanyaları geçen yıla ait, bu yıl sadece bonusa 3 taksit yapıyor garanti haklısınız, Google ile bulmuştum nasıl olduysa geçensenin arşivini çıkarmış bende fark etmemişim, aslı soyle 1 – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesini garanti.com.tr Hızlı Ödemeler alanından, İnternet Şubesi, Cep Şubesi, Paramatikler (kartlı-kartsız menü) ve 444 0 333 Alo Garanti’den yapanlara Piranha tablet sadece 119,90 TL! Hemen İnternet Şubesi, Ödemeler menüsü Devlet / Vergi adımı veya Cep Şubesi IOS ve Android uygulamalarından Bankacılık İşlemleri menüsü Ödemeler adımı ile hesabınızdan ya da kredi kartınızı kullanarak MTV ödemenizi yapın, 119,90 TL’ye Piranha tablet fırsatını kaçırmayın! Garanti.com.tr, İnternet Şubesi, Cep Şubesi veya 444 0 333 Alo Garanti’den kredi kartı ile yapacağınız ödemeleri 3 taksit seçeneği ile gerçekleştirebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 haklısınız, Google ile bulmuştum nasıl olduysa geçensenin arşivini çıkarmış bende fark etmemişim, aslı soyle 1 – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesini garanti.com.tr Hızlı Ödemeler alanından, İnternet Şubesi, Cep Şubesi, Paramatikler (kartlı-kartsız menü) ve 444 0 333 Alo Garanti’den yapanlara Piranha tablet sadece 119,90 TL! Hemen İnternet Şubesi, Ödemeler menüsü Devlet / Vergi adımı veya Cep Şubesi IOS ve Android uygulamalarından Bankacılık İşlemleri menüsü Ödemeler adımı ile hesabınızdan ya da kredi kartınızı kullanarak MTV ödemenizi yapın, 119,90 TL’ye Piranha tablet fırsatını kaçırmayın! Garanti.com.tr, İnternet Şubesi, Cep Şubesi veya 444 0 333 Alo Garanti’den kredi kartı ile yapacağınız ödemeleri 3 taksit seçeneği ile gerçekleştirebilirsiniz. "1 – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini garanti.com.tr, Internet Şubesi, Cep Şubesi, 444 0 333 Alo Garanti veya Paramatikler'den (kartlı-kartız menü) yapan müşterilerimiz Piranha tableti 119,90 TL’ye satın alabilecek. (Piranha Zoom IV Tab 7.0 119,90 TL’ye, Aristo Q Tab 7.0 ise 159 TL’ye satın alınabilecektir.) Üstelik Internet ve Cep Şubesi’ne artık müşteri numarasına ihtiyaç duymadan sadece T.C Kimlik numarası ve parola ile giriş yapabilirsiniz."Acaba tabletler nasil bilgisi olan var mi ? Herhangi bir avantaji var mi piyasanin altinda gibi Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 21 Ocak 2016 Paylaş 21 Ocak 2016 akbank autowax kampanyası için geçerlilik tarihi belirtmemiş bilgisi olan var mı? Autowax boya çizik giderme, parlatma ve 6 kat etkili boya koruma işlemlerinden toplam 420 TL yerine 190 TL'ye, Antibakteriyel detaylı hijyenik iç temizlik ve ozon makinesi ile dezenfektasyon işlemlerinden ise toplam 400 TL yerine 190 TL'ye Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 15 Temmuz 2016 Paylaş 15 Temmuz 2016 gib sayfasında ödemeyi pc den yapamadım,3D ekranı çıkıyor ama şifre girip gönder butonuna basınca hiç tepki vermiyor, operadan da explorerdan da 4-5 kez denedim olmadı tabletden denedim oldu sanırım pc ayarlarıyla alakalı, opera da ABP reklam önleyici var ama explorerda yok engelleyicen de değil sanırım, uzman arkadaşlar bir el atın hayrınıza.. :=) Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 (düzenlendi) Merhabalar , Hazır MTV ödemeleri gelmişken bazı fırsatları yakalamak gerek. Ben yakaladım sizinlede paylaşmak istedim. Akbank Neo kartınızla MTV öderseniz 20 tl chip para veriyor. Akbank Axess kart ile öderseniz de chip para vermiyor ama 4 taksit yapıyor. Bilginize. Saygılar. http://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/neo-kampanya.aspx Ayrıca forumdaki logonunda SİYAH - BEYAZ olması beni çok sevindirdi. Duyarlılığınıza teşekkürler. 2 Ocak 2017 tarihinde Fatih Hanoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Ekleme yapayım. Akbank direkte girdiğinizde kampanyalar kısmı var. Orda yeni bir kampanya tanımlanmış. 50 tl lik harcama yapana 25tl chip para diye. Büyük ihtimalle vergi ödemelerinde de geçerli. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 başlığa istinaden aracımın mtv'si ne kadar baktım 2008 model 1,6 motor 450 tl olmuş geçen sene 434 tl idi.... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Ekleme yapayım. Akbank direkte girdiğinizde kampanyalar kısmı var. Orda yeni bir kampanya tanımlanmış. 50 tl lik harcama yapana 25tl chip para diye. Büyük ihtimalle vergi ödemelerinde de geçerli. Evet onu yazmayı unutmuşum tabiki onada katıldım Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Geçen sene faydalanmıştım 25 liraya mı ne gelmişti MTV Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Geçen sene faydalanmıştım 25 liraya mı ne gelmişti MTV Benim kusurat bile 55 TL [emoji20] Yorum bağlantısı
Tahir Ak 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 paraf var ise. mh arayıp paraf günü belirleyin ve kampanya olarak yüzde 5 indirim seçin. aynı gün ödediğiniz tutarın yüzde 5 i ekstre indirimi olarak yansır. max 25 TL zannedersem Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Geçen sene faydalanmıştım 25 liraya mı ne gelmişti MTV Benim kusurat bile 55 TL [emoji20] Allah'ın fakirleri ben utanırım la bunu yazmaya, 1000 lira altında MTV mi olur. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Allah'ın fakirleri ben utanırım la bunu yazmaya, 1000 lira altında MTV mi olur.Seni mtv yi öderken görmek isterdim abi odemediysen whatsapp dan görüntülü arama yap [emoji23] [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Seni mtv yi öderken görmek isterdim abi odemediysen whatsapp dan görüntülü arama yap [emoji23] [emoji23] [emoji23] Birazdan ilan açıcam 'satılık ceket' diye satınca öderim artık MTV'yi. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Birazdan ilan açıcam 'satılık ceket' diye satınca öderim artık MTV'yi.Ceketimi satarım diyorsun [emoji3] [emoji3] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Birazdan ilan açıcam 'satılık ceket' diye satınca öderim artık MTV'yi.Demekki böyle ağlaya ağlaya zengin olunuyor ve zengin arabasına biniliyor. Satlık pantul va 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Demekki böyle ağlaya ağlaya zengin olunuyor ve zengin arabasına biniliyor. Satlık pantul va Aman abi okadar ileri düşünme hasta olursun kış günü [emoji3] Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Demekki böyle ağlaya ağlaya zengin olunuyor ve zengin arabasına biniliyor. Satlık pantul va 300 milyar melyonluk uzay çapı cipine biniyon bana laf ediyon. Aman abi okadar ileri düşünme hasta olursun kış günü [emoji3] takviye alıyorum artık. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Seni yem olarak sürdüm öne hedef şaşırttım 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Merhabalar , Konunuz birleştirilmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 Bende denizbank bonusla taksitli olarak ödeyeceğim... Yorum bağlantısı
Recommended Posts