Metin Tunçer 1 Ocak 2012 Paylaş 1 Ocak 2012 Arkadaşlar bugün arabama (Focus 2.5 2009) sis farı takayım dedim ama aldığım sis farlarındaki soketler fara giden kablolardakine uymadı,fara giden kablolar üzerinde kablonun üzerine bantlanmış kapaklı soketler vardı. Yani ben mi yanlış sokete baktım yoksa başka ara bi bağlantı mı lazım. Bu arada sisleri Akgür ticaretten (http://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=2) aldım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Ocak 2012 Paylaş 1 Ocak 2012 Fordburada.com'dan almazsanız öyle olur işte. Yeni sis farı monte eden arkadaşlar vardı, konuyu görüp yardımcı olurlar. Yorum bağlantısı
Hakan Adalıoğlu 1 Ocak 2012 Paylaş 1 Ocak 2012 Arkadaşım. Aldığın sisler yan sanayi ancak soketleri orjinali ile birebir aynıdır. Farın altında bantlanmış durumdaki soketin ucunda plastik bir körtapa var. onu çıkartacaksın o. soketin toz olmaması için. Körtapayı çıkarınca soket sis farının soketine birebir uyuyorç Yorum bağlantısı
Metin Tunçer 2 Ocak 2012 Yazar Paylaş 2 Ocak 2012 Hocam tapayı çıkartıp ta denedim ama bir daha bakacağım. Yorum bağlantısı
Metin Tunçer 2 Ocak 2012 Yazar Paylaş 2 Ocak 2012 Soketleri buldum baktıklarım başka soketlermiş, sisleri taktım ama çalıştıramadım, yarın da anahtara bakacağım artık belki ondan çalışmamıştır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak 2012 Paylaş 2 Ocak 2012 Far anahtarına bağlı değildir o kablolar.. çünkü: sis farlı far anahtarı farklıdır Hocam. Ya sis farlı far anahtarı alın, yada arkalarla paralel bağlatın.. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 2 Ocak 2012 Paylaş 2 Ocak 2012 yıldız oto sanayii güven oto sisli far anahtarı 80 tl Fiayatı uygun muş? paralel yerine tercih edilebilir. Yorum bağlantısı
Metin Tunçer 2 Ocak 2012 Yazar Paylaş 2 Ocak 2012 Far anahtarına bağlı değildir o kablolar.. çünkü: sis farlı far anahtarı farklıdır Hocam. Ya sis farlı far anahtarı alın, yada arkalarla paralel bağlatın.. Bilgilendirme için teşekkürler Mehmet Bey. yıldız oto sanayii güven oto sisli far anahtarı 80 tl fFiyatı iyiymiş. Paralel bağlatsam ne sıkıntı çıkartır? Sonuçta sisli havalarda kullanacağım ve ön ve arka sisler birlikte çalışmalı diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ocak 2012 Paylaş 3 Ocak 2012 Sisli anahtar daha sağlıklı.. Aydınlatmasız yollarda bazen sis farı gerekiyor, ama arka yanınca arkadan geleni çok rahatsız ediyor.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Tunçer 3 Ocak 2012 Yazar Paylaş 3 Ocak 2012 Tamamdır en yakın zamanda bi sisli anahtar bulup taktırayım, yardımlarınız ve de açıklama için teşekkürler. Bu anahtarı kendim takabilir miyim acaba? Yorum bağlantısı
Metin Tunçer 3 Ocak 2012 Yazar Paylaş 3 Ocak 2012 böyle ufak tefek şeyler yapmak hoşuma gidiyor, sisleri taktım ama iş anahtarı sökmekte. Eğer sökebilirsem gerisini hallederim heralde Yorum bağlantısı
Onur Urhan 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 merhabalar ben de 2008 tdci trend e sis farı taktırmayı düşünüyordum. yan sanayi falan araştırdım. orjinale karar verdim. Komple sis farı seti var. farlar. kapakları ampulleri bağlantı vida ve aparatları ayrıca çift kademeli sis anahtarı. tek tek alırsanız baya pahalı. sadece anahtar 200 250 civarı internette. seti 360 tlye buldum bir siteden. ucuz değil ama çıkmayla yan sanayiyile anahtardan paralel çekmeyle uğraşmak istemedim. sipariş ettim yarın geliyor. sorunum ise şu acaba tesisatta sis farı için çıkış bırakmışlar mıdır? Bazı modellerde olmuyor dediler. ben kaputu açıp baktım bi kablo falan göremedim. tam yeri neresi acaba açıklayabilirmi bilen bi arkadaş. yoksa yeni kablo mu çektirmem lazım. bilmiyorum. yardımcı olacak birinnden cevap bekliyorum. aracım 2008 ama makyajlı kasa. Yorum bağlantısı
Metin Tunçer 16 Şubat 2012 Yazar Paylaş 16 Şubat 2012 Sis farlarının montajı için farları sökmeniz gerekiyor, tek vidayı sökerek halledebilirsiniz ayrıca tutan ikitane klips var, sis farlarının H11 ampülü var, tam onlara uyacak şekilde ucu olan tesisatı çekili vaziyette, tampondaki kapakları söküp kolaylıkla yerina sis farlarını monte edebilirsiniz, tesisatıı çekili durumda. far anahtarını benim aldığım çıkmacı arkadaş bi tornavidayla söktü ve arkasındaki fişi çıkartıp yerine sisli far anahtarını taktı hepsi bukadar. 2 Yorum bağlantısı
Onur Urhan 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 merhabalar ben de 2008 tdci trend e sis farı taktırmayı düşünüyordum. yan sanayi falan araştırdım. orjinale karar verdim. Komple sis farı seti var. farlar. kapakları ampulleri bağlantı vida ve aparatları ayrıca çift kademeli sis anahtarı. tek tek alırsanız baya pahalı. sadece anahtar 200 250 civarı internette. seti 360 tlye buldum bir siteden. ucuz değil ama çıkmayla yan sanayiyile anahtardan paralel çekmeyle uğraşmak istemedim. sipariş ettim yarın geliyor. sorunum ise şu acaba tesisatta sis farı için çıkış bırakmışlar mıdır? Bazı modellerde olmuyor dediler. ben kaputu açıp baktım bi kablo falan göremedim. tam yeri neresi acaba açıklayabilirmi bilen bi arkadaş. yoksa yeni kablo mu çektirmem lazım. bilmiyorum. yardımcı olacak birinnden cevap bekliyorum. aracım 2008 ama makyajlı kasa. sis far seti geldi soketler far soketlerinin yanında bağlıymış görememişim. farı sökünce görünüyor. sisleri taktım soketler direkt oturuyor. anahtarı da değiştirdim çok iyi oldu far çerçeveleri de tam oturdu. boşuna dememişler orijinal orijinaldir diye... şimdi çıkan anahtarı ne yapacağım bilmiyorum? sadece arka sisleri yakan tek kademe çekmeli tip olan anahtar. sıfırdan farksız. satılır mı acaba. bir de sis farsız çerçeveler var. Yorum bağlantısı
Murat Doğan 4 Mart 2012 Paylaş 4 Mart 2012 Far anahtarını nasıl çıkardınız? Anlatırsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Metin Tunçer 5 Mart 2012 Yazar Paylaş 5 Mart 2012 Far anahtarını nasıl çıkardınız? Anlatırsanız sevinirim. Benim anahtarı parçacı çıkartmıştı, üst kısmındana arabanın döşüyle düğme arasına bi tornavida yerleştirip biraz oynatınca çıkıyor. Yorum bağlantısı
Doğukan Bağış 21 Haziran 2013 Paylaş 21 Haziran 2013 Arabama sis farı takmak istiyorum ama tamponda yeri yok yani siyah plastik var o tamponun üzerine takılabilirmi acaba ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Haziran 2013 Paylaş 21 Haziran 2013 Arabama sis farı takmak istiyorum ama tamponda yeri yok yani siyah plastik var o tamponun üzerine takılabilirmi acaba ? Doğukan Bey konunuzu birleştirdim.Bilginize. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Emrullah Güler 21 Haziran 2013 Paylaş 21 Haziran 2013 Arabama sis farı takmak istiyorum ama tamponda yeri yok yani siyah plastik var o tamponun üzerine takılabilirmi acaba ? slm o siyah plastiği çıkartın sis farlı siyah plastik alın 4M51 19953 internete bu no yu yazarsanız görürsünüz remini Yorum bağlantısı
Enes Suzen 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 focus 2 makyajlı kasaların sis farı nasıl sökülür su alıyor çünkü Yorum bağlantısı
Recommended Posts