Özgür İncigülcan 28 Mart 2013 Yazar Paylaş 28 Mart 2013 Abiler sorunu hallettim,işin ustasına gittim fuarın orada parrot satan dükkana bana geldiğindede bucada taktırdıgım yerde elektrigi yanlış bağlamıs şimdi harika önceden kontagı kapatınca şak diye kapanıyordu şimdi 10 saniye sonra güle güle diyerek kapanıyor Yorum bağlantısı
Osman Özdemir2 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 merhaba, ben aracımı yeni aldım ve bu kit araçta takılıydı. Şimdi aracın içinde telefonun bluetooth unu açıyorum kit i görüyor ama bağlanamıyor. reddedildi diyor hemen sorun nedir yardımcı olabilecek varmı acaba? Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 5 Haziran 2015 Yazar Paylaş 5 Haziran 2015 Herkese merhaba,iphone 4s le süper çalışan cihazım malesef note 4 le bir türlü kuramadım.Eşleşme oldu fakat ne yapıp ne ettiysem parrot mikrafonu olmuyor.Araç mikrafonu olmuyor tel ses komutu giriyor Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Herkese merhaba,iphone 4s le süper çalışan cihazım malesef note 4 le bir türlü kuramadım.Eşleşme oldu fakat ne yapıp ne ettiysem parrot mikrafonu olmuyor.Araç mikrafonu olmuyor tel ses komutu giriyor araba yanimda degil su anda ama parrot ayarlari icinde, sesli komutlari telefondanmi yoksa parrottan mi yapsin gibi bir secenek vardi. orada telefon seciliyse telefonda arama yapmaya calisiyor. onu parrottan arama yapmaya getirmek lazim ikinci bir ihtimal ise telefondan parrota rehberi aktardiktan sonra, aramak istediginiz kisilere ses eklememis olabilirsiniz Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Benim arabada var, hala kullanıyorum. Sıkıntı olacağını zannetmem. Eski ürün çünkü... Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 3 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2015 Kendi kendine düzeldi.Şimdilik sorun yok cevaplar için teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts