İçeriğe Yönlendir

Parrot Ck3100 Telefon Kiti Hakkında Yardım

Özgür İncigülcan

Recommended Posts

Özgür İncigülcan

Abiler sorunu hallettim,işin ustasına gittim fuarın orada parrot satan dükkana bana geldiğindede bucada taktırdıgım yerde elektrigi yanlış bağlamıs şimdi harika önceden kontagı kapatınca şak diye kapanıyordu şimdi 10 saniye sonra güle güle diyerek kapanıyor

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Osman Özdemir2

merhaba, ben aracımı yeni aldım ve bu kit araçta takılıydı. Şimdi aracın içinde telefonun bluetooth unu açıyorum kit i görüyor ama bağlanamıyor. reddedildi diyor hemen sorun nedir yardımcı olabilecek varmı acaba?

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Özgür İncigülcan

Herkese merhaba,iphone 4s le süper çalışan cihazım malesef note 4 le bir türlü kuramadım.Eşleşme oldu fakat ne yapıp ne ettiysem parrot mikrafonu olmuyor.Araç mikrafonu olmuyor tel ses komutu giriyor

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Eren Gökmen

Herkese merhaba,iphone 4s le süper çalışan cihazım malesef note 4 le bir türlü kuramadım.Eşleşme oldu fakat ne yapıp ne ettiysem parrot mikrafonu olmuyor.Araç mikrafonu olmuyor tel ses komutu giriyor

araba yanimda degil su anda ama parrot ayarlari icinde, sesli komutlari telefondanmi yoksa parrottan mi yapsin gibi bir secenek vardi. orada telefon seciliyse telefonda arama yapmaya calisiyor. onu parrottan arama yapmaya getirmek lazim

ikinci bir ihtimal ise telefondan parrota rehberi aktardiktan sonra, aramak istediginiz kisilere ses eklememis olabilirsiniz

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Benim arabada var, hala kullanıyorum. Sıkıntı olacağını zannetmem. Eski ürün çünkü...

Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Kendi kendine düzeldi.Şimdilik sorun yok cevaplar için teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...