Cihan Tiftik 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 (düzenlendi) Son fotoğraf Çağlar Bey. Delik kenarı ezilmesi. yırtılma biraz abartı tabir olmuş Onda veya diğerlerinde gerçekten takılacak bir şey yok. Doğrudur parçalar boyanırken kancaya takılır,o delikler de o iş içindir zaten. 1- Zaman zaman alınan erimiş plastik kokusu. 2- Ön göğüs gösterge panelinden gelen parke yolda ve motor titreşimine bağlı olarak duyulan çıtırtı sesi 3- 1.vites ve 2 ci viteste debriyajdan salarken zaman zaman duyulan aks boşluğunu andıran vuruntu sesi 4- Arka tampon sol kısım yerine oturmamış elle ittirildiğinde oynuyor ve ses yapıyor. 5- Sağ ön kapı 3mm yukarı ve hatalı montajlanmış. 6- Geri vites zor geçme.Cırtlama. Zaman zaman geçmiş gibi görünmesine rağmen tam olarak geçmeme. 7- Motor bölümü sağ ön çamurluk içi kaporta imalat hatası. Delik kenarında imalat esnasında yırtılma. 8- Yağmur sensörü en hassas ayarda bile zaman zaman yetersiz çalışıyor. 9- Sağ arka davlunbaz salma yaptı. Sol tarafta bir sıkıntı yok. 10- Sürücü paspası delikleri taban halısı üzerindeki sabitleme pimlerini karşılamıyor. 11- Kontak açıldığında çalıştırmadan önce gelen genelde 1 dk yakın süren hidrolik, pompa vb. mekanizmaların hazırlık sesleri oldukça rahatsız edici. Bu sesler bazen çok kısa da sürebiliyor. 12- Sinyal kolu üzerindeki yol bilgisayarı kumanda düğmesi çok gevşek ve tıkırtı yapıyor. 13- Motor kaputu kapandıktan sonra elle bastırıldığında boşluklu ve oynuyor. 14- Son olarakta egsoz tapası değişimi için servise çağırı mesajı aldım. Konunun önemi: bu egsoz tapası mevcut halde egsoz gazını kaçırabiliyor ve egsoz gazı sıcaklığıyla birlkte motor bloğu içindeki plastik aksamları eritiyor. (Duyulan plastik koskusu nedeni olabilir.) EKSİKLİKLER 1-Torpido gözü aydınlatması yok 2-Yolcu camı otomatik kapanma açılma özelliği yok (Sürücü tarafındaki gibi basılı tutmadan) 3-Hararet göstergesi yok 4-Bagaj aydınlatması yetersiz 5-Sol ayak dayama yerinde plastik bir muhafaza yok. Orijinal paspas sol ayak dayama yerini muhafaza etmiyor. 1-Sıfır km hemen her araçta mevcuttur. Bir süre sonra kaybolacaktır. 2-Parke yolda ses yapmayan bir tek 2010 model Audi a8 gördüm ben. Onda bile cam kenarlarından gıcırtıya benzer sesler geliyordu. 3-Araca biraz alıştıktan sonra bunu yapmamaya başlarsınız. 4-Plastik aksamda bu tür durumlar mevcuttur. O sınıfta bir araçta çok büyük bir sorun değildir. Çok sorun yapılıyorsa tampon ısı tabancasıyla biraz ısıtılıp yerine oturtulabilir. 5-Bunu servise söylerseniz 10 saniye içinde şöyle bir yöntemle düzeltirler. Sorun değildir. 6-Bu da bir sorun değildir. Şanzıman karakterinden kaynaklı bir durumdur. Aracınızda kullanılan ib5 şanzımanda geri vites senkromeci yoktur. Bu yüzden durduktan sonra debriyaja basılı şekilde 2 sn kadar beklemek ya da beklemeden vitesi önce 1 e alıp sonra geri vitese geçmek,araca alışana kadar bu sorunu ortadan kaldıracaktır. Alıştıktan sonra ise,hiç beklemeden sorunsuzca geri vitese geçebileceksiniz. 7-Bu sorunu yukarda yazdım. Sıkıntı çıkaracak bir şey yok kısaca. Paslanmaz ya da yırtılıp kopmaz,korkmayın. Aracın sadece ön çamurluklarını sökseniz bile buna benzer binlerce "hata" görürsünüz. 8-Sensörlerden beklentiyi yüksek tutmamak lazım. Daha kullanıcıya göre %100 verimle/uyumla çalışan sensör görmedim. 9-Salma dediğiniz yukarıdaki fotoğraftaki şeyse,sorun çıkarmaz emin olun. Ama kafanıza takılıyorsa servis buna da vida atmak yoluyla çözüm üretecektir. Yani gereksiz bir mesai olur. 10-Bunun gibi ufak ama el ayak altında olan sorunlar benim de sinirimi bozar,kendiniz kesip biçip bir çözüm üretebilirsiniz. 11-Bu seslerin olmadığı araç var mı ki? 2000 model üstünde? 12-Fiesta gibi bir araçta iç malzeme kalitesi ve işçiliği göz önüne alınırsa hiç sorun değil bence. 15 yıl sonra büyük ihtimalle her yeri öyle olacak. 13-Bunu dikkate alın derim. Bir süre sonra boşluk artabilir. Yüksek hızlarda kaputun sallanmasına/titremesine neden olabilir. 14-En azından çağırmışlar. Eskiden Ford servislerine buna benzer kronik sorunlar için gittiğinizde,haberimiz yok,bize bülten gelmedi gibi bahaneleri oluyordu. ------ 1-Bu bence büyük ayıp ya. Fiestada olmaması bi yana focusta bile yok. Bence maliyet kısma yoluna gözden ırak yerlerden gidilmesi lazım. 2-Titanium da olması lazım? İlk gelenlerde vardı. 3-B sınıfı araçlarda artık pek koyan kalmadı. Vag grup da çoğu modelinde kaldırdı hararet göstergesini. Nedendir bilmiyorum bence olmalıydı. 4-10 cm şerit SMD lede bakar. 5-O kısma kadar uzanan paspas kayması halinde sorun yaratırdı bence. Ford'un avukatlığını hayatta yapmam. Hatta bence son nesil hariç,ford ortalama kalitenin üzerinde bir firma değildi. Ancak bu sorunlar hakikaten kafaya takılacak şeyler değil. Aracınızın keyfini sürün bence. Bu kadar para verip de böyle ufak tefek hataların olması her insanın canını sıkar. Ancak aklınızın bi kenarında da verdiğiniz paranın Büyük çoğunluğunun vergi olduğunu,aracınızın maliyetinin aslında ödediğiniz paradan çok daha düşük olduğunu bulundurun. Böylece beklentileriniz de ona göre olur. Yani demek istediğim 50 bin liralık araç alan biri aslında arabaya 22-23 bin lira ödemiş olur. 50 bin liralık araç beklentisi içine girince de canının sıkılması normaldir. Boş verin keyfinize bakın kısaca. 8 Ocak 2012 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 (düzenlendi) Amerikan satan galerileri dolaşalım istersen, ağlarsın..... Amerika da önemsiz olan hususların başında, bunlar gelir, tümünün iç aksamı da çaıtrdar, kapılar eğri büğrü oturur, normal karşlanır. Şahsen fotoğraflara baktım, segmenti içinde düşünürsem, çok garip bir görünüm yok, tabii bakalım servis+fabrika sorumluları ne diyecek. Yırtılma demiştiniz onun fotoğrafı var mıdır acaba? Neden? Amerikanlar sıfır km ford'da buradaki işçilik kalitesinin yarısını görseler,bi tarafları tavan yapar. Alakası yok hocam. Çinden sonra dünyanın en dandik araçları amerikada üretilen global model Fordlar(fiesta-connect) Ford fabrikasındaki arkadaşım bahsetmişti. Amerika'ya giden connectlerde zerre hata olmuyor adamlar hiçbir kusuru kabul etmiyorlar demişti. Bu yüzden böyle yazdım. Fod:Ford 8 Ocak 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Ford fabrikasındaki arkadaşım bahsetmişti. Amerika'ya giden connectlerde zerre hata olmuyor adamlar hiçbir kusuru kabul etmiyorlar demişti. Bu yüzden böyle yazdım. Fod:Ford O bize kıllıklarındandır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Ford fabrikasındaki arkadaşım bahsetmişti. Amerika'ya giden connectlerde zerre hata olmuyor adamlar hiçbir kusuru kabul etmiyorlar demişti. Bu yüzden böyle yazdım. Fod:Ford Bir de lastikçide çalışan arkadaşın vardı? Ondan haber bekliyorduk , Connectte hata olmaması demek, 100 km de yağ kaçırmaması demek, o kadarı yeterli, O ithalat işi başka, prestij ve ayak oyunları çok o konuda. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Bir de lastikçide çalışan arkadaşın vardı? Ondan haber bekliyorduk , Connectte hata olmaması demek, 100 km de yağ kaçırmaması demek, o kadarı yeterli, O ithalat işi başka, prestij ve ayak oyunları çok o konuda. Pirelli sayfasına yazmıştım arkadaşımla konuşup taammı. İşte burda.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/190979-pirelli-lastikleri-iin-soru-246neri-ve-izlenimler/page__view__findpost__p__1283147 Yorum bağlantısı
Onur Efe 8 Ocak 2012 Yazar Paylaş 8 Ocak 2012 Cihan bey aynen çoğu çok önemli değil ama hata var mı evet var. Evet renault bantında ve tüm bantlarda kapı ayarı benzer şekilde yapılıyor. Ben aslında kapı ayarlarında falan fazla durmuyorum ancak hep dediğim gibi yıllardır en düşük segment otomomobillere bile parça üretiriz kıl yün problemler için günlerce uğraştırırlar bizi. Yok amortisörün boyası soluk olmuş yok akma yapmış. Bu tutmlarını bildiğim için intikam vakti. Şimdi müşteri benim. Ben bindiğim araçtan zevk almak için bunların giderilmesi konusunda servise hataların bildirimini yaptım düzeltiriz dediler. Sonuçta Ford da biraz daha itina göstersin Türkiye pazarının bu konularda hassas olduğunu bilsinler. Bizim aynı araca daha az ödeyerek sahip olan avrupalıdan ne eksiğimiz var ki bu araçlara daha fazla özen gösterilemiyor. 1. 2 viteste kalkışta gelen ses alışılacak türden bişey değil. bu kontrol edilmesi motor veya şanzıman kulağıyla alakalı bir durum da olabilir. Geri vitese zaten bişey yapılmayacak. Ama artık çözsünler 20 senedir aynı sorun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Avrupan eksiğimiz: Bizdeki yıllık satış rakamına, 1hafta/ayda ulaşıyorlar, ufak bir fark ama büyük bir ciro , Toyota caponyanın, 3 haftalık üretimi, Ford Otosanın 1 yıllık üretimi nerede ise. Türkiye servilslerinde garantiden yapılan işlemlerin hiçbiri, üretime bildirilmez bile. Yolda kendinden takla falan atmaz ise. Yorum bağlantısı
Yener Yıldırım 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Avrupan eksiğimiz: Bizdeki yıllık satış rakamına, 1hafta/ayda ulaşıyorlar, ufak bir fark ama büyük bir ciro , Toyota caponyanın, 3 haftalık üretimi, Ford Otosanın 1 yıllık üretimi nerede ise. Türkiye servilslerinde garantiden yapılan işlemlerin hiçbiri, üretime bildirilmez bile. Yolda kendinden takla falan atmaz ise. Ama bence bunların üretime bildirilmemesi çok saçma. Geri bildirim diye bişey olacak ki, üretici hatalarını anlasın ve daha kaliteli iş yapsın. Yoksa sadece Türkiye için mi geçerli bu durum Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Cihan bey aynen çoğu çok önemli değil ama hata var mı evet var. Evet renault bantında ve tüm bantlarda kapı ayarı benzer şekilde yapılıyor. Ben aslında kapı ayarlarında falan fazla durmuyorum ancak hep dediğim gibi yıllardır en düşük segment otomomobillere bile parça üretiriz kıl yün problemler için günlerce uğraştırırlar bizi. Yok amortisörün boyası soluk olmuş yok akma yapmış. Bu tutmlarını bildiğim için intikam vakti. Şimdi müşteri benim. Ben bindiğim araçtan zevk almak için bunların giderilmesi konusunda servise hataların bildirimini yaptım düzeltiriz dediler. Sonuçta Ford da biraz daha itina göstersin Türkiye pazarının bu konularda hassas olduğunu bilsinler. Bizim aynı araca daha az ödeyerek sahip olan avrupalıdan ne eksiğimiz var ki bu araçlara daha fazla özen gösterilemiyor. 1. 2 viteste kalkışta gelen ses alışılacak türden bişey değil. bu kontrol edilmesi motor veya şanzıman kulağıyla alakalı bir durum da olabilir. Geri vitese zaten bişey yapılmayacak. Ama artık çözsünler 20 senedir aynı sorun. Doğru bir tutum aslında ancak,Çağlar abinin de dediği gibi,Türkiye pazarı henüz 1-5-15 müşterinin bu tutumuyla üretim tekniği giderini değiştirtecek kıvama gelmedi bence. Evet üretim miktarı ülke bazında yüksek fakat,global bazda Amerika,japonya,çin gibi devlerin arasında adı bile geçmez.(otomotiv açısından) En basitinden televizyonda,şu dünyayı gezen programların hemen her bölümünde onlarca toyota,honda,nissan vs görmek mümkün. En ücra Afrika ülkelerinden tutun da amerikanın göbeğine kadar.. Bu bile adamların ne derece bir otomotiv üretim kapasitesine sahip olduklarının ipuçlarından biri. Durum böyle olunca,pazarın büyük kısmına hitap eden markalar,büyük pazarların istekleri/beklentileri doğrultusunda hareket ediyorlar. Normal olanı da bu. Keşke Türkiye'de bir araca çuvalla para veren herkes sizin kadar hassas olsa da,onlar da bizi daha da ciddiye alıp,üretim tekniği geliştirme ve son kontrol giderlerini-en azından TR pazarı için-artırsalar. Yorum bağlantısı
Gürkan Sözer 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 Neden? Amerikanlar sıfır km ford'da buradaki işçilik kalitesinin yarısını görseler,bi tarafları tavan yapar. Alakası yok hocam. Çinden sonra dünyanın en dandik araçları amerikada üretilen global model Fordlar(fiesta-connect) Connect'in Amerika'da üretimi yok, Connect üretimi sadece Gölcük'te yapılmaktadır. İşçilik kalitesi olarak MCA ya da NA olması birşey değiştirmez hepsi üretimde aynı kalite prensipleri ile üretilir, yalnızca Amerika dan gelen müşteri şikayetleri çok daha yüksek adetteler, bunun sebebi de kalitesiz araç üretimi değil, aracın bazı özelliklerini beğenmemelerinden kaynaklanıyor.(Emniyet kemeri ikaz sesinden rahatsız olan bile vardı yanlış hatırlamıyorsam) Fiestayı bilmiyorum, ama ön tampon tasarımı Avrupa modellerinden daha güzel görünüyor. Müşteri tarafından bildirilen hatalar üretimde incelenir, hata parçada ise mühendislik değişikliklerine gidilir, işçilikten kaynaklanıyorsa prosesler güncellenir, imalatçı hatası ise gerekli iyileştirmeler yaptırılır. Geri bildirimler doğrultusunda hergün parça mühendislik değişiklikleri yapılır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts