İçeriğe Yönlendir

Ankara' Da Rot-Balansçı Tavsiyesi


Ercan Çakır

Recommended Posts

Ercan Çakır

arkadaşlar ankara' da iyi bir rot-balans ustası - servisi öneriniz varmı? aldığımdan beri ayar yaptırmamıştım, geçen hafta sonu çevre yolunda farketmeden biraz süratlenince farkettim direksiyon titremeye başlamış. malum yollarımızda çukurlarla dolu, ön düzen, amortisör , rot-balans ayarlarını bir kontrol ettirmek istiyorum. maaliyeti hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Uğur Koker

Konya yolu balgat köprüsü yanında erdemkardeşler rot balans var.

Memnun kalırsın.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

İvedikte benim arkadaşlar var...İvedik olur dersen yardımcı olayım.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

arkadaşlar teşekkürediyorum,

ayhan abi ivedik' in neresinde vakit çok problem oluyor benim için. adres verebilirsen. bu iş çok ince ustalık gerektirirmi onuda bilmiyorum açıkcası, iskitlerde görüyorum geçerken ama sizlere danışmadan yaptırmak istemedim.

uğur bey , zaten çetin emeç tarafında çalışıyorum bana yakın bu akşam geçerken yerine bakayım , büyük ihtimal kapatmışlardır , kapatmasalarda benim halim kalmıyor o saatte.

Yorum bağlantısı
Misafir

Madem bu tarafta çalışıyorsunuz Erdem kardeşler'e gidin...

Honda Bora'dan Selamımı söyleyin...

İşçilikleri gayet iyidir...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Çok ince ustalık gerektir mi dersen cevabım evet olur.Bir yere bakıp başka bir yeri atlayan çok rot-balanscı gördüm.Adımı söylemen yeterli.Nasır Usta yardımcı olur.

Organize Sanayi Bölgesi Mürted Sanayi Sitesi 35. Cad. 544 Sok. No:16 (yalnız orada sanırım cadde sokak adları değişti google map de farklı çıkıyor.)

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Benim bahsettiğim yerin adı ''Başkent rot-balans''.. yazmayı unutmuşum :)

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Fatih Mehmet Uslu

Arkadaşlar sizlere bir sorum var, acaba ben mi 3 kağıtçıyım yoksa rot balansçılar mı? Aracımın 4 jantında da yamukluk var ve ben bunları düzelttirmek istiyorum. Hazır lastikler janttan çıkmışken kışlık lastikleri de taktırayım dedim, daha önce gittiğim ve nette birçok insanında tavsiye ettiği bir rot balançıyı aradım. Adamlar hem jant düzeltme hem de lastik değiştirme parasını da alacaklarını söyledi. Dedim jantı düzeltmek için zaten lastiği sökeceksiniz, sadece çıkardığınız lastik yerine kışlık takacaksınız ne fark var dedim. o iş ayrı o iş ayrı dedi. Sizce kim haklı? Ayrıca bu işi dediğim şekilde yapacak biri varmı?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...