Ercüment Koyuncu 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 (düzenlendi) Merhaba arabanıza ailenizden başka kişilerin dikkat etmedikleri ve sizin gıcık olduğunuz şeyler neler bakalım neler çıkacak 1-Ben en çok arabadan inerken kaldırıma dikkat etmeden küt diye kapıyı açıp kaldırıma oturtanlara gıcık oluyorum 2- Yıkamacılar kurulama yaparken ıslak bezi sallayıp küt diye kaputa tavana vurmalarıda beni deli ediyor böyle yıkayan yerede bir daha gitmiyorum 7 Ocak 2012 tarihinde Ercüment Koyuncu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 Rüzgarlı havada arabanın kapılarını koparmaya çalışanlara gıcık oluyorum. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 Serviste arka tampon sağ köşesini çarptılar. Boya işi iki gün sürer, bir daha Ankara'ya geldiğinizde akşam kalın da, boyayalım diyorlar. Yorum bağlantısı
Guest Levent Akgöz 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 mucurlu yolda kaputa cama taş gelmesi.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 soğukta camlar içerden buhar olupta araç içindeki misafirlerin camı elleriyle silmeleri ve kuruyunca leke kalmasına çok sinir oluyorum bide arabayı yıkadıktan sonra eve gelene kadar kenarlardan batması beni deli ediyo 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 - Araca binenlerin benim uyarım olmadan kemeri takmamaları. - Martı da dahil tüm kuşlar. - Yoldaki su birikintisi ile benim arabayı fırçasız/süngersiz yıkamayı beceren kamyonlar. 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 7 Ocak 2012 Yazar Paylaş 7 Ocak 2012 aklıma yeni geldi mahallenin kedileri akşam park edince sıçak kaputun üzerine yatmaya çalışmaları ama sanırırm yatamıyorlar çünkü kaput koruyucu film üzerinde yukardan aşağı kadar boylu boyunca çizikler var Yorum bağlantısı
Fatih Öz 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 1. Sert kapı kapamaları. Bundan dolayı ücretli şoförler gibi araç kapılarını anneme ve ablama ben açıyorum. 2. Şişli'de ikamet ediyorum. Sanki park sıkıntısı yokmuş gibi birde diğer dikkatsiz şoförlerin tamponlara sürterek park etmeleri/çıkmaları deli ediyor insanı. Tespit edebilsen hasarını karşılarsın ama yok tampondaki çizikten başka iz yok. 3. Telefon çalar, abi aracını başka bir yere alsan dükkana mal getirdik. Her apartmanın altı dükkan, kesinlikle yasaklanmalı, en azından sokak aralarından... 4. Birçoğunuz gibi martı/güvencinlerin sanatsal çalışmaları. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 Görünüşle ilgili yaptığım bir şeyden sonra başına iş gelmesi. Yıkatırım, yağmur yağar Boyatırım biri çizer. Bu yüzden çok sallamıyorum artık. Arabanın üstüne atlılan kahve telvesi... Çok defa bunları ellerimle ovalayarak temizledim bütün kahve içenlere selamet okuyarak... Epey aradan sonra acı gerçeği öğrenmek!!! Yarasa kakası Kötü bir durum olsa gerek. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Kapıların ve bagaj kapağının sert kapatılması. Arka koltukta oturanların ayaklarını koltuğa falan değdirmeleri. Yıkandıktan sonra yıkamacının paspas üzerine koyduğu kağıt veya gazetelerin arka koltukta oturanlar tarafından parçalanması. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Arka koltukta oturup güneşlikleri takıp çıkaranlara uyuz oluyorum.Malum küçük ve hemen kırılacak gibi duran sabitleyicisi var ve perde 1000 TL/adet Burdan çağrıda bulunuyorum perdesi olan herkes uyuz olsun dokunanlara 1 Yorum bağlantısı
Murat Ekizoğlu 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 arabada sigara içilmesi ve aracın camına ve kaputa taş gelmesi Yorum bağlantısı
Ömer Saldıran 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 1-) Kaputa taş gelmesi, 2-) Yeni yıkanmışken döşemelere pis ayakların sürülmesi, 3-) Arabaya binmeden önce birinin sigara içmesi !!! ( içerde içmesinden bi farkı kalmıyor, bu yüzden içersen arabaya bindirmem diyorum ) Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 -Kapıların sert kapanması.(her bineni uyarmaktan gına geldi) -Arabayı denemek isteyen arkadaşlarımın debriyaja yeteri kadar basmadan amansız vites değiştirme istekleri ve çıkan ses -Arabayı yıkattıktan sonra eve gelene kadar tekrar eteklerinin kirlenmesi. -Arabada birşeylerin yenilip içilmesi. -Bazı tikli arkadaşların cam açma-kapama düğmesiyle sık sık oynanması. -Buğulanan camların elle silinmesi. -Arka paspaslarımın yerinden kayması. -Arabayı ilk aldığımda vatandaşların gelip tırnak uçlarıyla boya kontrolü yapması.(Buna deli oluyorum işte.Sanane kardeşim boya var veya yok ) Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Kapıların çok hızlı kapatılması can sıkıcı. Arabayı denemek isteyen pek yok. Millet otomatik arabalara çok aşina değil Allahtan. Benim derdim serçelerden.İnternet kablosu konusunda neden ısrar ediyorlar anlamadım. Sabahları don olup arabanın buz topağına dönmesi. Renk hoş oluyor ama buzlar çözülünce is toz leke o biçim. Yorum bağlantısı
Çağdaş Hatırnaz 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Park halindeyken, yandaki araç sahiplerinin, araba kapılarını açarken arabama çarpmaları. Geçenlerde kapımda kırmızı bir aracın lekesi kalmış. Yahu sen daha arabanın kapısını açamıyorsun, o arabayı nasıl süreceksin? Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 (düzenlendi) Hangi birini yazayım 8 Ocak 2012 tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 1. martı pisliği 2. Arka koltukta oturanın ayağını kaldırıp koltuk yükselti yapan boş kısma, yani kapı ile koltuğun arasına basması 3.arabamın üstüne atılan sigara izmaritleri Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 1 - Kaldırıma kapı sürtmesi 2 - Kapıyı çok hızlı çarpmak 3 - Yıkamacıların aynanın suyunu almamaları 4 - Araba ile ilgili çok ilginç sorulara maruz kalmak bunlara gıcık oluyorum.. Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 arabada en hazzetmediğim davranışları sıralarsam; 1- arabaya binerken yolcunun ayaklarını arabaın marşbiyeline kazıması veya sürtmesi 2- arabaya binen yolcunun klima, teyp gibi şeyler ile oynaması 3- öndeki yolcunun arkadakilerle konuşurken koltuğun üstünde dönmesi ve hem ayaklarını torpidoya sürtmesi hemde koltuğu arkaya doğru kanırtarak eziyet etmesi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 arabada en hazzetmediğim davranışları sıralarsam; 1- arabaya binerken yolcunun ayaklarını arabaın marşbiyeline kazıması veya sürtmesi 2- arabaya binen yolcunun klima, teyp gibi şeyler ile oynaması 3- öndeki yolcunun arkadakilerle konuşurken koltuğun üstünde dönmesi ve hem ayaklarını torpidoya sürtmesi hemde koltuğu arkaya doğru kanırtarak eziyet etmesi Ben bunu o saatten sonra yolcu olarak değil, kaldırımda yürüyen bir tanıdık olarak görürdüm ne yapmaya binmişler arabaya? Yorum bağlantısı
Onur Çankaya 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 (düzenlendi) Yanımdaki yolcunun emniyet kemerini arkadan bağlamasına sinir oluyorum..Bu kadar gurur meselesi yapacak ne var anlayamıyorum bu kemer işini.. 10 Ocak 2012 tarihinde Onur Çankaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 (düzenlendi) Sokakta muhabbet edenlerin arabaya yaslanması ve kot pantolonun arka perçinlerinin arabayı çizmesi. Çantasıyla binip ön koltuğa sığamayan ve çantanın poposu ile torpidoyu çizenler. Dolapdere'de Bilgi Üniversitesi otoparkının yanındaki apartmanlardan otoparka atılan şişeler. Parkederken mevzi seçmek gerekiyor. 10 Ocak 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Çocukların sokakta top oyanarken tavana topun düşmesi ve benim içimin gitmesi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts