İçeriğe Yönlendir

Silecek Derdimize Çare Bu Mudur?

Abdurrahman Balaban

Recommended Posts

Murat Ersel Çevik

İşe yararmı bilinmez. Bu tip şeyler görünüşte çok işe yararmış gibi görünür alınca bir işe yaramaz.

Yorum bağlantısı
Emre Cetin
(düzenlendi)

Eskimiş silecekleri yenilemeye yarıyormuş o paraya bir çift yeni silecek alırım tertemiz takarım nekadar işe yaradığı da şüpheliyken helede hiç gerek yok bence. Hatta üç çift bile alınabiliyormuş bkz : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-ford-focus-muz-silecek-32776236/detay kalitesi tartışmaya açık tabi :biggrin:

tarihinde Emre Cetin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
(düzenlendi)

Bana kalırsa hiç bir silecek, ucundan parça kopacak kadar eskidiğinde, kalem gibi açılarak kullanılmaz. Yazın sıcak-kışın soğuk gören kauçuktan mamül bir ürün fizik kanunları uyarınca sertleşir ve iş göremez hale gelir. Bunun çaresi ucunu sivriltmekten ziyade, yenisini almaktır..

tarihinde Cem Işık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Anlaşıldı gören, duyan, bilen yok bu zımbırtıyı :nea:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hocam :) 5 etmez diyon 6 lira verip alıyon ama :D

6 vermemişim aklımda öyle kalmış.

Uygulaması zor geldi bana. Belki uraşılsa iş çıkar. :p

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

geçen gün aldım bir çift muz 5 tl :D hem de bananana :)

para tuzağı.

kışın ortasından yırtılan lastiği nasıl açacak kalem gibi :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Bende bu aparatı uzun zaman araştırmıştım.Hatta satıcıya soru sormuştum işe yarıyor mu diye bilmiyorum dedi.Yeni satmaya başladım dedi.Bana pek işe yarayacak bir ürün gibi gelmedi.Arkadaşlarında dediği gibi maceraya atılmaya gerek yok.... :D :D :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Beni mi ünledin canim? :p

banana silecek felan demişler, onlara neden sarmıyon :keyifli:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Silecek derdinin en güzel çözüm yolu yenisini takmaktır :crazy::p

Yorum bağlantısı
Murat Dere

banana silecek felan demişler, onlara neden sarmıyon :keyifli:

Banane bananadan canikom. ;)

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Silecek derdinin en güzel çözüm yolu yenisini takmaktır :crazy::p

3 ayda 2 adet değiştirdim ses yapması nedeniyle.Yeni idiler malesef.Şimdi fordun orjinal sileceğinde sıra

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

Daha çok iner bu işe yaramıyorsa yakında sokak satıcılarında görürüz '' bu elimde görmüş olduğunuz alet silecek soyar patates soyar yetmedi kabak oyar,bunu alana yanında tarak dikiş seti 10' lu sakız hediye'' falan diye satmaya başlarlar :D

tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

3 ayda 2 adet değiştirdim ses yapması nedeniyle.Yeni idiler malesef.Şimdi fordun orjinal sileceğinde sıra

Sizde açı problemi var. İlgili başlıklardan birinde videolu açıklama var düzeltmek için.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Silecekte o kadar rajat gidip gelmiyor. En azından benimkilerde öyle. Yanında mikro fiber bez veriyorlarmış peh. :shok:

Ben alırken bari ürün işe yaramazsa bezleri kullanırım dedim di, gelen bezler ne de mikro fiber ya, bildiğin sarı mutfak bezini 5'e bölüp üst üste koymuşlar. :)

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Bu tarz reklamı olanlar ürünler genellikle tırt çıkıyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...