Murat Dere 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Muğla ya gitsem hem bir tatil yapsam hemde şu göstergeyi mıncırtsam kim yardımcı olur ki acaba orada Gel Tahir. Okan'ı da getir. Ama yapmurda karda ne kadar uğraşırım bilemem. Ama gezer tozarız. Murat abim burdaymış.Abi Keşke resim ekleseydim de görseydin.Ama senin ilk yaptığın nasılsa aynı onun gibi oldu.Sadece devir saatinde 5 rakamının altına ampül denk geldiğinden onda parlaklık diğerlerine göre daha fazla.Toyota corolla larda olduğu gibi.Hepsi öyle olursa gece çok yorar diye düşünüyorum.Ancak şöyle bir sıkıntı var.DÜn iskitlerde en az 10 tane elektronikçi ve parçaçı dolaştım.Eski duy a uyan led ampül zor buldum.(senin kullandıklarından aldım)Şerit led olayını bir kaç ustayla görüştüm.Zor olur dediler.Neden öyle dediler anlamadım.Gel görki canımı sıktılar.Bu olayı nasıl çözücez. abi.Yani takviyeyi nasıl yapıcaz. Bizim bacanak pantolon dik de diker ama elektronik işinden anlamaz :D Hepsini takviyeli şekilde yapsam ,daha sonra Aydınger ile hallederim ben o işi.istediğim kıvama getiririm. resimlerin olsaydı ben bile hallederdim. Resim konusunu hallederiz kardeşim. Şu anda okuldayım. Eve gidince bakarız bir çaresine. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 10 Ocak 2012 Yazar Paylaş 10 Ocak 2012 Gel Tahir. Okan'ı da getir. Ama yapmurda karda ne kadar uğraşırım bilemem. Ama gezer tozarız. Resim konusunu hallederiz kardeşim. Şu anda okuldayım. Eve gidince bakarız bir çaresine. Abi süpersin..Sen resim olayını halledersen,bende bir şekilde takviye işini halletmeye çalışırım.Her ne kadar elktronik işinden anlamsamda.Abilerin abisi.Muğlaya gelince mutlaka uğrayacam yanına. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 11 Ocak 2012 Yazar Paylaş 11 Ocak 2012 dün akşam normal ampülleri iptal edip ampül yerlerinin etrafına 3 erli led ışıklar döşedim.Görüntü güzel oldu diyebilirim ancak tam istediğim gibi olmadı.Zira ,bazı yerlere ledler sığmadı.Ama yinede sonuçtan memnunum.biraz kontrast farkı çok bi şey kaybettirmez. (Murat abi resimleri unuttmuşsun..?) Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2012 Paylaş 11 Ocak 2012 Mehmet Hocam eline sağlık. Bir ara benim mondiyede el atarsın gali.. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 11 Ocak 2012 Yazar Paylaş 11 Ocak 2012 Mustafa kardeşim ayıpsın yaa.Sökme takma işlemi aynı ise sıkıntı yok.Akşama resmi ekleyeyimde kararını o zaman ver. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2012 Paylaş 11 Ocak 2012 Mustafa kardeşim ayıpsın yaa.Sökme takma işlemi aynı ise sıkıntı yok.Akşama resmi ekleyeyimde kararını o zaman ver. eyvallah çok sağol. Sabırsızlıkla bekliyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts