İçeriğe Yönlendir

Al Birini Vur Ötekine.!


Cavit Doğan

Recommended Posts

Erkut Uysal

AKŞAM Akşam yaptığımız muhabbete bakın SABAH olunca kimse hatırlamaz... :p

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Radikal :good1:

Konu forumun dengesini bozdu. :tongue:

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Başlık:

Esad'dan Erdoğan'a 'savaş' mesajı

Detay:

Erdoğan'ın da zaman zaman dile getirdiği, güvenlik güçlerine, sivillere ateş etmeleri için talimat verdiği yönündeki haberleri yalanlayan Esad, "Bizler insanlarımıza karşı savaşmıyoruz. Bu insanların arkasında saklananlarla savaşıyoruz" dedi.

Haberin çarpıcı olması açısından çift anlam taşıyan bir cümle seçilmiş gibi. Sonuçta Suriye'nin şu anda yaptığı tüm açıklamalarda bizle ilgili mesaj vermesi normal. Çünkü biz Suriye'nin içişlerine rutin olarak karışıyor ve sürekli uyarıyoruz. Bu uyarıların da temel noktasını Suriye, kendi halkını öldürüyor doktirinimiz oluşturuyor. Haberde de bu şekilde Suriye devlet başkanı, kendilerini suçlayan başta başbakana ve ülkeyi yakın geçmişte ziyaret eden Arap Birliği'ne mesaj veriyor.

Ben okuduklarımdan bunu anladım Cavit Bey. Siyaset ve medya birbirini sevmeyen fakat birbirine muhtaç iki oluşumdur. Ülkelerin ilişkilerinin siyasi ve diplomatik alanda kritik düzeylerde seyrettiği durumlarda, iki kuruma da büyük sorumluluklar düşer. Çatışma/Savaş ortamı yaratacak her türlü haber, açıklama, demeç ve politizim araçlarından vazgeçmek gerekir.Tabi karşıdaki ülkeye müdahale ederek toprağını almak gibi bir gayemiz varsa o zaman durum farklı olur.

Saygılarımla.

Evren kardeşim,

Konuyu açarken mesajımdada belirttiğim gibi, Ben Türkiyenin başka ülkelerin iç işlerine karışmasına karşıyım.(Karışacaktı madem, Bulgaristanda neredeydi ? Bosnada neredeydi, Arnavutlukta neredeydi ? vs. vs. ) Benim derdim haberin çarpıtılması, hemde çok ciddi olarak çarpıtılması, Medya bu olmamalı. Hani geçenlerde forumda bir konu vardı Cibilliyet'mi-Eğitim'mi diye, işte bu tam bir cibilliyetsizlik. Esad'ın açıklamalarında direk Türkiye veya Erdoğan ile şavaşırız diye bir cümle yok. Biz pkk ile çatışırken devlet erkanıda açıklamalar yapıyor dış destekler ile ilgili vede hepsi Esad'ın açıklamalarının benzeri türden. ben bu açıklamalardan kimdeye savaş ilan ettiğimizi çıkartmıyorum..

Bölge zaten bu başlığı açtıran güçler tarafından karıştırılmış, biz bu karışıklığın içine çekilmek istiyoruz. işte bu dengesiz basın buna ön ayak oluyor..

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Gazate okumayalım,tv de izlemeyelim,internette haber sitelerininde cılkı çıktı ne yapacağımızı şaşırdık valla.Yazılı veya görsel medya toptan battı.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

Tan vardı iyidi ya ekleri başlıkları falan on numaraydı mesela büyük başlık ''Sekreter Ayşe Altına Yatırdı'' açılama sekreter Ayşe parasını altın alarak değerlendirdi veya '' Manken Ece Yemeden Duramıyorum Dedi'' açıklama yemek yemeği çok sevdiğini o yüzden yemeden duramadığı bellirtti şeklindeydi. fotoğraflardan bahsetmiyorum bile :D :D :D :D gazete bayiliği yaptığım dönemde bakardım para verip almışlığım yokta :)

tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Konunun extra konulara çekilmemesi senin ve forum adına sevindirici Cavit abi.

Bende buna benzer medyanın asılsız,kışkırtıcı ve pompalama haberlerine dem vurmak için bir başlık açmıştım.

Konu "mynet,ensonhaber,hurriyet gibi sitelerin ikide bir memurlar içinden öğretmenleri cımbızla seçerek onlara zam yapılıyormuş gibi haber yapmasıydı.Ama konu acaip yerlere getirilmişti.

Her başlığı açtığımızda konuyu polemik yapmayın diye uyarmak yada adımızın Cavit AĞA olması gerekirmiş,bilemedik. ;)

Yok Fuatım sana öyle gelmiş, Konularda tartışma olsada ben ve benim gibi düşünenler için mesleğini özveri ile yapan bütün Öğretmenler her zaman başımızın tacıdır..

Cavit Aga'nın mesleği öğretmen değil ya ondandır Fuat abi :good1:

Yanlış düşünüyorsun Mert..

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Latifedir agam :)

Anladım canım, Senin kızın haberi varmı bu Latifeden peki.? :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

.

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Örümcek ağı deyip geçmeyin.. Peygamberimizi müşriklerin elinden kurtarmış..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...