İçeriğe Yönlendir

Ford Türkiye'De Binek Otomobil Üretecek


Furkan Avcı

Recommended Posts

Abdurrahman Balaban

Gelecekte bir çok markanın Türkiyede olmak isteyeceğini düşünüyorum.Bir zamanların hasta adamı nekahet dönemini tamamladı bence :good1:

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Güzeel,mondeo böyle olacaksa bir de fiyatı insani sınırlar içinde kalırsa,ha bi de üstüne 1.6 tdci koyarsalar yine,güzel satar. :)

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Güzeel,mondeo böyle olacaksa bir de fiyatı insani sınırlar içinde kalırsa,ha bi de üstüne 1.6 tdci koyarsalar yine,güzel satar. :)

Katılıyorum.. "İnsani sınır" terimde güzel olmuş...

Yorum bağlantısı
Fatih Öz

Türkiye kendi markasını oluşturup araba üretmek istediğinde de ilk Ford'dan gelmişti galiba teklif... Sen yorma kendini biz yatırım yapıp üretelim...

Şimdi de Türkiye kendi markasını oluşturup araba üretmek istiyor. İşin ilginç tarafına bir bakın: Başbakanımız 1 yıl önce Ford'a teklif yapmış ama adamlar şimdi olabilirliğini düşünüyor.

Bunun altında masum yatırım amaçlarından daha çok engelleyici hamleler olduğu düşüncesindeyim. Bende istiyorum birçok şirketin ülkemizde üretim yapmasını ama bizimde en kısa sürede fabrikamızı kurup kendi markamızı oluşturmamız gerekli, kendi arabamızı üretmeliyiz.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Bakalım sadece lafta mı kalacak yoksa gerçekten üretim yapılacakmı..

2013 ten itibaren Transit Connectler İspanya Valencia fabrikasında yeni kasa olarak üretime başlayacak...

Gölcükte ise connectin güncel kasaları bir süre daha üretime devam edecek.. Yaklaşık 1 sene sonra(2014) Türkiye sadece Ford Transit üretimi yapacak demişti Ford'un CEO'su 2 ay önce..

Yorum bağlantısı
Çağdaş Hatırnaz

Ne fark edecek? Sanki nakliye masrafı çok azaldı diye arabanın fiyatı mı ucuzlayacak? Neyse en azından istihdam olur. Buna da şükür..

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Transit de ilk başladığında tamamı montajdı ama şimdi epeyce bir kısmı yerli. Motorda da.

Merak ettiğim hangi model olur?

Bmax? olmaz.

fiesta? belki. fiesta sw olabilir ? olsa iyi olur.

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Şu anda B 362/363 proje kodlu bir aracın üretim hattı Gölcükde kuruluyor. Transit Connect modelinin ufağı bir araç. (Fıat fıorıno tarzı) Prototip üretimler tamamlanmak üzere . 3 ay sonra Ar-ge tarafından yol testlerine çıkar . 2014 yılında iki proje var. Birincisi VİP projesi. Vip araclarına hitap edecek bir proje , İkincisi ise fordun ispanyada üretilip Türkiyede satılan bir modelinin Türkiyede üretim hattının kurulması. Mesleki sır gereği model veremiyoruz.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Engin Özarı

Biz ön seri olarak parça göndermeye başladık. Geçenlerde de prototip ürettiğimiz bir parçanın araç denemesi için gitmiştik. Aracı orada gördüm.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Üretsin bakalım, ucuz iş gücü, balon ekonomiyle deli gibi alışveriş yapan, dünyadan habersiz bir millet, elbette bizde üretirler, az kaldı, biraz daha yüklendilermi bodoslama dağılıp gitmemiz yakındır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...