Fatih Öztürk27 13 Ocak 2012 Paylaş 13 Ocak 2012 Dijital saatler zamanla bozuluyor bende de öyle oldu. Dakika iyi ama saat okunmuyor. Yapılabilecek birşey var mıdır? Oraya başka bir saat uydurulabilir mi acaba? Ayrıca çalışma harika olmuş mavi ledli çok güzel olur. Elinize sağlık Murat Bey. http://muratdere.com.tr/index.php/saat-isg-renk-degisimi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak 2012 Paylaş 13 Ocak 2012 Dijital saatler zamanla bozuluyor bende de öyle oldu. Dakika iyi ama saat okunmuyor. Yapılabilecek birşey var mıdır? Oraya başka bir saat uydurulabilir mi acaba? Ayrıca çalışma harika olmuş mavi ledli çok güzel olur. Elinize sağlık Murat Bey. http://muratdere.com...g-renk-degisimi Deli o, uyma ona Bu arada.. saati Mustafa Tüfekçi'den alabilirsin bir tane vardı onda.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ocak 2012 Paylaş 13 Ocak 2012 abi sattım galiba hepsini 4. yü bulamıyorum evde. 4 taneydiler. ama temin ederiz çok lazımsa Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak 2012 Paylaş 13 Ocak 2012 ben evde 2 takım oval hoparlörü bulamıyorum, saat ne ki Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 13 Ocak 2012 Yazar Paylaş 13 Ocak 2012 Neyse ben kaybettiklerimi yazmayayım. Benim evlat varken herşeyi ararım ben. Servis çok para istiyor diye hatırlyorum. Bakar olursam bir çözüm bulurum herhalde. Ama yeşil olmayan bir saat fena durmazdı? Deli o, uyma ona Bu arada.. saati Mustafa Tüfekçi'den alabilirsin bir tane vardı onda.. Deli meli... Kafa var maşallah bir de teknik destek... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak 2012 Paylaş 13 Ocak 2012 Deli meli... Kafa var maşallah bir de teknik destek... Bacanak demek istedin demi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 13 Ocak 2012 Yazar Paylaş 13 Ocak 2012 Akrabalıkları daha tam sökemedim. Teknik destek bacanaksa ooo tadından yenmez. Onları biri durdursun. Neden benim bacanağım yokya. Yorum bağlantısı
Enez Güner 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 Fatih bey saat işine çözüm buldunuzmu acaba aynı dert bendede varda Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 ben evde 2 takım oval hoparlörü bulamıyorum, saat ne ki Bir ara arka balkonunda kaybolmuşluğum bile var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 Bir ara arka balkonunda kaybolmuşluğum bile var kaybolunabilinir, maharet, kendi kendini bulmaktadır, başkası bulmadan önce Yorum bağlantısı
Recommended Posts