İçeriğe Yönlendir

Bir Garip Hırsızlık Hikayesi- Linea Ve 19 Koyun


Erhan Doruk

Recommended Posts

Erhan Doruk
(düzenlendi)

haberi ilk okuduğumda bu işte bir hata var dedim. Linea"nın bagaj hacmi bildiğim kadarı ile 500 litre, arka koltuklarla beraber 800 litre civarında olur sanırım ,19 koyun bu bagaja nasıl sığar hayret. Ayrıntılar aşağıda...

İzmir Bergama’daki bir ağıldan önceki gün saat 20.30 sıralarında 19 koyun çalındı.

spacer.gif

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsızların İzmir yönüne gittiğini belirledi. Bunun üzerine çevredeki güvenlik güçlerine bilgi verildi. Menemen İlçe Jandarma Komutanlığı, Helvacıköy Kavşağı’nda önlem aldı. Ekipler, buradaki denetimler sırasında, 64 SA 268 plakalı bir otomobilin kontrol noktasına yaklaşınca birden “U” dönüşü yaparak kaçmaya başladığını fark etti, peşine düştü. Kısa süreli kovalamacanın ardından durdurulan araçtaki V.A. (29) ve M.K. (36) gözaltına alındı. Zanlıların kullandığı otomobiliin plakasının sahte olduğu anlaşıldı. İki zanlı, “Ehliyetimizi olmadığı için kaçtık” dedi. Ancak, yapılan aramada, bagaj ve arka koltuk arasında üzerleri poşetle örtülmüş, çalıntı olduğu belirlenen 19 koyun bulundu. Birinin havasızlıktan telef olduğu görüldü. İki zanlı, çaldıkları koyunlarla birlikte Bergama İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.

15495772.jpg

Kaynak: Hurriyet

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Bayram

Tokat'ta çalışırken Zile/çekerek dolmuşçusu bir abimiz aynı sistemde 20 kişilik arabaya nasıl beceriyorsa 40 kişiyi dolduruyordu... :)

Aklıma direk o geldi...

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Bagaj hacmini ispatlamış oldu. :D Acı olan tarafsa birilerinin başaksının emeğine bu kadar arsızca göz koyması.

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Diyarbakırda askerken köyün birinde sıfır Laguna'nın arka koltuğuna 4 koyun oturtanı görmüştüm. üstelik emniyet kemerleri de bağlı değildi. Ama bu 19 koyun için hesap kitap yapıyorum yine sığmıyor :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...