Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Onun adı 4 çekere çekilir. Mehmet, Kuzey bu gidişle bu arabayı yakar ben sana söyliyeyim. Bir ara büyük apachi forumu okuyordu olanlardan etkilenmiş olacak ki cevap bile yazamamaış. ya yaptıracak yada yakacak başka yolu yok yada benle iyi geçinmeyi öğrenecek Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 (düzenlendi) Her türlü arızasının giderilmesi, Lastiklerin yenilenmesi, ve O apachi farların sökülmesi kaydıyla yerle bir olan karizmayıda göze alarak en fazla 3' e hayırlı olsun. Bu da fırsatçı teklifi değil. Şimdiki şartlarda böyle. Değil mi şevkatli adminim. :hahahoho: ya yaptıracak yada yakacak başka yolu yok yada benle iyi geçinmeyi öğrenecek Yaptırıcam arkadaş aaaa bu ne yahu ... Hem murat abi o farlar orjnallerii takarım yinede mercek yada başka birşey takmam... Sarı yansın orjinal yansın abi 23 Ocak 2012 tarihinde Kuzey Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Bende de biraz foto varmış, daha da var ama eklermiyim bilmiyorum... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Yaptırıcam arkadaş aaaa bu ne yahu ... Hem murat abi o farlar orjnallerii takarım yinede mercek yada başka birşey takmam... Sarı yansın orjinal yansın abi he bizde onu diyoz yaptır bizde arkadaşımızn 4 çekeri var hemide orjinal diyelim ama nerede apaçi olacam ben illa diye çırpınıp duruyon Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 ya yaptıracak yada yakacak başka yolu yok yada benle iyi geçinmeyi öğrenecek Sadece seninle mi? :hahahoho: Yaptırıcam arkadaş aaaa bu ne yahu ... Hem murat abi o farlar orjnallerii takarım yinede mercek yada başka birşey takmam... Sarı yansın orjinal yansın abi Hoşuna gitti gülon değil mi? Bizde onu söylüyoruz sarı olsun orjinal olsun merceksiz xenona karşıyız. Yoksa olursun işte böyle Apachi. Bu ne Şevkatinden sual olunmaz adminim. 1 tane fotoğraf var gerisi nerede? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 adminim bune ne zaman nerede çektin apaçiye gülerken mi çektin bunu sen Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Son aldığım duyuma göre CRV karda kalınca Çağlar Bayur abimiz kendi aracını satmış diye duydum :O ? 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 adminim bune ne zaman nerede çektin apaçiye gülerken mi çektin bunu sen Arkanada almışın Range yi. 4*4 budur mu demek istiyorsun? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Fotoğrafları ekleyemedim... Bir tane ekleyebilmişim, gerisi yalan olmuş...Hele biraz daha çalışayım... 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Son aldığım duyuma göre CRV karda kalınca Çağlar Bayur abimiz kendi aracını satmış diye duydum :O ? Akıllı adam şu Çağlar Herşeyiboyar. Fotoğrafları ekleyemedim... Bir tane ekleyebilmişim, gerisi yalan olmuş...Hele biraz daha çalışayım... Adminim oldu mu şimdi sen böyle yaparsan çömezler neler yapmaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Arkanada almışın Range yi. 4*4 budur mu demek istiyorsun? anlayan anlamıştır artık ne diyeli anlayışlı adamın hali başka oluyor Yorum bağlantısı
Fatih Ada 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 http://www.fordclubt...ost__p__1333251 Zafer zaten mevctta uygulamalar var ama ptt uygulaması yani konvoydaki kişilerin kullandığı uygulama yoktu Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Zafer bir yerle anlaşmış, imgur mü ne işte....Bana bir şey sormadı, sen şuna bas falan dedi bastım..Al bunu foruma yapıştır dedi..Bende aldım yapıştırdım...On foto ekledim, bir tanesi çıktı zaten Mustafacım, klasik imageshack yaparım akşama..Biraz meraklanın bakalım... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Zafer zaten mevctta uygulamalar var ama ptt uygulaması yani konvoydaki kişilerin kullandığı uygulama yoktu biz yarım elma proğramı kullanmıyoz siz bunu kullanın kardeşim öğlenden beri bursa, karabük istanbul neresi varsa görüştük baya sardı be Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Ah yollarda biraz kar olsaydı.O zaman yetiş Kuzey diye telefonlara sarılışınızı seyrederdim ben. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 sen sus senin cesaretin bile yok onlar kadar yolda her durduğumuz yerdde kaputu açtın zaten 1 Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Ah yollarda biraz kar olsaydı.O zaman yetiş Kuzey diye telefonlara sarılışınızı seyrederdim ben. Adamsın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Son aldığım duyuma göre CRV karda kalınca Çağlar Bayur abimiz kendi aracını satmış diye duydum :O ? bunlar tırt cipler caanım, hazır ol, Nivayı buluyorum, 1 senemiz var, 2013 kış sezonunda, 2 arabayı da vincimize bağlayıp çekiyoruz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Fotoğraflara bak Kazancıoğluu saç gör saç hem yarım elma hem saç sıkıntı yok.... Yalan fetva onlar göreceğiz akşam hazırlık yapıyorum =) Seni de bekleriz arabanla toplantılara olmuyor böyle =) Hoca sende yarı toprak sayılırsın bak 20 dk lık yol var haberin olsa safını belli et lütfen =) Gönül adamıyım ben, adam ayıramam. 1. vites olunca ne oluyor ? Ben hiç anlamam bu araçların viteslerinden 4x4 yazım youtube bu çıktı Sen arabadan anlıyorsun. Niva de yeter ki, en temizinden 2. elini buluruz. Bizim üyelerden İzmir'de niva hastası çok.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 sen sus senin cesaretin bile yok onlar kadar yolda her durduğumuz yerdde kaputu açtın zaten o araba benim olsa ilk bn girerdim bunlar tırt cipler caanım, hazır ol, Nivayı buluyorum, 1 senemiz var, 2013 kış sezonunda, 2 arabayı da vincimize bağlayıp çekiyoruz. sonuna kadar katılıyorum hemde lpg li olcak Gönül adamıyım ben, adam ayıramam. Sen arabadan anlıyorsun. Niva de yeter ki, en temizinden 2. elini buluruz. Bizim üyelerden İzmir'de niva hastası çok.. alıcam bir gün niva nasıl olsa bile. Kardeşim firmanın adı bile çok güzel. Lada = Sevgili Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 (düzenlendi) Bunlar bizim Ladakulubu.com üyeleri; 23 Ocak 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Çok güzel toplantı olmuş.Çok istememe rağmen ters zamana geldiğinden katılamadık. İnşallah başka sefere diyelim. Gördüğüm kadarıyla en çok eğlenen Cavit ağa olmuş. Not : Konu içinde devamlı 4 çeker lafı geçiyor ama ben göremedim. Yok abi, asıl eğlence arazi aracı kılıklı arabaları kurtarma operasyonundaydı da şöförleri örtbas etmeye çalışıyor.. Abi 15 İter ile bir çeker vardı yanlız.. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Yok abi, asıl eğlence arazi aracı kılıklı arabaları kurtarma operasyonundaydı da şöförleri örtbas etmeye çalışıyor.. Abi 15 İter ile bir çeker vardı yanlız.. Ağam ne diyorsa doğru diyodur. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Cavit Agam, patikada, birdenbire nurlar içinde beliren birisi vardı, sen tanırsın bunu sanıyorum? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts