İçeriğe Yönlendir

2012 Kartepe Toplantısı Fotoğrafları Ve Yorumları

Fatih Uzun

Recommended Posts

Şahin Topaloğlu

Çağlar abi bu fotoğraf ayağının dibinde molotof şişesi patlamış birine benziyor... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Ulen hayatında kar gördünmü, 1 metre kara saplanmışım, önüme kedi gibi çocuk atlamış ve kalmışım. Senin naylon kar görse vetese geçipte yürümez be :)

Aferin o kerataya, Mitsubishinin halatı pekde uzun değildi çünkü.. :tongue:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Ağam ne diyorsa doğru diyodur. :police:

Eyvallah.. :biggrin:

Cavit Agam, patikada, birdenbire nurlar içinde beliren birisi vardı, sen tanırsın bunu sanıyorum?

Gözümü alıyor seçemedim.. :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zafer bir yerle anlaşmış, imgur mü ne işte....Bana bir şey sormadı, sen şuna bas falan dedi bastım..Al bunu foruma yapıştır dedi..Bende aldım yapıştırdım...On foto ekledim, bir tanesi çıktı zaten Mustafacım, klasik imageshack yaparım akşama..Biraz meraklanın bakalım... :p

He yapamayınca hemen siteye çamur at :p Hepsini yükleyince üstte tek tek isimleri çıkıyor amirim. First - Second - Third diye. Her fotoğrafın linki ayrı. Onlara tıklayıp, diğer fotoğrafların da linklerini yapıştırıverecektin buraya :)

Zafer zaten mevctta uygulamalar var ama ptt uygulaması yani konvoydaki kişilerin kullandığı uygulama yoktu :)

Bizim android'ciler diyeceğim ama zaten görünen 1 tane varmış :p Garibim onun da boşluğuna gelmiş. Bundan sonra ölümüne volkitolki :p

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Arkadaşlarla yüzyüze tanışınca onlarda biraz şaşkınlık hissettim.

Beni çok kıl zannediyorlarmış da umdukları kadar kıl olmadığımı görmüşler gibi sanki... :)

Onlarıda bi dinlemek lazım.. :tongue::D

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Abi

Benimki sadece bir tahmin... :)

Haklısın Alper, keşke herkes ile böyle tanışabilsek.. :)

Diğerlerini bilmem ama ben ilk kez bir uçak mühendisi gördüm, eğer benden bişi hissettiysen şaşkınlığım ondandır.. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Abi

Sanki şey geçiyor gibisin benimle... :)

Ney geçiyor marak ettim.. :p:D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Haklısın Alper, keşke herkes ile böyle tanışabilsek.. :)

Diğerlerini bilmem ama ben ilk kez bir uçak mühendisi gördüm, eğer benden bişi hissettiysen şaşkınlığım ondandır.. :D

Süper yakalamışsın ağam ama eksik olmuş senin ki ;) uçak yüksek mühendisi demen lazımdı baş harfleri büyük olacak şekilde :)

Ney geçiyor marak ettim.. :p:D

ah be abi orada olacaktın diyorum sana ;) çok güzel tatlı vardı Yalova sütlüsü

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Uffff, taş geldi kocaman... :)

(Bu arada senin ki---> seninki olacak...) :D:flowers:

ağabey yazmak yerine, abi yazan bir forum üyesiyim ufak tefek detayların önemi mi var :D

leave the door december ;) ( gerekirse ingilzceyide bozarızz :D )

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

ağabey yazmak yerine, abi yazan bir forum üyesiyim ufak tefek detayların önemi mi var :D

leave the door december ;) ( gerekirse ingilzceyide bozarızz :D )

:rofl:

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

sen sus senin cesaretin bile yok onlar kadar yolda her durduğumuz yerdde kaputu açtın zaten

Ah bi benim 2000 cc den çok yakan az kaçan araban la gelseydin.Bağlar yukarı kadar çekerdim seni hem yakıt tasarrufu da yapmış olurdun.

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Toplantı dediğim böyle olur kardeşim.Bizde Muş'ta toplantı yapıyoruz diye geçiniyoruz.Utandım kendimden :blush:

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

IMG_9954.jpg

Bu poşeti özellikle kayak yapmak için mi götürdünüz :shok:

P1220062.jpg[

Cip'e bak plakaya bak yaptığı işe bak :unsure2: demek ki neymiş büyük lokma ye büyük konuşma :blush:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Toplantı dediğim böyle olur kardeşim.Bizde Muş'ta toplantı yapıyoruz diye geçiniyoruz.Utandım kendimden :blush:

Kartepe'yi övmek için bizi niye eziyorsun aslanım? :D :D :D

Sen Konyalı üyelerle etli ekmek etkinliği yapsana hazır Konya'da iken. :p :p :p

Yorum bağlantısı
Uğur Çelik

Çok güzel bir organizasyon olmuş emeği geçen ve katılan herkese tebrikler.Bende orada olmayı çok istedim ama nasip değilmiş....Çok güzel olmuş ya.. :(

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Elinde poşet olan kayınbiraderim benim. Katıldığı ikinci organizasyon bu. Poşet arabadaydı kayalım gitsin dedik :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Ah bi benim 2000 cc den çok yakan az kaçan araban la gelseydin.Bağlar yukarı kadar çekerdim seni hem yakıt tasarrufu da yapmış olurdun.

azda kaçsa çokda yoksa ben arabamı seviyorum ve tanıyorum ne zaman nereye gideceğini gitmeyeceğini biliyorum ben

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

azda kaçsa çokda yoksa ben arabamı seviyorum ve tanıyorum ne zaman nereye gideceğini gitmeyeceğini biliyorum ben

Mehmet bende seviyorum senide arabanıda.Ancak 4x4 ün keyfi bi başka denemen lazım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Mehmet bende seviyorum senide arabanıda.Ancak 4x4 ün keyfi bi başka denemen lazım.

fatih en büyük hayellerimden biri şimdilik ulaşılmaz ama bir gün olacakda sağlam olacak 4x4 çekeçek pekbiçeker olacak karda yağmurda hava da karada her yerde sıkıntısız gidecek bir şey olacak yoksa olmayacak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talip Eren

Süper bir ortam olmuş,keşke uzak olmasaydık,kaçmazdı...

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Ekonomik sorunlar olmasaydı orda olurdum kesinlikle. Resimlere bakınca "keşke" dedim ama napalım kısmet değilmiş artık başka toplantılara inşallah...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Elinde poşet olan kayınbiraderim benim. Katıldığı ikinci organizasyon bu. Poşet arabadaydı kayalım gitsin dedik :D

Örtülü reklam var :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Çok gelmek istedim hatta jipi bile ayarlamıştım arkadaşımla beraber gelecektik ancak ailevi problemler yüzünden hafta sonu hiç bir yere gidemedim.

Çok güzel bir etkinlik olmuş çok özendim keşke gelebilseydim de size asıl pajeroyu gösterseydim :p

tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fırat Şenol

Keşke gelseydin abi. Nesıl emeklisin anlamadım ben. Ber gün orda bir gün burda olman gerek halbuki :)

NOt'a cevaben :)

Abiii kurtar biziiii

Eyvallah Fırat. Senide görmek isterdik.

Aaahhhh , aaahhhhh sorma abicim yauv...! Şu işleri bir yolu yordamına sokup bir düzene oturtamadık bir türlü . İnan foruma dahi girmeye fırsat bulamıyorum zaman geliyor . Hani bir fıkra var bilirsin mutlak , boynumu bir kıpırdatabilsem coşacam zaten diye... :D :D :p İşte benimki de o hesap... :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Örtülü reklam var :D

Bugün üye olacak kısmetse yarın da kulüp üyesi :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...