İçeriğe Yönlendir

2012 Kartepe Toplantısı Fotoğrafları Ve Yorumları

Fatih Uzun

Recommended Posts

Murat Ersel Çevik

Aaahhhh , aaahhhhh sorma abicim yauv...! Şu işleri bir yolu yordamına sokup bir düzene oturtamadık bir türlü . İnan foruma dahi girmeye fırsat bulamıyorum zaman geliyor . Hani bir fıkra var bilirsin mutlak , boynumu bir kıpırdatabilsem coşacam zaten diye... :D :D :p İşte benimki de o hesap... :biggrin:

Fırat kardeşim söyle sıkıntını hepberaber koyalım yoluna. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Arkadaşlar muhteşem bir gün olmuş aranızda olmayı çok isterdim. Resmen kıskandım sizleri :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Çok gelmek istedim hatta jipi bile ayarlamıştım arkadaşımla beraber gelecektik ancak ailevi problemler yüzünden hafta sonu hiç bir yere gidemedim.

Çok güzel bir etkinlik olmuş çok özendim keşke gelebilseydim de size asıl pajeroyu gösterseydim :p

getirseydin, onu da gömerdik müsait bir zemine

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Abi

Sanki şey geçiyor gibisin benimle... :)

Estagfirullah Alperim, O dediğinden geçmek haddimizemi..Samimi bulduğumuz kişiler ile espirili konuşuyoruz.. :friends:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Gelseydi de hakiki bir 4x4 görürdük :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

bazı arkadaşların bombası patlayacak birazdan :bomb:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Gelseydi de hakiki bir 4x4 görürdük :D

Sen getirseydin de millet görseydi. :D

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Abi biran önce patlat, ak koyun kara koyun belli olsun biran önce. Ona göre tavrımızı takınalım.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
(düzenlendi)

Patlayamadı gitti şu bomba.

Madara olduk millete. Akşamdan beri bomba bekliyorum. :tongue:

tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Sen getirseydin de millet görseydi. :D

Vallaha abi, ben buluşma öncesinde '' benim pek bi çekerim şöyle çeker, benim çok bi çekerim şöyle çekemez, benim explorer kar kaplı zemini yara yara gider'' şeklinde telkinlerde bulunmadım. Tüm 4x4 sahipleri böyle konuşunda gözlerimiz ziyafet çekecek diye meraklı bir şekilde bekledik. Sonuç tırt... Bilseydim böyle olacağını Pejo ile dalardım kar kaplı zeminlere...

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Patlayamadı gitti şu bomba.

Madara olduk millete. Akşamdan beri bomba bekliyorum. :tongue:

patladı patladı abi akşamdan beri bekliyorum bir telefon açar ben bir hata yaptım diye, hatasını anlar diye ama anlamadı ne yapayım

patladı gitti

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

zeminlere dalmadan, kaputu aç da kontrol et, sağından solundan yakıt fışkırmasın :p

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

zeminlere dalmadan, kaputu aç da kontrol et, sağından solundan yakıt fışkırmasın :p

Ya dert ettiğin şeye bak Çağlar Abi, para var ki yakıtı fışkırtıyoruz sağa sola :D

Ayrıca benim arabam yakıt fışkırtmaz diye cümleler sarfetmedim ben... :)

patladı patladı abi akşamdan beri bekliyorum bir telefon açar ben bir hata yaptım diye, hatasını anlar diye ama anlamadı ne yapayım

patladı gitti

Helal sana Mehmet Abi, büyük adamsın vesselam...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Çıkamayacağımız yere girmeyiz girersek de tek başımıza çıkmasını biliriz :p Arazi aracı dediğin donanımlı olur abi :D

59 AN daha iyi bilir bu işleri :)

tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Videoya bittim. Çok fena olmuş. Birazdan satılık ex diye konu açılır. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Videoya bittim. Çok fena olmuş. Birazdan satılık ex diye konu açılır. :p

hasan ya yaptıracak, ya satacak yada yakacak üç alternatfi var başka çaresi yok

ayrıca fırsat bekleyen şefkatli adminlerde var sorun yok

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Yalnız çok ciddi olmuş video. :) Burayı bilmeyen birisi izlese şaşırabilir. :D :D

Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Koptum yaaaaa :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Kazancıoğlu işin gücün yok mu arkadaş senin.. Şirketin adını versene şikayet edeceğim seni =) Video fena olmuş alacağın olsun. yok satmam Allah a şükür bütün sorunları çözüyorum yavaş yavaş.. Çeki demirine Can bakacak şanzuman işini de biliyorsun sende telefonda görüştün çağlar abi ile mevzuyu çözdükten kısa bir süre sonra halledeceğim 1 ay içinde sorunsuz olacak ama ayıp şimdi seni beni bilmeyen cidden şaşırır. Hem neden tek ben servet abi de kaldı arada onu da ekleseydin ya arkadaş :fiuw: Neyse Seviliyorsun Kazancıoğlu ama arabanı görmeyeyim senin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Vakit olsa size inat bir video hazırlayıp koymak lazım buraya. Ah vakitsizlik personelsizlik ahh...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Biri pejero falan mı neydi niva mı ne bişiler mi sayıklıyor yahu _? Yaptınmı gider bir macera peşinde Muhabbetin peşindeyiz ;) Anlayana...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Kazancıoğlu işin gücün yok mu arkadaş senin.. Şirketin adını versene şikayet edeceğim seni =) Video fena olmuş alacağın olsun. yok satmam Allah a şükür bütün sorunları çözüyorum yavaş yavaş.. Çeki demirine Can bakacak şanzuman işini de biliyorsun sende telefonda görüştün çağlar abi ile mevzuyu çözdükten kısa bir süre sonra halledeceğim 1 ay içinde sorunsuz olacak ama ayıp şimdi seni beni bilmeyen cidden şaşırır. Hem neden tek ben servet abi de kaldı arada onu da ekleseydin ya arkadaş :fiuw: Neyse Seviliyorsun Kazancıoğlu ama arabanı görmeyeyim senin.

kuzey abi'ye destek bende bilgisayarda bağlı olan 5+1 sistemi'mi indireceğim arabaya :D :D :tongue:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Dostum adam aracının ne yapıp ne yapmayacağını biliyor. senin gibi mi?

1 Ay sonra da konuşuruz.

Vakit olsa size inat bir video hazırlayıp koymak lazım buraya. Ah vakitsizlik personelsizlik ahh...

Ya nedir bu Ex cilerin bahaneleri.

Sayın Apachi de vakitsizlikten yakınmış:

Bababababa!!!!!

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...