Süha Demirtaş 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Lokman abi nerede yahu ? Çektiği vidyo ları bekliyoruz merakla 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Dostum adam aracının ne yapıp ne yapmayacağını biliyor. senin gibi mi? 1 Ay sonra da konuşuruz. Ya nedir bu Ex cilerin bahaneleri. Sayın Apachi de vakitsizlikten yakınmış: Bababababa!!!!! Beni en iyi Hasan Tahsin bilir işyerimdeki durumumu. 12 yıldan beri ilk kez Çanakkaleye geldiğimizde tatil yapmış biri olaraktan gün 26 saat olursa 2 saat vaktim oluyor benim 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Beni en iyi Hasan Tahsin bilir işyerimdeki durumumu. 12 yıldan beri ilk kez Çanakkaleye geldiğimizde tatil yapmış biri olaraktan gün 26 saat olursa 2 saat vaktim oluyor benim bu kadar para kazanıp ne yapıyorsun ? Bir eleman tutta oda para kazansın yahu 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Beni en iyi Hasan Tahsin bilir işyerimdeki durumumu. 12 yıldan beri ilk kez Çanakkaleye geldiğimizde tatil yapmış biri olaraktan gün 26 saat olursa 2 saat vaktim oluyor benim Kardeşim benim izinlerimde çalışmaya geleyim istersen. Sensiz olmuyor yav. Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Hocaaa hala niva diyorsun hiçbirşey demiyorum. =) ince lastik tam gaz eğer yükselt transiti sen bile gidersin orada... Gelsin bakalım niva bi önceki koyduğum video daki yerlere çıksın arazi aracı demek o dur karıştırmayalım lütfen... Niva ya has bi durum değil o kar da gitmek.... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 bu kadar para kazanıp ne yapıyorsun ? Bir eleman tutta oda para kazansın yahu Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 bu kadar para kazanıp ne yapıyorsun ? Bir eleman tutta oda para kazansın yahu Çalışsalar... yeni nesil berbat. Kardeşim benim izinlerimde çalışmaya geleyim istersen. Sensiz olmuyor yav. Yazın Denizli' de yapalım şenliği Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Hocaaa hala niva diyorsun hiçbirşey demiyorum. =) ince lastik tam gaz eğer yükselt transiti sen bile gidersin orada... Gelsin bakalım niva bi önceki koyduğum video daki yerlere çıksın arazi aracı demek o dur karıştırmayalım lütfen... Niva ya has bi durum değil o kar da gitmek.... Sen başkasının Explorer ine değil kendi çekmezine bak. Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Vallaha abi, ben buluşma öncesinde '' benim pek bi çekerim şöyle çeker, benim çok bi çekerim şöyle çekemez, benim explorer kar kaplı zemini yara yara gider'' şeklinde telkinlerde bulunmadım. Tüm 4x4 sahipleri böyle konuşunda gözlerimiz ziyafet çekecek diye meraklı bir şekilde bekledik. Sonuç tırt... Bilseydim böyle olacağını Pejo ile dalardım kar kaplı zeminlere... Mert o yollarda önceki haftalarda gittiğimdeki kar olsaydı senin pejoo yu görürdümmm =) Neyse yiyin hakkımızı yiyin Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Çalışsalar... yeni nesil berbat. Yazın Denizli' de yapalım şenliği Bana uyar. Bütün masraflarım sana ait. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Beni en iyi Hasan Tahsin bilir işyerimdeki durumumu. 12 yıldan beri ilk kez Çanakkaleye geldiğimizde tatil yapmış biri olaraktan gün 26 saat olursa 2 saat vaktim oluyor benim Telefon ediyorum "Hayırlı işler nasılsın?" diyeceğim 7-8 dk sürüyor. O kadar yani. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Telefon ediyorum "Hayırlı işler nasılsın?" diyeceğim 7-8 dk sürüyor. O kadar yani. Çok ayıp gidip yardım etsene sevgili apachi ye. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Hocaaa hala niva diyorsun hiçbirşey demiyorum. =) ince lastik tam gaz eğer yükselt transiti sen bile gidersin orada... Gelsin bakalım niva bi önceki koyduğum video daki yerlere çıksın arazi aracı demek o dur karıştırmayalım lütfen... Niva ya has bi durum değil o kar da gitmek.... Bir tane videosu var nivanın; expılırır, pajero, land ve daha aklıma gelmeyen bir çok markanın uğraşıpta çıkamadığı yeri tek seferde çıkıyor da millet kahkaha atmaktan konuşamıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 fiesta 1.1 cl em ile geçtiğim yerden, arkamdan gelebilsin yeter, Nivalın Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Çok ayıp gidip yardım etsene sevgili apachi ye. Allah kurtarsın. Babasını alıp kaçıyorum diye sokmaz beni dükkana. Ben yokken daha rahat. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Bunlarda benim yeğenlerin çektiği fotoğraflar. Çok memnun kalmışlar hepsi iyi dileklerini ilettiler, hiç yabancılık çekmediklerini söylediler. Fakat bekledikleri bir aracı göremediler inşallah bir daha ki şenlikte dimi süha abi ? Benden yana bir beklentileri var ise kesinlikle bir dahakine diyebilirim kardeşim Sol şeride baksınlar yeter nasılse ben bir şekilde ordan geçerim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Mert o yollarda önceki haftalarda gittiğimdeki kar olsaydı senin pejoo yu görürdümmm =) Neyse yiyin hakkımızı yiyin Kuzey bırak uğraşma milletle. 1 cm kardan korkup zincir, teker peşine düştüler 1 aydan beri 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Kuzey bırak uğraşma milletle. 1 cm kardan korkup zincir, teker peşine düştüler 1 aydan beri Gariban avuntusu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Koptum yaaaaa :bravo: :bravo: :bravo: Kazancıoğlu işin gücün yok mu arkadaş senin.. Şirketin adını versene şikayet edeceğim seni =) Video fena olmuş alacağın olsun. yok satmam Allah a şükür bütün sorunları çözüyorum yavaş yavaş.. Çeki demirine Can bakacak şanzuman işini de biliyorsun sende telefonda görüştün çağlar abi ile mevzuyu çözdükten kısa bir süre sonra halledeceğim 1 ay içinde sorunsuz olacak ama ayıp şimdi seni beni bilmeyen cidden şaşırır. Hem neden tek ben servet abi de kaldı arada onu da ekleseydin ya arkadaş Neyse Seviliyorsun Kazancıoğlu ama arabanı görmeyeyim senin. şükürler olsun işim var ama ben bunu akşa yani mesai saati dışında hazırladım yüklemeyi sabah yaptım sana birazdaha vakit tanımak için belki hatanı anlarsın diye, neden servet abi yok onun yaşı gereği onunla uğraşamam o beni döver zaten böyle video ona hazırlasaydım şu an bunları yazıyor olamazdım. benim arabamı görsen ne olacak ki ne bulacan en fazla fatihin oyuncakları çıkar içinde başka bir şey bulamazsın Vakit olsa size inat bir video hazırlayıp koymak lazım buraya. Ah vakitsizlik personelsizlik ahh... sayın apaçi mod lütfen kaynak yapmayalım ortaya senin videolarında var elimizda çanakkaleden kaldırıma çıkan 22 lerin peşinden nasıl koştuğunu gösteren ama onlar köşede duruyor kuzey abi'ye destek bende bilgisayarda bağlı olan 5+1 sistemi'mi indireceğim arabaya :D cüneyt kaşınma kaşınanın hali ortada bak senin hava filtresinin ve motorda asılı duran örümceklerin resimlerini ekletme bana Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Biz yapıyoruz en azından. 22 likleri kim duysa gözleri tavana vurar, biz gözümüz kara takarız evelAllah ! Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Kuzey bırak uğraşma milletle. 1 cm kardan korkup zincir, teker peşine düştüler 1 aydan beri abi bak akşam sanada bir şeyler hazırlarım. abi sen değilmiydin kar lastiği olmadan kimse gelmesin jandarma bırakmaz, yan yatar çamura batar sizinle uğraşmıyayım diyen, 1 cm kar yerde olsaydı zaten sizde çıkmayacakmışsınız demekki sorun yok hep beraber aşağıda özdilekte otururduk artık iyiki yolda kar yokmuş, pekçekemzle daha kötü olurdu gibi geliyor bana Biz yapıyoruz en azından. 22 likleri kim duysa gözleri tavana vurar, biz gözümüz kara takarız evelAllah ! hakan gözün karada o aracın peşinden koşan halin hala gözümün önünde hele inmek için nasıl uğraştığını hatırladıkça gülüyorum Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Mehmetcim asıl seni pekbirçekemez olarak görüyorum ben buradan, nedendir acep? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Sen başkasının Explorer ine değil kendi çekmezine bak. abi aracın 1 vites yok d yok kendini çeksin yeter Mehmetcim asıl seni pekbirçekemez olarak görüyorum ben buradan, nedendir acep? bakış açın farklı hakanım Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Mehmetcim asıl seni pekbirçekemez olarak görüyorum ben buradan, nedendir acep? Hööyyytt meydanı boş bulup saldırma bakem Mehmet'e. Bak yükler resimleri videoları karışmam haaa. sayın apachi lütfen. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 abi aracın 1 vites yok d yok kendini çeksin yeter bakış açın farklı hakanım Bi yapalım Kuzey'in 1 ile D' sini görün siz o zaman ne kadar çeker çektirir Bu arada açı 90 la geliyor bilgin olsun Hööyyytt meydanı boş bulup saldırma bakem Mehmet'e. Bak yükler resimleri videoları karışmam haaa. sayın apachi lütfen. Peah, güvenen kalkışa çıksın benimle, 1'de çılışıyor D'de Hade bakalım Yorum bağlantısı
Recommended Posts