İçeriğe Yönlendir

2012 Kartepe Toplantısı Fotoğrafları Ve Yorumları

Fatih Uzun

Recommended Posts

Murat Ersel Çevik

Bi yapalım Kuzey'in 1 ile D' sini görün siz o zaman ne kadar çeker çektirir :) Bu arada açı 90 la geliyor bilgin olsun :p

Peah, güvenen kalkışa çıksın benimle, 1'de çılışıyor D'de :) Hade bakalım :)

Yapılana kadar rahat yüzü yok size. :D

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

şükürler olsun işim var ama ben bunu akşa yani mesai saati dışında hazırladım yüklemeyi sabah yaptım sana birazdaha vakit tanımak için belki hatanı anlarsın diye,

neden servet abi yok onun yaşı gereği onunla uğraşamam o beni döver zaten böyle video ona hazırlasaydım şu an bunları yazıyor olamazdım. benim arabamı görsen ne olacak ki ne bulacan en fazla fatihin oyuncakları çıkar içinde başka bir şey bulamazsın

sayın apaçi mod lütfen kaynak yapmayalım ortaya senin videolarında var elimizda çanakkaleden kaldırıma çıkan 22 lerin peşinden nasıl koştuğunu gösteren ama onlar köşede duruyor

cüneyt kaşınma kaşınanın hali ortada bak senin hava filtresinin ve motorda asılı duran örümceklerin resimlerini ekletme bana

ne desteği ne yardım'ı yaa kuzey abi lütfen yalnızsın bu konuda :tongue::D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
:hahahoho: Az kaldı az elime alayım Kuzey'in arabayı :) Çok berbat yollayacağım onu 41'e :)
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Katılan herkesin ayaklarına sağlık

Çok güzel 4 gün geçirdim... Sorunsuz gittim geldim...

Toplantıda da herhangi bir sorun olmadı.

Servet, ellerine sağlık kardeşim, yer çok güzeldi, işyeri sahibi de özlediğimiz esnaflardandı...

Emin, kalemler çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık...

Bu arada, ne kadar ısrar etsemde, kalemler için Emin'e para ödeyemedim.. Kalemler benden olacak abi dedi..

Kendisine teşekkür ediyorum, işlerinde başarılar, hayırlı bol kazançlar diliyorum...

Çağlar, Fatih; bir sürü bakım yaptınız benim arabaya, ellerinize sağlık kardeşim... Sizlere de hayırlı bol kazançlar diliyorum...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Emin; kesene bereket hayırlı işler bol kazançlar.

Yanlız stoplardaki parçayı hiç sevmedim. :)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

:hahahoho: Az kaldı az elime alayım Kuzey'in arabayı :) Çok berbat yollayacağım onu 41'e :)

Demekki çok uğraşmana gerek kalmayacak.

Zaten yeteri kadar berbat. :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
Demekki çok uğraşmana gerek kalmayacak. Zaten yeteri kadar berbat. :D

O zaman nasıl bir berbat olduğunu bakış açısını değiştirince göreceksiniz efenim :rofl:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Bi yapalım Kuzey'in 1 ile D' sini görün siz o zaman ne kadar çeker çektirir :) Bu arada açı 90 la geliyor bilgin olsun :p

Peah, güvenen kalkışa çıksın benimle, 1'de çılışıyor D'de :) Hade bakalım :)

O zaman nasıl bir berbat olduğunu bakış açısını değiştirince göreceksiniz efenim :rofl:

benim bakış açım aracın bir an önce yapılıp orjinal haliyle dağ, bayır, yağmur, çamur, kar, buz demeden aracın hakkını vererek gitmesi için inşallaah tez zamanda istediği gibi aracını yaptırır, bende zevkle yeni videolar çekerim, 1 viites 0- 120, 2 ile 0- 140, d ile ne yapar bilmiyom zaten karların içine dalıp çıktığı zamanlarıda görmek istiyoruz

Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Diyorum ki murat abinin ve Mehmet kazancıoğlu beyefendinin arabasını bağlayayım birlikte çekeyim kar tepede yukarı doğru nasıl fikir =) Hakan abi_?

Bende 1. vitese de gerek yok kalkış 0-140 hatta ve hatta 0-170 birer sefere mahsus pedala basarım :f1::ohooh:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
:D la yürü git gitmeyen arabanla benim arabayı bağlayacakmış da mış mış sen önce kendin bir çık oradan sonra ben aracı aşağıda bırakıp senle çıkarım benim aracı yukarı çıkarmaya gerek yok :good1:
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya
(düzenlendi)

Hemen kar videosu yüklüyorum.. Honda da çekeriz Taze karda yolda açarız Kazancıoğlu ;)

1M9Oc.jpg

tFCAi.jpg

http://hotfile.com/d...__AVI_.avi.html

LÜTFEN üşenme.. İzle videoları ;)

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150776563184657

En sondaki karda honda çekme videosuydu fakat çalıştıramıyorum üzgünüm.

tarihinde Kuzey Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Kuzey yürürü sende böyle yapsana. Fena olur hani..

Arka taraf yapılıyor da ön taraf komple değişmeli bizimkinde. Tek parçalardan takılmalı ön düzenek.

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Kartepe'yi övmek için bizi niye eziyorsun aslanım? :D :D :D

Sen Konyalı üyelerle etli ekmek etkinliği yapsana hazır Konya'da iken. :p :p :p

Bu fotolar karşısında ezilmedin de.Benim lafımla mı ezildin yani :biggrin: .Konya'da hiç üye yok sanki :fiuw:

Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Evet video bu herkes görebilir umarım... Ve fotoğraflar çok büyük küçültemedim mod abiler ilgilenirse sevinirim =)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

kuzey videodan bişey anlaşılmıyorki nedir bu ne işe yarar karda giden araba ben göreceğimi pazar günü gördüm gidemiyor senin aracın hem sadece ben değil tüm katılanlar gördü

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

işte bende diyomki bu arabanın hakkı bu. hakkını ver arabanın bizde senin hakkını verelim canım kuzeyim

araç bu hale gelsin tamam işte. yardım edebileceğimiz konu varsa söyle elimizden geleni yapalım

bu arada crv si olanlara bir şeymi demek istedin sen

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Örgüt liderini tespit ettik.

Çağlar Bayur 2. lider.

Mustafa Liman kurye, o da tamam.

Bir tane de silahlı eleman buldum mu işlem tamamdır. :seytan:

Aha, buldum galiba. :ninja:

hani nerde Ahmet :D

Ben vericem sana komisyonu, hele bir geç buralardan

Abi sen dergah'da bu adama biraz jargonu öğretsene, her naneyi açık ediyo.

Aha kokuyu aldılar işte.

Gel anlat şimdi derdini.

Valaaha malın tamamı Servet'in di Ahmet :p

Biz sadece "çekiciyiz", satış yok, satış yok. :fotocek:

aynen katılıyorum.

Lokman abi nerede yahu ? Çektiği vidyo ları bekliyoruz merakla

geldim abim, dün çok berbattım, şifayı kapmışım, bide çanağı kırdık galiba kayarken.

bu toplantıda en çok eğlenenler:

ben ve eşim

Süha

Servet

Cüneyt

Cavit ağa

Zabit

Emmi

Süha videolar kısa kısa ama mb. leri büyük bu yüzden zor oluyor. yavaş yavaş ekliyorum.

Süha Cüneyt

zabit

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

süha abimle ne kadar güzel bir ikili olmuşuz yaa :D :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İçeride masanın üstünde, hediyelerimiz vardı, ben en son kontrol ettim ama alınmıştı...

Kimde bunlar arkadaşlar...

Özellikle kalemlerimiz kimde... ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...