Kuzey Kaya 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Ben 2 kalem 2 anahtarlık 1 not defteri aldım =) geri vermem ona göre Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 (düzenlendi) Dışarıda bir arkadaş elden kalem dağıtıyordu? ama kimdi. 24 Ocak 2012 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Dışarıda bir arkadaş diyince aklıma geldi.. Siz explorer'ı oradan çıkarmaya çalışırken, bir adam geldi.. "Aranızda hiç off roadcı var mı" dedi.. "Yok" dedim.. "Belli" dedi ve gitti.. Kalemler nerede... ? 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 bende küçük stickerlerden aldım biraz uzunlardan vardı zaten isteyen olursa dağıtabilirim mustafa kalemri dağıtırken iki adet zorla aldım elinden kimseye vermem Yorum bağlantısı
Ali Eren 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 (düzenlendi) Bu fotolar karşısında ezilmedin de.Benim lafımla mı ezildin yani .Konya'da hiç üye yok sanki Ezilmek kelimesi yetersiz kaldı galiba. Bizim hiç böyle toplantımız olmadı abi. edıt:harf hatası 24 Ocak 2012 tarihinde Ali Satılmış tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 (düzenlendi) Bende farklı 2 kalem, 1 anahtarlık, 2 koku aldım... Kapının önünde gençten arkadaşlar dağıtıyordu... Bu arada kulüp üyeliği için beni listeye yazmamışlar... Ben hiç kulüp üyesi olmadım abi... 24 Ocak 2012 tarihinde Fatih Bayram tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Lokman abim eline emeğine sağlık sayende ölümsüzleştirdik bu anılarımızı Cüneyt evet ayne öle olmuş yerden bile aynı anda aynı hareketleri yaparak kalkıyoruz 2 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Bende 2 tane kalem var.. Koku? Not defteri? Anahtarlık? nerde ulen bunlaaar Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 (düzenlendi) Diyorum ki murat abinin ve Mehmet kazancıoğlu beyefendinin arabasını bağlayayım birlikte çekeyim kar tepede yukarı doğru nasıl fikir =) Hakan abi_? Bende 1. vitese de gerek yok kalkış 0-140 hatta ve hatta 0-170 birer sefere mahsus pedala basarım Hayal kurmadan yaşanmıyor. İşte Kuzey'in hayalleri. la yürü git gitmeyen arabanla benim arabayı bağlayacakmış da mış mış sen önce kendin bir çık oradan sonra ben aracı aşağıda bırakıp senle çıkarım benim aracı yukarı çıkarmaya gerek yok kuzey videodan bişey anlaşılmıyorki nedir bu ne işe yarar karda giden araba ben göreceğimi pazar günü gördüm gidemiyor senin aracın hem sadece ben değil tüm katılanlar gördü Bencede Evet video bu herkes görebilir umarım... Ve fotoğraflar çok büyük küçültemedim mod abiler ilgilenirse sevinirim =) Palavra palavra palavraaaa bende küçük stickerlerden aldım biraz uzunlardan vardı zaten isteyen olursa dağıtabilirim mustafa kalemri dağıtırken iki adet zorla aldım elinden kimseye vermem 1 Tane kaleme talibim Mehmet. 24 Ocak 2012 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Süha senin ve Emminin harika görüntüleri geliyor birazdan 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Süha senin ve Emminin harika görüntüleri geliyor birazdan Bekliyoruz abim sağolasın Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 İçeride masanın üstünde, hediyelerimiz vardı, ben en son kontrol ettim ama alınmıştı... Kimde bunlar arkadaşlar... Özellikle kalemlerimiz kimde... ? 1 kutu FCTR kalemini dağıttım diğerlerinden haberim yok elimde 5 adet kaldı. Dağıttım bendekileri. Ekleme: 3 4 tane ayrı ayrı beyaz kutu gördüm.(Mavi FCTR kalemi ) 1 kutusunu ben dağıttım. İçinde takribi 40-50 adet vardı. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Valla Kuzey'e takılıyoruz falan ama onun arabasının girdiği yere girmeye kimse cesaret edemedi Kaldıki Kuzey ilk olarak oraya girdi sonra geri çıkıp tekrar girince arabası yumuşak karda göbekten oturdu.. Yoksa orada kalmazdı Yiğidi öldürceksin ama hakkınıda vereceksin 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Yaz şenliğine yetecek kadar bastırmıştık o kalemleri... Demekki yaz şenliği için yeniden bastıracağız ve parasını kulüp üyelerinin aidatlarına yansıtacağız 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Dışarıda bir arkadaş diyince aklıma geldi.. Siz explorer'ı oradan çıkarmaya çalışırken, bir adam geldi.. "Aranızda hiç off roadcı var mı" dedi.. "Yok" dedim.. "Belli" dedi ve gitti.. Kalemler nerede... ? Ayıp çok ayıp Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 evet Sühanın muhteşem gösterisi. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Bir ara sendelemişim ama, sonrasında toparlanmış ve güzel inmişim Sağolasın Lokman abi.. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 yanarım yanarım, Cüneytin ilk kaydığı pozisyonu kaçırdım, Cüneyt 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Katılan herkesin ayaklarına sağlık Çok güzel 4 gün geçirdim... Sorunsuz gittim geldim... Toplantıda da herhangi bir sorun olmadı. Servet, ellerine sağlık kardeşim, yer çok güzeldi, işyeri sahibi de özlediğimiz esnaflardandı... Emin, kalemler çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık... Bu arada, ne kadar ısrar etsemde, kalemler için Emin'e para ödeyemedim.. Kalemler benden olacak abi dedi.. Kendisine teşekkür ediyorum, işlerinde başarılar, hayırlı bol kazançlar diliyorum... Çağlar, Fatih; bir sürü bakım yaptınız benim arabaya, ellerinize sağlık kardeşim... Sizlere de hayırlı bol kazançlar diliyorum... Abi kapımız ailecek sonuna kadar açık. Yine beklerim, hatam oldu ise yoğunlıktandır. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Lokman abim ellerine sağlık gerçekten müthiş yakalamışsın ne kadar teşekkür etsek az Güzeldi be 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 son 5 adet kalemden birini sana verecektim Ayvacı. Hakkını kaybettin hıh. 300 tane kalemin 5 inden haber alınıyor Len tamam şaka yaptım, kızma hemen, gel otur şöyle Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 son 5 adet kalemden birini sana verecektim Ayvacı. Hakkını kaybettin hıh. 300 tane kalemin 5 inden haber alınıyor heee kalemler nerede? Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 24 Ocak 2012 Yazar Paylaş 24 Ocak 2012 resimler devam Lokman abi seninkileri özel mesaj ile atacağım. emmi nin bıyığı ve Arda eklemeyi unuttuğum Cavit ağamın ve çocukların resimleri. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts