Çağlar Bayur 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 download dan anlıyor da, upload dan anlar mı bilemem? uppipe ı çözememişliği vardır. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 26 Ocak 2012 Yazar Paylaş 26 Ocak 2012 yarım saati geçti hala loading diyor ama neyi load ediyor ne aşamada göremiyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Uzun sürer. Biz seminerleri yüklüyoruz. Her biri 1 saat. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 pekbi çekerin bu halini görmek de varmış demekki, ellerine sağlık lokman baba, 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 sağol Şahinim. bugünlük yeter Mutlu son 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Emeklerine sağlık Lokman abi.. Bizim biraderin de olmadığı foto-video yok. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 En çok dayının olayı süper olmuş. Explorer zor anlar yaşamış belli, bu nivaları hep sevmişimdir. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Hengi kelime? Ha SÜPERÖTESİ'mi. Tabiki. 2 gün sonra görürüm seni, Abi pazar günü kahvaltı var, dışarda kar. noolur beinde al crv'nin güçlü kollarına...dersin Süperlerin süperi onun lakabı kardeş... sen önce yengeden izin al istanbul içinde crv'ye binmeye sonra giderken beni almayı unutma. kardeşe süperötesine hiçbir lafım yok onun yeri ayrı konuyu açtığın zaman ilk eklediğin fotolardaki yerlerde gezebilen bir araca ben dahil hiç kimse bir laf edemez Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Lokman abi ellerine sağlık videolar harika ama ben anladım ki Baya baya maceralı eğlenceli olmuş iyi ki kalmışım Ve şunun da farkına vardım ki 10 cm oynatabilseymişiz yerinden o oturan göbeği kurtarabilseydik çıkabiliyormuşum görüntüler bunu gösteriyor Tekrar ellerine sağlık umarım 5 şubatta yollarda 2 - 3 cm kar olur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 kardeş 2-3 santim karda ben bile gezerim utanmadan karda gezdim yolda kalmadım mı diyecen. hem burası istanbul kardeş 2-3 cm kar olunca yollar da bişey olmaz korkma yolda kalmazsın kalırsanda ben çekerim seni Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Pekbiçekemeyen arkadaşım tamam =) Yolda kalırsam söz seni arıcam da sen arabanı park ettiğin yerden oynatıyor musun hiç ne biliyim ne zaman buluşsak bir başkasının aracı ile geliyorsun yavv. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Höööyyyttt ben burdayım. Ha benle gelmiş ha Fatih le ha da kendi aracıyla. Onun varlığı yeter. Nasıl olsa sen yine kalırsın ofsaytta. Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 7+1 i söktüm abi lastikler zaten tamam motorum temiz ama bataklığa girdiğim için her gün onu pis bulabilirsin. zenonlar değişmeyecek onların sebebini biliyorsun he ısmarlarım dersen en merceklisinden kabulum. şanzman ı da bursa buluşmasına kadar yaptıracağım... Sıkıntı yok. Diğer pekbiçekemeyen arkadaşına söyle pekbiçekemez ersel abicim bana söz verdiği EXPLORER yazısını yapsın reca edeyorum :bravo: Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Pekbiçekemeyen arkadaşım tamam =) Yolda kalırsam söz seni arıcam da sen arabanı park ettiğin yerden oynatıyor musun hiç ne biliyim ne zaman buluşsak bir başkasının aracı ile geliyorsun yaww yok oynatmıyorum saolsun bütün arkdaşlarım beni sever. ama sen yolda kalırsan inan gelip seni çekerim. bende seni seviyorum canım benim Höööyyyttt ben burdayım. Ha benle gelmiş ha Fatih le ha da kendi aracıyla. Onun varlığı yeter. Nasıl olsa sen yine kalırsın ofsaytta. abim benim 7+1 i söktüm abi lastikler zaten tamam motorum temiz ama bataklığa girdiğim için her gün onu pis bulabilirsin. zenonlar değişmeyecek onların sebebini biliyorsun he ısmarlarım dersen en merceklisinden kabulum. şanzman ı da bursa buluşmasına kadar yaptıracağım... Sıkıntı yok. Diğer pekbiçekemeyen arkadaşına söyle pekbiçekemez ersel abicim bana söz verdiği EXPLORER yazısını yapsın reca edeyorum :bravo: canım benim pekçemez sizin adınız kara batan tırt explorer sahibi ben söz verdiysem yaparım gerek yok başkalarına söyletmene 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 download dan anlıyor da, upload dan anlar mı bilemem? uppipe ı çözememişliği vardır. ama abi yukarı ya doğru kalkan bir şeyler ile işimiz olmasın zaten ama ogün bana yaptığın hareketi hiç unutmayacağım Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 7+1 i söktüm abi lastikler zaten tamam motorum temiz ama bataklığa girdiğim için her gün onu pis bulabilirsin. zenonlar değişmeyecek onların sebebini biliyorsun he ısmarlarım dersen en merceklisinden kabulum. şanzman ı da bursa buluşmasına kadar yaptıracağım... Sıkıntı yok. Diğer pekbiçekemeyen arkadaşına söyle pekbiçekemez ersel abicim bana söz verdiği EXPLORER yazısını yapsın reca edeyorum :bravo: Bu hızda gideren yazı explorer değilde ex explorer çıkacak. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 sahi aklıma geldi, onca adam var orada, arabayı itmek yahut içine binmek yerine, neden yerinden kaldırmayı denemediniz.? dört bir yanda tutulsa, o araçlar kaldırılırdı gibime geliyor. hatta honda kaldırılmakla da kalmaz, iki sallanıp karpuz gibi tesisin önündeki park yerinde bekleyecek diğer ekibe atılabilirdi mesela. ha diyorsanız, "bize adam gibi yemek vermediler, takatsiz kaldık", o vakit Servet Bey sizi iyi tongaya düşürmüş demek ki.! O kadar yedilerki göbeciklerini bile kaldıramadılar... sen önce yengeden izin al istanbul içinde crv'ye binmeye sonra giderken beni almayı unutma. kardeşe süperötesine hiçbir lafım yok onun yeri ayrı konuyu açtığın zaman ilk eklediğin fotolardaki yerlerde gezebilen bir araca ben dahil hiç kimse bir laf edemez Yedek anahtarı aldı benden Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Yedek anahtarı aldı benden Baba sen Light Selami ile Zero Tuna'yı da geçtin. Dominant Teyze nin yengemden öğreneceği çok şey var sanırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 O kadar yedilerki göbeciklerini bile kaldıramadılar... Yedek anahtarı aldı benden en iyisini yapmış yengem hakkı tabi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Servet abi gördüğün üzere CRV nin rezil olduğunu görünce Çağlar Bayur hemen ertesi gün sattı. Sıra ne zaman sende abi ? Alalım sana 2002 Model bir range rover Yok pek bi çeker, yok süperçeker, VSA MSA derken yalan oldular işte 2 karış karı görünce Kimono Giymiş Çakma Reynç Roverler Yeni sahibi, daha 2 gündür kullanıyor ama, hiçbir yerde kalmadı, 10 mt. değil 100km karda gitmesine rağmen, yılka atı bile binicisine göre kişner derler. Vesile ile niye sattınız Sn Çaylar Boyar Bey ??? Yeni sahibinide kandırdınız 4 çeker diye imitasyon Çerookii ile , kapınızda biter bu cuma akşamı kar geliyor, kalır yolda alır soluğu yanında. yılka atı bile binicisine göre kişner derler. Nasıl yani , şimdi Servet Aybeyime araba kullanmayı bilmiyor beceremiyor demeye mi getiriyorsun anlamadım ben ???? 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Hala Can' ın o çekme halatına güvenipte arabaya bağlamasına sonra da çekmeye çalışmasına bakıp gülümsüyorum...Benim araba olsa neyse... 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Yok pek bi çeker, yok süperçeker, VSA MSA derken yalan oldular işte 2 karış karı görünce Kimono Giymiş Çakma Reynç Roverler Vesile ile niye sattınız Sn Çaylar Boyar Bey ??? Yeni sahibinide kandırdınız 4 çeker diye imitasyon Çerookii ile , kapınızda biter bu cuma akşamı kar geliyor, kalır yolda alır soluğu yanında. Nasıl yani , şimdi Servet Aybeyime araba kullanmayı bilmiyor beceremiyor demeye mi getiriyorsun anlamadım ben ???? Hade canım demez öyle yav. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Hade canım demez öyle yav. Valla Türkçe meal-i bence bu. Servet Aydın arabasını kişnetemiyor demek ne demek. Servet Aydın sürücü değil oduncu demek. Yani ben pilotum der Çaylar Bey, King Servet'de at arabası kişneterek başlasın cip ona çok demenin şortkat'ı bu. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 vah vah... Servet baba sen bu hale düşecek adammıydın. Yazık oldu. Zaten 1 nci Kangonun motor yakıp yolda kalmasından ikinci kangonun arızalı ve yürümüyor olmasından anlamalıydık. Eee kaldıki cip. cık cık cık. Yengenin yedek anahtarı neden aldığı belli oldu. Araba daha fazla yıpransın istemiyor tabi yengem. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Zaten 1 nci Kangonun motor yakıp yolda kalmasından ikinci kangonun arızalı ve yürümüyor olmasından anlamalıydık. Eee kaldıki cip. cık cık cık. 1. Kangoo'nun motorunun %90'nını benim T-jet'den Tuzla'da 15 araba fark yerken eskitti yetişirim belki diye 2. Kangoo zaten Trekking bile değil, amatör işi, hiç yakışmadı Servet Aybey'e. Artık bu saatten sonra Doblo 2.0 Multijet 136 Bg alıp çiplemezse Servet Aga'nın KING ünvanın alınıp yerine CRVzede olarak ünvanlanmasını talep ediyorum. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts