Servet Aydın 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 konu Servet Aydın'ın gömülmesi ise, "Beğendim" tuşu yetmez Abi, sırf bu iletiler için yönetimden "Bayıldım" tuşu istirham ediyorum. neyse ki, dönüşteki ev sahipliği ile günü kurtarmış. amma bu terasta da Adana kebap yapılmaz ki, hiç yer yooookk... Medeni cesaretimi kutlamalısınki sosyete cipini nerelere soktum Çağlar abinin arkasında mangal yeri hazır. Acil durumlar için bekliyor Dikkatimi şeetti,hiç yerinizden kalkmadınız mı siz kuzum. Sabah aynı,ikindi aynı akşam aynı yerde..Minder çürütenler sizi.Gelsin çaylar,gitsin kahveler... 4 ehtiyardan ne beklenirki zati Sağ olsun Lokman abini kızı hiç durmadı, bi içeri servis bi dışarı Servetin zor anları Eeee zor anlar demesekte 2 metre karda kaldı desek. Fotoşla filan yükseltirdik kar tabakasını 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Navigasyon alırken Serkan'a danışmak lazım ; biliyor iyisini Hayatta kutulu saklamaya özenmem, bu cihazın kutusu her bir şeyi duruyordu...Ne iş anlamadım valla... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 balkonda, yerimizden kıpırdamak ne mümkün, ayaklarda elektrikli ısıtıcı, kafaya da süperışımalı Ufo vuruyordu, çayların yanında börek/çörek/tatlı/tuzlu kurabiye/lokum/çikolata da vardı. Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Küçük bir süpriz..... http://www.demokratkocaeli.com/19042_Haber-ford-club-uyeleri-kartepede-eglendi.aspx#.TyPw7DGHoB4.facebook Benim organizede payım olmadığını biliyorum yanlız bu haberi yapan arkadaşm olduğu için beni de dahil etti... Bu konuda Organizatör Servet Abi ye tekrar tekrar teşekkür ederim... 3 Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Yarın DEMOKRAT KOCAELİ GAZETESİ nde çıkacak... İlerleyen günlerde Hürriyet gazetesi ile görüştüm muhtemelen hafta içi hürriyet ve posta gazetesindeyiz... Bi aksilik çıkmazsa 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Neyseki pekbiçekerlerden bahsedilmemiş 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Bence en meşhurumuz ''foto çekilirken önümüzden geçen beyaz montlu abla'' Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Ankara' dan bahsetmemiş, yıkıldım.. Bolu'da yok. Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Ankara' dan bahsetmemiş, yıkıldım.. Bolu'da yok. VE DAHA BİRÇOK İLLERDEN GELEN abi tüm Türkiye yi yazamayız ya =) Çok aceleye geldi bu haber zaten... İdare edin. Bunu farklı bi başlık altında fotograflar en başta olarak açabilir ve gazete arşivine başlayabiliriz. Her gittiğimiz etkinliği Yayın kuruluşlarında paylaşarak.... Bu siftah olsun derim.... 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 VE DAHA BİRÇOK İLLERDEN GELEN abi tüm Türkiye yi yazamayız ya =) Çok aceleye geldi bu haber zaten... İdare edin. Bunu farklı bi başlık altında fotograflar en başta olarak açabilir ve gazete arşivine başlayabiliriz. Her gittiğimiz etkinliği Yayın kuruluşlarında paylaşarak.... Bu siftah olsun derim.... Açıyorum bununla ilgili bir başlık sabitleriz 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Sanki Yalova var... Biz daha küçüğüz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Kuzey harikasın Kuzey Servet abi ne kadar ödemesi gerek reklam için, onu da deyivereydin.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Kuzey Servet abi ne kadar ödemesi gerek reklam için, onu da deyivereydin.. Ulen o bile yanlış yazılmış ses etmiyorum. İşletme sahibi iken müdür olduk, birde tepemize ford 1 iliştirildi, bööğk Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Canı sağ olsun Servet Abinin... Bu yerel di Türkiye'nin Gündemine oturtucam FordClubTr.Com ' u... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Ulen o bile yanlış yazılmış ses etmiyorum. İşletme sahibi iken müdür olduk, birde tepemize ford 1 iliştirildi, bööğk O ford1 yazısını ben baskı hatası sandım dı. Hadi ford'u anladık 1 ne oluyor yahu. Açıklama almam mümkinmi? Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 O ford1 yazısını ben baskı hatası sandım dı. Hadi ford'u anladık 1 ne oluyor yahu. Açıklama almam mümkinmi? Ford1 = Forklift Tabi ki basım hatası.... Bu ufak şeylere takılma hocaaaaa =) Patron çok şahşahlı olur diye müdür dedik sempatik olsun diye Yorum bağlantısı
Fatih Ada 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Ford1 = Forklift Tabi ki basım hatası.... Bu ufak şeylere takılma hocaaaaa =) Patron çok şahşahlı olur diye müdür dedik sempatik olsun diye Ne diyosun yani Servet abi bu haliyle sempatik değilmi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Ford1 = Forklift Tabi ki basım hatası.... Bu ufak şeylere takılma hocaaaaa =) Patron çok şahşahlı olur diye müdür dedik sempatik olsun diye Nasıl hata bu yahu. Hiçmi kontrol etmiyormusunuz bunu. Al bunu burdan al ala al. Yaptığın işin makbule geçtiğini anlaman için pehh diyenler de çıkmalı. www.fordburada.com'a rakip firma; www.ford1.com.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts