Kuzey Kaya 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Murat abi + Mehmet kazancıoğlu size yeni üye geldi karıştırıcı Fatih =) yahu sempatik tabiki karıştırmayalım ortalığı lütfen :flowers: Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bir bildikleri. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Kuzey tebrikler abim, aslında bu haberlerin basında çoktan yer alması lazımdı 4 ehtiyardan ne beklenirki zati Sağ olsun Lokman abini kızı hiç durmadı, bi içeri servis bi dışarı sende çok sağol abim. çocuklarda okadar alıştıki sizlere, yabancılık çekmiyorlar artık. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 kuzey şu arkadaşının telefonunu ve ya mail edresini versene magazin sayfası için bir kaç video bir kaç resim göndereyim Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Bence bekleme numara falan at cd ye gönder gazeteye. Hem esrarengiz olduğundan daha etkili olur. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Toplantının Kartepe'de olması fikri benden çıktı, esas beni yazması lazım, Kartepe bitti benim için artık, Keşke Uludağ deseydim yada Kartalkaya Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Güzel olmuş.Daha fazla olması lazım forumun basında.Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler Ali yaptığı resimleri basına sızdırmak lazım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Şu an bir kar yağıyor belli değil. Geçen saplandığım yer iki misli yükselmiş. Bir daha girip denesemmi acep Yorum bağlantısı
Fatih Ada 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Murat abi + Mehmet kazancıoğlu size yeni üye geldi karıştırıcı Fatih =) yahu sempatik tabiki karıştırmayalım ortalığı lütfen :flowers: :bravo: Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Servet, Giremezsin... Sende o cesaret yok. )) Bu soğukta gaz yemem çok yakar Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Orda mısınız? Orda mısınız? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/227496-sahte-4x4-testi-icin-bu-pazar-kartepe/ Bu konunun gereği yaparsınız herhalde.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Bu soğukta gaz yemem çok yakar abi benzine al öyle dene ozaman 1 Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Bir sonraki hafta sonu kanal24 TIKIRTI GAZETESİNE görsel ve videolu çıkacağız inşallah İl isimlerine takılmayın arkadaşlar. Tüm Türkiye geneli işte Kazancıoğlu dikkat et de sen çıkma o magazin sayfalarına murat abi ve en son ki üyeleri fatih le :tongue: 1 Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Toplantının Kartepe'de olması fikri benden çıktı, esas beni yazması lazım, Kartepe bitti benim için artık, Keşke Uludağ deseydim yada Kartalkaya Özür dilerim İlteber :flowers: :flowers: :flowers: Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Ben anlamam daha Davos'a gelmem pardon Kartepe'ye Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Bir sonraki hafta sonu kanal24 TIKIRTI GAZETESİNE görsel ve videolu çıkacağız inşallah İl isimlerine takılmayın arkadaşlar. Tüm Türkiye geneli işte Kazancıoğlu dikkat et de sen çıkma o magazin sayfalarına murat abi ve en son ki üyeleri fatih le :tongue: canım benim dava açıcam gazeteye kişiye özel yayın yapılıyor diye gerçekler saptırılıyor kendileri görmeden tek kare foto çekmeden kulakdan dolma bilgilerle yazı yazıyorlar diye oda tv gibi bir gece sabaha karşı ani bir baskın yiyebilirsiniz karışmam Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 canım benim dava açıcam gazeteye kişiye özel yayın yapılıyor diye gerçekler saptırılıyor kendileri görmeden tek kare foto çekmeden kulakdan dolma bilgilerle yazı yazıyorlar diye oda tv gibi bir gece sabaha karşı ani bir baskın yiyebilirsiniz karışmam Beni de şahit yazdır. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Beyler, Bizi yandaş medyaya çıkarıyorlar. ?zınısım adnıkraf ninekilheT Forum da gidiyor elden... ..mıyadnıkraf neB Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 5 adet aldım... İsteyen olur diye. Servet abi istedi Hoca sen istiyorsun 3 kişiye daha verebilirim kalan gazeteleri. Bir sonraki buluşmada... Buyrun Mehmet Kazancıoğlu Gereğini yapın lütfen Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 5 adet aldım... İsteyen olur diye. Servet abi istedi Hoca sen istiyorsun 3 kişiye daha verebilirim kalan gazeteleri. Bir sonraki buluşmada... Buyrun Mehmet Kazancıoğlu Gereğini yapın lütfen Kuzey ev sahibiymişsin biz para verdik nasıl olacak bu iş ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 Kuzey ev sahibiymişsin biz para verdik nasıl olacak bu iş ? yalan haberler yaptırıyor nasıl olocak ne isterse onu yazdırıyor. ben bunun acısını çıkarmam lazım gazeteye baskın yaptırmam lazım Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 yalan haberler yaptırıyor nasıl olocak ne isterse onu yazdırıyor. ben bunun acısını çıkarmam lazım gazeteye baskın yaptırmam lazım Bu basına hiç güven olmuyor işte. İstersen HaberTürk te çalışan üyelerimiz var bir haber yaptıralım kendilerine Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 5 adet aldım... İsteyen olur diye. Servet abi istedi Hoca sen istiyorsun 3 kişiye daha verebilirim kalan gazeteleri. Bir sonraki buluşmada... Buyrun Mehmet Kazancıoğlu Gereğini yapın lütfen geregi derken arkadaşın adres telefon bilgilerini eklermisin madem bu kadar açık yazabiliyorsun gereğini yapın diye Bu basına hiç güven olmuyor işte. İstersen HaberTürk te çalışan üyelerimiz var bir haber yaptıralım kendilerine olabilir neden olmasın hem onlar gelir kendileri yapar haberini kulakdan dolma yazı yazmazlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts