Ersen Tapan 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 O ne ya? Ohoo çok geri kalmışsın Alper açıklar bunu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 Ne gündü be Ne ESP işe yaramıştı, ne VSA işe yaramıştı.. Honda karda çakılıp kalmıştı... Ama, Fiat da olsa çıkamazdı oradan, İnsignia da olsa çıkamazdı.. (Sihirli kelimelerin hepsini kullandım, birazdan geyiklerin hepsi toplanır buraya ) huhuuu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 Huhuuu derken abi kime dedin geyiklere mi geyik avcısına mı? Boş yazıya boş cevap verdim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 Sert çıktın be abi Yok be Hakan ne sert'i. Daha burada kimse görmedi o yüzümü Bıyıklı bel altından vurmaya başladı artık. Yazmaklada yetinmeyip telefonla tacize başladı. Yampiri arabasını çıkarmadan önce sahneye, çok kıskandığı crv'min ön planda kalmasını ve kendi aracına laf atılmamasını planlamakta.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 Mehmet Abi, 18 Şubat Cumartesi sabahı 10-11.00 saatleri arası Tuzla Dergahında çekmiş olduğum video ve resimleri hangi konu başlığı altında yayınlamamı istersi ? Unutmadan YOUTUBE'da Mehmet Özyürek FCTR olarak konuları yükleyeceğim ki FCTR yazan Mehmet Özyürek yazan video arayan kardeşlerimiz bu video ve resim slaytlarını kaçırmasın.... huhuuu Ahanda gelmiş geyikler... Ali banlarım, kulüp üyeliğini iptal ederim. Yap da göreyim.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 Ahanda gelmiş geyikler... Ali banlarım, kulüp üyeliğini iptal ederim. Yap da göreyim.. Tehtid ha !! Beni banlayabilirmisin bakem ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Hort Dün tipi çıkmış, naapalım dedim, bastım marşa, jübileyi yaptım, aynı yerde sucuk ekmek yerken boğazımdan hiç te geçmedi ama 5 Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Hort Dün tipi çıkmış, naapalım dedim, bastım marşa, jübileyi yaptım, aynı yerde sucuk ekmek yerken boğazımdan hiç te geçmedi ama Boğazından geçmeyecek sucuk ekmek için Kartepe'ye kadar basmana hiç şaşırmadım abi. 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Hort Dün tipi çıkmış, naapalım dedim, bastım marşa, jübileyi yaptım, aynı yerde sucuk ekmek yerken boğazımdan hiç te geçmedi ama Aynı yere dalmadan jübile mi olur. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Boğazından geçmeyecek sucuk ekmek için Kartepe'ye kadar basmana hiç şaşırmadım abi. Çok vicdan azabı çekmişimki ne kadar götürdüm sayamadım Aynı yere dalmadan jübile mi olur. Dalmadığımı nerden biliyon, hemde ne fena gezdim bu sefer Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Asıl jübile sucuk yediğimiz yerin karşısındaki tepeden naylon poşetle aşağı kaymaktır... 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Çok vicdan azabı çekmişimki ne kadar götürdüm sayamadım Dalmadığımı nerden biliyon, hemde ne fena gezdim bu sefer Çekici ile beraber gittiniz o zaman. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Çekici ile beraber gittiniz o zaman. Konnect ile, çaktırma Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Kartepede kar varmıdır ki. Bu ay para kalmadı hade başka zamana. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Kartepede kar varmıdır ki. Bu ay para kalmadı hade başka zamana. fotoyu dün çektim Fatih Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Ben dün Adana yolunda tipiye yakalandım be... Bu nasıl Kartepe yolu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Ben dün Adana yolunda tipiye yakalandım be... Bu nasıl Kartepe yolu Daha yolun başındaydım efendi. Biraz çıkınca foto çekmedim, arka yoldan çıktım, offroad yolundan Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 arka yoldan çıktım, offroad yolundan Seeen..! Off road... ? Emin misin... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Seeen..! Off road... ? Emin misin... şerrefsizim aklıma gelmişti laf atacağın, ama yinede foto moto yok sana çal çamur, kar yıkılıdı ortalık dün Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 kartepe deyince aklıma hep bu geliyor. 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 kartepe deyince aklıma hep bu geliyor. Lokman abi bu araba kimin FORD değil FORD olsa idi kalmazdı diyecem amaaa 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 (düzenlendi) kartepe deyince aklıma hep bu geliyor. O siyah araba kendini 4 çeker mi zannedip kara daldı ?? Ah yazık ya geri vitese takınca ön tekerleri dönmedi çakma 4 çeker Şİmdi bu cipin hali vakti yerinde zengin sahibi karda gezerim diye kendini avutuyordu alırken bu takayı ama kazın ayağı farklı olmuş çin malı cip ile. Cherry marka mi bu ? 18 Mart 2013 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Ali bey Ali bey.. Videolu alıntı yapmıyoruz canikom, bana sarmadan evvel kural okuda gel :modlukçemkirmesiileüyeyibastırmaçabası: 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 şerrefsizim aklıma gelmişti laf atacağın, Hehe.. atacağım tabi.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 kartepe deyince aklıma hep bu geliyor. abi olmadı şimdi. İki şişko araca binip batırmasa çıkardım Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 pardon abim, senin araçmıydı o. Nevşehirde emminin orda çıkamayan bumuydu. Alı o ara arıza vardı, döndükten sonra yaptırdı. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts