Servet Aydın 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Hmmm.... İşin rengi değişti şimdi. Bu işi sivil şekilde çözmemiz gerekiyor. İş ya Ahmet amire kumpasa gidiyor ya da Ahmet amir kumpas yapıyor. Ohooo bi ortak daha... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Ohooo bi ortak daha... Madem açık konuşacağız ahbap.. Ahmet 'in payının yarısı kadar isterim. Deal is deal. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Az sonra tv de canlı yayında seyredecem hepinizi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Madem açık konuşacağız ahbap.. Ahmet 'in payının yarısı kadar isterim. Deal is deal. Tanrı aşkına dostum sakin ol, Tamam ganimeti forumla paylaşacağım. Elimize yüzümüze bulaştırdık zaten. Komple forum girsin içeri.. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Bu işleri yapıyorsunuz bare Gizlilik ilkesine uyun biraz yaa Hiç Mafyacılık oynuyamıyorsunuz e insanın içi temiz olunca Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Ersen, yarın ki teslimatta kendi yüzünü kendin mi kapatırsın, yoksa ben haberci arkadaşlara söyliim onlar mı kumlama yaprınlar, yada siyah bant. Hangisini istersen. Abi beni deşifre etmeseydiniz bari ; bakacaktım ben içerde size Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 hava soğuk, içimiz ısınsın diye açıyorduk sarı bandajlı kutuyu Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 (düzenlendi) Çok güzel bir gündü, biraz erken ayrılmak zorunda kaldım herkese nasıl olsa forumda görüşürüz hesabı selam veremedim. Organizasyonun eline sağlık. Bendeki foto da şu: (hanginiz attı bakayım tertemiz karın üstüne izmariti?) 22 Ocak 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Tanrı aşkına dostum sakin ol, Tamam ganimeti forumla paylaşacağım. Elimize yüzümüze bulaştırdık zaten. Komple forum girsin içeri.. :D ehemmm, pardon. Dediğim gibi. İşinize gelirse... Çok güzel bir gündü, biraz erken ayrılmak zorunda kaldım herkese nasıl olsa forumda görüşürüz hesabı selam veremedim. Organizasyonun eline sağlık. Vay hocam hoşgeldin. İlteber, hocamla ilgilenelim. İlk aidatı almayalım kendisinden. Nöbet konusuna karışmıyorum, takdir sende. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Çok güzel bir gündü, biraz erken ayrılmak zorunda kaldım herkese nasıl olsa forumda görüşürüz hesabı selam veremedim. Organizasyonun eline sağlık. Bendeki foto da şu: (hanginiz attı bakayım tertemiz karın üstüne izmariti?) Valla ben değilim.. Benimki beyaz Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Valla ben değilim.. Benimki beyaz Parlakamet mi President mi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Hep Şurup hep Şurup nereye kadar Ersen, sen içeride de Şurup getirirdin bize Şişeler kamuflajı o işin ; içeriğine bakın siz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Çok güzel bir gündü, biraz erken ayrılmak zorunda kaldım herkese nasıl olsa forumda görüşürüz hesabı selam veremedim. Organizasyonun eline sağlık. Bendeki foto da şu: (hanginiz attı bakayım tertemiz karın üstüne izmariti?) Memnun kalmana sevindim abi. İzmarit ne marka ? Çok dedektif gördüm kendimi.. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Ohooo bi ortak daha... Ben de herseye şahidim ona göre. Sayın pekbicekmezin sahibi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Ben de herseye şahidim ona göre. Sayın pekbicekmezin sahibi. Bi çık aradan yaa. crv kaldı karda, ben kaldım karda, malı yakalattık diyarbakırda.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Yanlız bu konuyu yeni okumaya kalkan birisi 2 saatten önce içinden çıkamaz4- 5 saatte 325 mesaj 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Bakınız, Mehmet Göktürk Valla yakalanmışım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Sıcak, sımsıcak bi aile ortamı günü gibi... En kötü gününüz böyle olsun inşallah.... Sömestr da sakın uludağ yapmayın ben gittiğime gideceğime pişman oldum. Hele böyle konvoyla giderseniz almazlar zaten içeri Yorum bağlantısı
Emin Önal 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Valla yakalanmışım. Hocam ivedi güncel avatar lazım.. Alper abi ben senide tanıyamadım ama sonradan plakadan çaktım sanada biraz güncel avatar lazım 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Bu tertemiz yollarda nasıl becerdiniz 4 çekerlerle kalmayı Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 gönül isterdi sizlerle olmayı ama malum ay sonu işlerimiz baya yoğun... çok eğlenceli olmuş allah dostluğunuzu daim etsin banada bir buluşmaya katılmayı nasip etsin... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Haklısın Muhammet ama bu zatlar forumun ileri gelenlerinden olduğundan senin sağlığında tehlikeye girebilir demedi deme. Fotomontajla resmini falan koyarlar dikkat et. Bu tertemiz yollarda nasıl becerdiniz 4 çekerlerle kalmayı Kabiliyet orada zaten. Bi çık aradan yaa. crv kaldı karda, ben kaldım karda, malı yakalattık diyarbakırda.. Diyarbakır'lı olaya müdahele edene kadar yetkiler bende ona göre. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Katılanların ayaklarına yüreklerine sağlık Günün olayı Mitsubishi Pajero'nun şoförünün hareketleriydi. Adamı yardım için durdurduk. Adam ağzını açmadan ağzında sigarayla arabasından indi. Explorer'ın arkasına bile tam yanaşmadı. Halatı bağladı, arabayı tak diye kurtardı, halatı aldı, birşey demeden basıp gitti. Herif istifini dahi bozmadan bizi karizmasıyla başbaşa bıraktı. ) Resmen "Ben polemiğe girmem, çeker (arabayı) geçerim." der gibiydi... Abi adam akıllıymış düşünsene dağın başında bir sürü adam var durduruyorlar sorsa ne işsiniz diye Fordcuyuz diyeceksiniz bence bunu ön gördü o şoku yaşamamak için hiç sormadan inceden işini görüp uzadı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 servet abi hemen konuyu değiştirmişsin diyarbakır karabük devreye girmiş pekbibiçemez ve senin ayakda duramyan hallerin üzerine konuşulmaları kesmişsin hemen her zaman ikinci planın hazır dimi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts