İçeriğe Yönlendir

2012 Kartepe Toplantısı Fotoğrafları Ve Yorumları

Fatih Uzun

Recommended Posts

Emin Önal

O avatar 6 aylıktı... :)

Bazen bende çok farklı çıkıyorum fotoğraflarda :fiuw:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sabah sabah karga şey etmeden yükledim videoyu :)

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Harika bir gündü... Herkesin ayaklarına sağlık... Gelmek istemeyip Gönülleri ile aramızda bulunan arkadaşlara da teşekkür ederim. :bravo: :bravo: :bravo: Organizasyon da emeği geçenlere çoook çok teşekkür ederim (Hondacııııı).... :bravo: Kalma konusuna girmeyelim... :unsure2: Ford farkı Honda dan her daim önde görüyorsunuz ;) ... Kalma sebebim Şanzman sorunu ve haybeden zorlamamdı kaldığı yerde... Yine de çok eğlenceliydi geliş geri dönüş tatlılar falan.. Arabasının apaççççhiliğini göstermemek için getirmeyen arkadaşlara da selam olsun.... ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Harika bir gündü... Herkesin ayaklarına sağlık... Gelmek istemeyip Gönülleri ile aramızda bulunan arkadaşlara da teşekkür ederim. :bravo: :bravo: :bravo: Organizasyon da emeği geçenlere çoook çok teşekkür ederim (Hondacııııı).... :bravo: Kalma konusuna girmeyelim... :unsure2: Ford farkı Honda dan her daim önde görüyorsunuz ;) ... Kalma sebebim Şanzman sorunu ve haybeden zorlamamdı kaldığı yerde... Yine de çok eğlenceliydi geliş geri dönüş tatlılar falan.. Arabasının apaççççhiliğini göstermemek için getirmeyen arkadaşlara da selam olsun.... ;)

Sen hala konuşuyormusun.

Hep bahane hep bahane.

Hangi toplantıya gelsen yolda kalıyorsun.

Etiketli bölüm sevgili Hakan Tarım'a kapak olsun. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Gelemediğim , için çok pişmanım . Helede o yolların güzelliğini gördükten sonra , rahat rahat gelirmişim v6 ile . Neyse kısmet değilmiş diyor ve bir gün önce sizleri görebildiğim için kendimi avutuyorum ...

Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Ersel abi sözümmmm başkasına o yazıyı okursa anlar cevap verir zatennn =) Hem sırf sizin için 4 tane lastik aldım da geldim sen gelmedin :(

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Toplantıya katılmayı çok isterdim.

Önce Fatih Ada'nın kafasını karlara gömer, sonra Mehmet Göktürk hocayı kar topu yağmuruna tutar stress atardım. :tongue::flowers:

Ahmetim, Mehmet hoca arabanın altındayken çok sert gözüküyordu ama canlı olarak gayet sempatik gördüm kendisini.. :rolleyes: Selamlar hocam, tanıştığımıza memnun oldum.. :flowers:

Adam Nurlu yav :D

IMG_9947.jpg

Eyvallah, la bana bişiler oluyor.. :tongue:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

herkes çocuklar gibi şenmiş :D seslerden, fotoğraflardan, yüzlerden ne kadar keyif alındığı belli, hep böyle keyifli olun arkadaşlar, benim gibi işi olup da gelemeyenler için bu sayfalar daha da önemli :yes: fotoğraflara , videolara bakıp avunuyoruz sizlerle birlikte gülüp eğlenmiş gibi oldum :good1:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
Aman öyle olsun abi,hüseyin hocam bu nasıl bir iş anlayamadım sen sağda oturmuş konu mankeni gibi araba yürümüyor aman kimse görmesin arkadanda destek ama araba yürümüyor . Site donuyor safları sık tutalım,resimleri yavaştan yükleyelim .

Erkenden keramet gösterirsek mürid sayımın artacağından korkuyorum, başka bişey değil. :bomb:

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Tek kelimeyle muhteşem bir toplantı olmuş...

Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Hocaaaa nasıl taktın bunca insanı peşine :tongue: Özdilekten bir çıkışımız var :vroom: En önde hoca arkada TÜRKİYE :)))) nereye gidiyor bu insanlar dedirten bi andı :flowers: :flowers: Sonu çok tatlıydııı :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Sen hala konuşuyormusun.

Hep bahane hep bahane.

Hangi toplantıya gelsen yolda kalıyorsun.

Etiketli bölüm sevgili Hakan Tarım'a kapak olsun. :D

Ersel abi sözümmmm başkasına o yazıyı okursa anlar cevap verir zatennn =) Hem sırf sizin için 4 tane lastik aldım da geldim sen gelmedin :(

hey kuzey bey bahaneler uydurup durma yan yattı çamura battı yok şöyle yok böyle ben bilerek senin çaresiz hallerinin videosunu yüklememiştim daha fazla kaşınma istersen bak mıtsucu abi geldi aracı bağladlar sen bir sağa bir sola koşunuşturuken olan bir video var elimde araca binmeyi unutuğun heyecandan kapıyı açamadığın, kaşıntı tutmasın bak yayılarım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

- Forumumuzu 3. şahıslara karşı küçük düşürecek, alay konusu edecek ve de "la havle" çektiren araçlarla 5 cm.lik kara saplanıp "ve la kuvvete" olaraktan bizleri alem-i cihana rezil edecek davranışlarda bulunanların üyeliklerinin düşürülmesine....

:tease3::biggrin:

Ulen hayatında kar gördünmü, 1 metre kara saplanmışım, önüme kedi gibi çocuk atlamış ve kalmışım. Senin naylon kar görse vetese geçipte yürümez be :)

Bu tertemiz yollarda nasıl becerdiniz 4 çekerlerle kalmayı :D

Ersen, aspirinlere gelesin Ersen...

servet abi hemen konuyu değiştirmişsin diyarbakır karabük devreye girmiş pekbibiçemez ve senin ayakda duramyan hallerin üzerine konuşulmaları kesmişsin hemen

her zaman ikinci planın hazır dimi

Admin yanımda hala. Yemek su vermiyorum. Hakkımda kötü yazanları banlamadan salmayacağım Bıyıklınızı...

10 numara buluşma olmuş vallaha :good1:

Servet abicim Ankara ya da bekliyorum seni :)

İnşallah Can gelince haber vereceğim zaten..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

:rofl::hahahoho::crazy: Kazancıoğlu kazanı kaynatmaaaa :bomb: :bomb:

kazan taşmasın senin için iyi olmayacak bak karışmam

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Admin yanımda hala. Yemek su vermiyorum. Hakkımda kötü yazanları banlamadan salmayacağım Bıyıklınızı...

Emmi kartepeye giderken tüm yetkilerini bana devretmişti :fiuw: Benden haber alamazsanız polis savcı ne varsa devreye sokun demişti :police:

Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Servet abinin konu dağılmasın =) o varken honda lütfen ford club olarak ona yoğunlaşmak gerek diye düşünüyorum Kazanın içine onu atak :good2:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hocaaaa nasıl taktın bunca insanı peşine :tongue: Özdilekten bir çıkışımız var :vroom: En önde hoca arkada TÜRKİYE :)))) nereye gidiyor bu insanlar dedirten bi andı :flowers: :flowers: Sonu çok tatlıydııı :good1:

Tatlının kerameti.

o anı ölümsüzleştirseydik keşke, ileride cemaati kurarken lazım olacaktı bana. :ninja:

Şaka maka, videoya bakınca senin expılır'a haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. :p

Ulen hayatında kar gördünmü, 1 metre kara saplanmışım, önüme kedi gibi çocuk atlamış ve kalmışım. Senin naylon kar görse vetese geçipte yürümez be :)

+1 :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Ahh ahh orada olaydım :vurduvara: mitsunun yaptığını ben yapardım benim kar canavarıyla :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Toplantı her yönüyle muhteşem geçmiş..kar kış dinlemeden yapılan büyük toplantılardan birisi olmuş.Katılmak kısmet olmadı.Fotoğraflarla teselli bulacağız artık.

Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Tatlının kerameti.

o anı ölümsüzleştirseydik keşke, ileride cemaati kurarken lazım olacaktı bana. :ninja:

Şaka maka, videoya bakınca senin expılır'a haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. :p

Ne gibi sebeplerden ötürü düşündün bunu_?? Ve tüm nefesi Honda vardı bi tane ona harcadın birazzcık bana saklasaydın orada dört dönerdim =))

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Sorma Kuzey ufaklık 40 derece ateşle yatarken gönlüm elverip de tek başıma gelemedim.

Ama içim içimi de yedi hani.

Resimleri gördükçe çıldırıyorum zaten. :(

Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Ersel abi.. Duydum orada söylediler... Çok geçmiş olsun abi. Tekrar toplanılır. Ufaklık iyi olsun. Gelmiş kadar oldun zaten abi. Baksana gelmeden yine laf atıyorsun :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...