Hüseyin Matur 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 (düzenlendi) Ahh ahh orada olaydım mitsunun yaptığını ben yapardım benim kar canavarıyla Onu bunu bilmeme de, o mıtsu çok sakat çekti ford'u, şaseyi yamultacatı. yandan yandan arabamı çekilir, adam alkış kıyamet gaza geldi napsın. Arabayı bile feda etti o derece yani. Ne gibi sebeplerden ötürü düşündün bunu_?? Ve tüm nefesi Honda vardı bi tane ona harcadın birazzcık bana saklasaydın orada dört dönerdim =)) Servet abinin okumam karşılığında teklif ettiklerini eminim sen karşılayamazdın. Bedavaya bu kadar oluyor. Lutfedip sağ koltuğunda 7 dk. bulundum ya yeter artık, başına kaza bela gelmez. Sorma Kuzey ufaklık 40 derece ateşle yatarken gönlüm elverip de tek başıma gelemedim. Ama içim içimi de yedi hani. Resimleri gördükçe çıldırıyorum zaten. Abi. Sömestır geçsin tekrarını yapacağız Uludağ'da Allah kısmet ederse. 23 Ocak 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 (düzenlendi) Evet okumadan bu kadar =) Bursaya kadar arabamı 0 gibi yapacağım inşallah orada görüşürüz. İman gücüne gerek kalmadan yara yara çıkıcam inşallah... Ersel abinin ve diğer arkadaşlarımızın da hastalarına Allah tan acil şifa dilerim.. 23 Ocak 2012 tarihinde Kuzey Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Alper abi HaTiCe yi gördük bi arkadaşlta vardı Apaçhii telefon uyumsuz değişik bişi =) onlar için ayrı bi gruplaşma yapmak lazım dimi :p :flowers: Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 (düzenlendi) Evet okumadan bu kadar =) Bursaya kadar arabamı 0 gibi yapacağım inşallah orada görüşürüz. İman gücüne gerek kalmadan yara yara çıkıcam inşallah... Ersan abinin ve diğer arkadaşlarımızın da hastalarına Allah tan acil şifa dilerim.. Ersan kim? Cipi sağlam yaptır, eee malum cipi olmayan gelemez. Türkiye'nin nereye gittiğini ve sıcak suda yavaş yavaş kaynayıp kıvama gelen kurbağanın artık zıplayacak durumda olmadığını toplantı sonunda Özdilek'te gördük... Meğerse arkadaşlar kurbağa-sıcak su konusunda haklıymış. Sana katılmamak elde değil. +1 Bu arada Alper abi, vedalaşırken aracından indiğin anki nezaketli davranışın ile gönlümü fethettin. Okuma işleri sana bedelsiz haberin olsun. 23 Ocak 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Uludağ ı iple çekiyorum o zaman görecem tek çekerli, yarım şanzımanlı, ısınana kadar yarım gün geçen arabalarınızı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Ersel abi.. Duydum orada söylediler... Çok geçmiş olsun abi. Tekrar toplanılır. Ufaklık iyi olsun. Gelmiş kadar oldun zaten abi. Baksana gelmeden yine laf atıyorsun Sağolasın Kuzey. Bizde böyle heryere yetişiriz allahın izniyle. Alper abi HaTiCe yi gördük bi arkadaşlta vardı Apaçhii telefon uyumsuz değişik bişi =) onlar için ayrı bi gruplaşma yapmak lazım dimi :p :flowers: Evet HTC nin başarısını gördüm kara saplananları tek tek tespit etmiş pek uyum sorunu yok gibi. Ne dersiniz sayın Kazancıoğlu? Uludağ ı iple çekiyorum o zaman görecem tek çekerli, yarım şanzımanlı, ısınana kadar yarım gün geçen arabalarınızı. Büyük lokma yut büyük konuşma demişler. Bak örnekler ortada. Allahın Pajero cusuna rezil olmuşunuz. 1 Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Uludağ ı iple çekiyorum o zaman görecem tek çekerli, yarım şanzımanlı, ısınana kadar yarım gün geçen arabalarınızı. +1905 Yorum bağlantısı
Zabit Özer 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Ahmetim, Mehmet hoca arabanın altındayken çok sert gözüküyordu ama canlı olarak gayet sempatik gördüm kendisini.. Selamlar hocam, tanıştığımıza memnun oldum.. Eyvallah, la bana bişiler oluyor.. cavit ne kadar mutlu görünüyorsun,inşallah hep böyle mutlu olursun... 1 Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Elinde makine biri Avatarlık Fotoğraf çekiyordu o fotolar yokk.. 2-3 tanesi var... devamı yokmu ben mi yanlış hatırlıyorum.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Hocam bırak bu işleri elini açmışsın amma,müridlerin seni bırakacak gibi bu gidişle . Ben bırakılmam, bırakırım. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Alper Abi ile Fatih Abi HTC ve Samsung'cuların telefonlarına gönderecekleri bitirici casus program hakkında son planları yaparlarken, Yanlarına giderek Alper Abi Samsung'cular HTC'lilerle işbirliği yapmışlar buraya geliyorlarmış dedikten sonra Kuzey bir ara işbirliği yapıyordu adamların geldiğini duyduktan sonra ben tanımam bu adamları moduna girmiş 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Biz Fatih Ada ile bir iki toplantıya katılsak forumda bir iphoneclub bölümü açtıracak çoğunluğu buluruz... 3-5 toplantı sonra da forumu hTC ve Samsunglardan bile arındırırız. işte onu zor yaparsınız sizi gidi yarım elmacılar Alper abi HaTiCe yi gördük bi arkadaşlta vardı Apaçhii telefon uyumsuz değişik bişi =) onlar için ayrı bi gruplaşma yapmak lazım dimi :p :flowers: en azından tiki telefonu değil Evet HTC nin başarısını gördüm kara saplananları tek tek tespit etmiş pek uyum sorunu yok gibi. Ne dersiniz sayın Kazancıoğlu? Büyük lokma yut büyük konuşma demişler. Bak örnekler ortada. Allahın Pajero cusuna rezil olmuşunuz. abi bilmiyorki htc de ne videoları var ne resimleri var kaşıntısı çok büyük Elinde makine biri Avatarlık Fotoğraf çekiyordu o fotolar yokk.. 2-3 tanesi var... devamı yokmu ben mi yanlış hatırlıyorum.. ne sizin yarım elma foto çekemiyormu da gidip avatar çekecek birini arıyorsunuz Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Mehmet abi nasılız Oraya kadar gelipte kayamayanlar düşünsün Bir ara bir baktım Lokman abi almış kızağı kayıyor süper ne kaymışız bee çatara patara :D Yorum bağlantısı
Fatih Ada 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Alper Abi ile Fatih Abi HTC ve Samsung'cuların telefonlarına gönderecekleri bitirici casus program hakkında son planları yaparlarken, Yanlarına giderek Alper Abi Samsung'cular HTC'lilerle işbirliği yapmışlar buraya geliyorlarmış dedikten sonra Kuzey bir ara işbirliği yapıyordu adamların geldiğini duyduktan sonra ben tanımam bu adamları moduna girmiş Ajanmısın sen Osmaaan hain planlarımız su üstüne çıkmış B planına geçmemiz gerekecek :) Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Mehmet KAZANCIOĞLU :p akşama bombanı patlatıcam senin sen görürsün neler dökecem ortaya seni uyarmama rağmen beni taciz etmeye devam ettin sen bilirsin benden günah gitti 3 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Bu arada Erkan Uludağ'ın oğlunun çıkardığı sesi kaydetseymişiz keşke... Biz Fatih Ada ile bir iki toplantıya katılsak forumda bir iphoneclub bölümü açtıracak çoğunluğu buluruz... 3-5 toplantı sonra da forumu hTC ve Samsunglardan bile arındırırız. Abi ramazanın st çuflama sesi var boluda videoya çekip foruma eklemiştim Sayın kazancıoğlu tiki telefonu falan diyo ama iPTT'yi (push to talk) hTC de bulamayınca nasılda isyan etmişti bak gözümün önüne geldi şimdi Hatta ahmet bana bunu al dedi gittim aldım elime geçirirsem mahfedicem falan diyodu en son Bu arada biz yolda iPTT ile çok eğlendik mesafe sınırı yok,çekti çekmedi yok,Can,Kuzey,Fatih Uzun hep iletişim halindeydik 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 akşama bombanı patlatıcam senin sen görürsün neler dökecem ortaya seni uyarmama rağmen beni taciz etmeye devam ettin sen bilirsin benden günah gitti Caizdir.. Yak ateşi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Abi ramazanın st çuflama sesi var boluda videoya çekip foruma eklemiştim Sayın kazancıoğlu tiki telefonu falan diyo ama iPTT'yi (push to talk) hTC de bulamayınca nasılda isyan etmişti bak gözümün önüne geldi şimdi Hatta ahmet bana bunu al dedi gittim aldım elime geçirirsem mahfedicem falan diyodu en son Bu arada biz yolda iPTT ile çok eğlendik mesafe sınırı yok,çekti çekmedi yok,Can,Kuzey,Fatih Uzun hep iletişim halindeydik fatih yarım elma sizi ihtiyarlatmış veya hafıza kaybına uğratıyor bir an önce kurtulun onlardan bana telefonu (allah rahmet eylesin) ilker abim aldırdı ahmet değil hatırlatmanda yardımcı olayım. iptt yokmuş yoksa yok kardeşim varsa kullanırız ha yoksa sorun yok canın arabada bende vardım bir iki konuştunuz adamı evde misafirlerinin yanında rahatsız ettiniz (fatih Uzun) adam evdeydi siz hala rahatsız ettiniz kim istesen onumesaj gönderemiyor o yönü kötü mındar o mındar Caizdir.. Yak ateşi.. oh kuzey fetfa da çıktı senin kazanın kaynadı taşmaya başladı bir şey dikkatimi çekti bu yarım elma saçlarıda döküyor galiba baksanıza bütün yarım elmacıların hepsi tarama özürlü (kel demek artık yasaklanmış) bu şekilde hitap etmek gerekiyormuş Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Fatih osman bütün planları suya düşürmeye çalışıyor ben yan yattı çamura battı sıyrılmışım aradan =) Kazancıoğlu uğraşıyor benle bakalım onda ne belge var akşamı bekliyorum merakla Yorum bağlantısı
Fatih Ada 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 fatih yarım elma sizi ihtiyarlatmış veya hafıza kaybına uğratıyor bir an önce kurtulun onlardan bana telefonu (allah rahmet eylesin) ilker abim aldırdı ahmet değil hatırlatmanda yardımcı olayım. iptt yokmuş yoksa yok kardeşim varsa kullanırız ha yoksa sorun yok canın arabada bende vardım bir iki konuştunuz adamı evde misafirlerinin yanında rahatsız ettiniz (fatih Uzun) adam evdeydi siz hala rahatsız ettiniz kim istesen onumesaj gönderemiyor o yönü kötü mındar o mındar Doğru ya pardon rahmetli ilker abi'ye sordum demiştin.. Kusura bakma yaşlılık işte.. Ben kullanmayacağım zaman kapatıyorum iptt'yi yolda vedalaştıkya sizle sonra hemen kapadım zaten Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Fotoğraflara bak Kazancıoğluu saç gör saç hem yarım elma hem saç sıkıntı yok.... Yalan fetva onlar göreceğiz akşam hazırlık yapıyorum =) Seni de bekleriz arabanla toplantılara olmuyor böyle =) Hoca sende yarı toprak sayılırsın bak 20 dk lık yol var haberin olsa safını belli et lütfen =) Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 (düzenlendi) katılan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum....Accık gısganır gibi oldum ... Ama pakbiçekerlerin bittiği anları görünce moralim düzeldi... ... 23 Ocak 2012 tarihinde Şahin Topaloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 O yollda hiçbir araç gitmezdi, gidilecek yol değil Mantıklı bi yaklaşım tebrik ediyorum Murat seni =) biraz kar olsaydı yollarda o fındık motorları görecektim ben yollarda.. Ki biz artislik yapalım dedik tek tekerlerini sokamayacakları yerlerde metrelerce gittik değilmiiii servet ABİİİİİİİİİİİ =) Destek lütfen =) Yorum bağlantısı
Recommended Posts