Servet Aydın 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 O yollda hiçbir araç gitmezdi, gidilecek yol değil Murat aklı başında tek yorum senden geldi. Bravo.. Mantıklı bi yaklaşım tebrik ediyorum Murat seni =) biraz kar olsaydı yollarda o fındık motorları görecektim ben yollarda.. Ki biz artislik yapalım dedik tek tekerlerini sokamayacakları yerlerde metrelerce gittik değilmiiii servet ABİİİİİİİİİİİ =) Destek lütfen =) Ya boş ver millet ne derse desin. Laf söyleyenler orada yürüyemedi bile. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Mantıklı bi yaklaşım tebrik ediyorum Murat seni =) biraz kar olsaydı yollarda o fındık motorları görecektim ben yollarda.. Ki biz artislik yapalım dedik tek tekerlerini sokamayacakları yerlerde metrelerce gittik değilmiiii servet ABİİİİİİİİİİİ =) Destek lütfen =) bu büyük bir gerçek, ama demek ki ne lazım mış öne ve arkaya çeki vinci Benim cipim olsa kesin yapardım umarım pahalı değildir 2 Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 bu büyük bir gerçek, ama demek ki ne lazım mış öne ve arkaya çeki vinci Benim cipim olsa kesin yapardım umarım pahalı değildir Süha onu konuştum can la. O araştıracak 12.000 lik 800 tl civarıymış arkaya olmasa da ön taraf a şart.. Tabi onu da kullanacak yer lazım dün kaldığım yerde yani kaldığımız yerde hiç işe yaramazdı... Bakalım alacağız inşallah fakat hakkımızı yemeyin lütfen hiç kar yoktu bir nebze kar olsaydı patır patır dökülürdü çoğu araba... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Murat aklı başında tek yorum senden geldi. Bravo.. Ya boş ver millet ne derse desin. Laf söyleyenler orada yürüyemedi bile. fotolarda kimim yürüyemediği belli değilmi yapma servet abi yapma Fotoğraflara bak Kazancıoğluu saç gör saç hem yarım elma hem saç sıkıntı yok.... Yalan fetva onlar göreceğiz akşam hazırlık yapıyorum =) Seni de bekleriz arabanla toplantılara olmuyor böyle =) Hoca sende yarı toprak sayılırsın bak 20 dk lık yol var haberin olsa safını belli et lütfen =) ne o şimdide milleti tehtit mi etmeye başadın baktın başa çıkamıyon Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 fotolarda kimim yürüyemediği belli değilmi yapma servet abi yapma Kazancıoğlu araban bile yok susalım lütfen Telefounun uyumsuz araban ı getirmiyorsun daha ne konuşuyorsun Kazan kaynatıyorsun ortalığı karıştırıyonnnn senin gibi 3 tane sini arka arkaya bağlayayım eğer o yolda bayır yukarı çekemezsem susarım 0-100 , 0-140 a inanmayanlar a video gönderilir =) Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Doğru ya pardon rahmetli ilker abi'ye sordum demiştin.. Kusura bakma yaşlılık işte.. Ben kullanmayacağım zaman kapatıyorum iptt'yi yolda vedalaştıkya sizle sonra hemen kapadım zaten yok yok bu yarım elma sizde erken yaşlılık yapmış ondadır Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Kazancıoğlu araban bile yok susalım lütfen Telefounun uyumsuz araban ı getirmiyorsun daha ne konuşuyorsun Kazan kaynatıyorsun ortalığı karıştırıyonnnn senin gibi 3 tane sini arka arkaya bağlayayım eğer o yolda bayır yukarı çekemezsem susarım 0-100 , 0-140 a inanmayanlar a video gönderilir =) Süha onu konuştum can la. O araştıracak 12.000 lik 800 tl civarıymış arkaya olmasa da ön taraf a şart.. Tabi onu da kullanacak yer lazım dün kaldığım yerde yani kaldığımız yerde hiç işe yaramazdı... Bakalım alacağız inşallah fakat hakkımızı yemeyin lütfen hiç kar yoktu bir nebze kar olsaydı patır patır dökülürdü çoğu araba... arkada olsa idi bağlardık mekanın bir yerine çıkarırdık yine Tercih meselesi aracın hem önüne hemde arkasına koyardım. 0-100km kaç sn Kuzey ? yada 0-140km ? deniyelim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Kazancıoğlu araban bile yok susalım lütfen Telefounun uyumsuz araban ı getirmiyorsun daha ne konuşuyorsun Kazan kaynatıyorsun ortalığı karıştırıyonnnn senin gibi 3 tane sini arka arkaya bağlayayım eğer o yolda bayır yukarı çekemezsem susarım 0-100 , 0-140 a inanmayanlar a video gönderilir =) heyyyyyyyyyyyt yavaş bağlada çalışan şanzumanın çalışmaz hale gelmesin. biz kendimizi biliyoruz kardeşim büyük sözüde dinleriz her zaman. dedilerki sizin araç kar lastiği yoksa orada sorun olur bende aracımı getirmedim bu kadar basit. sizde aracınızı bileceksiniz kardeşim lafla peynir gemisi yürümüyor önce ölçecen biçecen ondan sonra konuşacan, ben aracımı tanıyorum ama siz hala kullandığınız araçları tanımamışsınız nerede gidip gidemiyeceğini öğrenip ondan sonra gel tamamı kuzey akşama senin apaçiliklerinden oluşan güzel bir video hazırlayacağım Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 süha sonuçta arabam sizinle kapışırmı kağışmazmı idda etmicem ama o-140 videosunu koyuyorum 0-100 e de bakabilirsin... Şöyle bi sorun var bunları hep 2 viteste kalkış yaparak çektim bu noktaya dikkatini çekerim 1 viteste yappmadım bu kalkışları ve devir saatini lütfen seyret.. http://hotfile.com/dl/143350763/d869b39/2.VTES_9.7_SANYEDE_100_AVI_.avi.html Kazancıoğlu Yorumsuzsun Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Youtube de paylaşılan videoları izlemek daha kolay Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 süha sonuçta arabam sizinle kapışırmı kağışmazmı idda etmicem ama o-140 videosunu koyuyorum 0-100 e de bakabilirsin... Şöyle bi sorun var bunları hep 2 viteste kalkış yaparak çektim bu noktaya dikkatini çekerim 1 viteste yappmadım bu kalkışları ve devir saatini lütfen seyret.. http://hotfile.com/d...0_AVI_.avi.html Kazancıoğlu Yorumsuzsun vidyo iniyor bakalım, 9.7sn ise çok güzel aynı değerlerde sayılırız benimbde 9.5sn Youtube de paylaşılan videoları izlemek daha kolay koy bir 0-100km de kanka görelim bi 8sn Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 fatih yarım elma sizi ihtiyarlatmış veya hafıza kaybına uğratıyor bir an önce kurtulun onlardan bana telefonu (allah rahmet eylesin) ilker abim aldırdı ahmet değil hatırlatmanda yardımcı olayım. iptt yokmuş yoksa yok kardeşim varsa kullanırız ha yoksa sorun yok canın arabada bende vardım bir iki konuştunuz adamı evde misafirlerinin yanında rahatsız ettiniz (fatih Uzun) adam evdeydi siz hala rahatsız ettiniz kim istesen onumesaj gönderemiyor o yönü kötü mındar o mındar http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/226643-android-uygulamalari-ve-diger-gelismeler/page__view__findpost__p__1333251 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 vidyo iniyor bakalım, 9.7sn ise çok güzel aynı değerlerde sayılırız benimbde 9.5sn koy bir 0-100km de kanka görelim bi 8sn Yüklü olarak video yok ama , içinde 5 tane kalıplı insan varken ki gidişini gördün canlı canlı youtube de buldum bir tane , bundan biraz hızlı benim ki işte :D Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 akşama bombanı patlatıcam senin sen görürsün neler dökecem ortaya seni uyarmama rağmen beni taciz etmeye devam ettin sen bilirsin benden günah gitti Beklediğin hata. fatih yarım elma sizi ihtiyarlatmış veya hafıza kaybına uğratıyor bir an önce kurtulun onlardan bana telefonu (allah rahmet eylesin) ilker abim aldırdı ahmet değil hatırlatmanda yardımcı olayım. iptt yokmuş yoksa yok kardeşim varsa kullanırız ha yoksa sorun yok canın arabada bende vardım bir iki konuştunuz adamı evde misafirlerinin yanında rahatsız ettiniz (fatih Uzun) adam evdeydi siz hala rahatsız ettiniz kim istesen onumesaj gönderemiyor o yönü kötü mındar o mındar oh kuzey fetfa da çıktı senin kazanın kaynadı taşmaya başladı bir şey dikkatimi çekti bu yarım elma saçlarıda döküyor galiba baksanıza bütün yarım elmacıların hepsi tarama özürlü (kel demek artık yasaklanmış) bu şekilde hitap etmek gerekiyormuş Onun kazanı kaynadı da. Öhö öhö öhööööö. Murat aklı başında tek yorum senden geldi. Bravo.. Ya boş ver millet ne derse desin. Laf söyleyenler orada yürüyemedi bile. Sende pek yürümüş gibi değilsin abi. Benim arabada seninki kadar yere girerdi. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Kazancıoğlu araban bile yok susalım lütfen Telefounun uyumsuz araban ı getirmiyorsun daha ne konuşuyorsun Kazan kaynatıyorsun ortalığı karıştırıyonnnn senin gibi 3 tane sini arka arkaya bağlayayım eğer o yolda bayır yukarı çekemezsem susarım 0-100 , 0-140 a inanmayanlar a video gönderilir =) En azından senin gibi sürekli yolda kalıp görüntü vermiyor. heyyyyyyyyyyyt yavaş bağlada çalışan şanzumanın çalışmaz hale gelmesin. biz kendimizi biliyoruz kardeşim büyük sözüde dinleriz her zaman. dedilerki sizin araç kar lastiği yoksa orada sorun olur bende aracımı getirmedim bu kadar basit. sizde aracınızı bileceksiniz kardeşim lafla peynir gemisi yürümüyor önce ölçecen biçecen ondan sonra konuşacan, ben aracımı tanıyorum ama siz hala kullandığınız araçları tanımamışsınız nerede gidip gidemiyeceğini öğrenip ondan sonra gel tamamı kuzey akşama senin apaçiliklerinden oluşan güzel bir video hazırlayacağım Ağzına sağlık kardeşim. süha sonuçta arabam sizinle kapışırmı kağışmazmı idda etmicem ama o-140 videosunu koyuyorum 0-100 e de bakabilirsin... Şöyle bi sorun var bunları hep 2 viteste kalkış yaparak çektim bu noktaya dikkatini çekerim 1 viteste yappmadım bu kalkışları ve devir saatini lütfen seyret.. http://hotfile.com/d...0_AVI_.avi.html Kazancıoğlu Yorumsuzsun Yorumu akşam seyret lütfen. Değil mi sayın Kazancıoğlu. Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 (düzenlendi) yotube -9,7 saniye -9,9 saniyeLütfen 2. viteste stepne ve 4 yıl kullanılmış diğer 3 tekerle yapıldığını Şanzmanda arıza olduğunu göz önünde bulundur süha... Anlaşıldı ersel abi kazancıoğlunun yanında hımmm... Yolda kaldığım söylenemez öyle yada böyle gidiyor da keşke diyorum keşke dün kar olsaydı bu gün bu görüntüler de konuşmalar da değişirdi =) 23 Ocak 2012 tarihinde Kuzey Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 diğer viteslerde araç yerinden kalmıyor onuda yazsana 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Bahanesiz ölüm bile olmazmış. Kendini kandır sen Kuzey. Arabana koyduğum casusun topladığı istihbarata göre diğer viteslerde çalışmıyormuş. 2 nci vites yeter sana. Vah vah "D" bile çalışmıyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 diğer viteslerde araç yerinden kalmıyor onuda yazsana Bu güzeldi abi :D 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 yotube Anlaşıldı ersel abi kazancıoğlunun yanında hımmm... Yolda kaldığım söylenemez öyle yada böyle gidiyor da keşke diyorum keşke dün kar olsaydı bu gün bu görüntüler de konuşmalar da değişirdi =) kısmet diyelim kar olmadı siz madara oldunuz kar olsaydı ben gene madara lmayacaktım çünkü büyük sözü dinlerim (karlastiği olmayan gelmesin) demişlerdi bizim beraber olmamıza gerek yok gönüller bir murat abi ile 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 yotube -9,7 saniye -9,9 saniye Lütfen 2. viteste stepne ve 4 yıl kullanılmış diğer 3 tekerle yapıldığını Şanzmanda arıza olduğunu göz önünde bulundur süha... Anlaşıldı ersel abi kazancıoğlunun yanında hımmm... Yolda kaldığım söylenemez öyle yada böyle gidiyor da keşke diyorum keşke dün kar olsaydı bu gün bu görüntüler de konuşmalar da değişirdi =) 1. vites olunca ne oluyor ? Ben hiç anlamam bu araçların viteslerinden 4x4 yazım youtube bu çıktı 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Süha abi o rus kar küreme aracı değil mi, yanlış olmuş şimdi ona 4 çeker dedik mi diğerleri ne çekecek 1 Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Anaaaaa Bile bile lades mi dedik murat abi biz şimdi misafir ettik... Rahat etsin dedik arkadan vurduuuuuu vay arkadaş =) evet D de kalkmıyor sebebi de belli.. Belki karda da o yğzden kalkık bazı sebeplerden ötürü çalışmıyor olsa da en yakın sürede yaptıracağım kazancıoğlu sen bile yardım için telefon ediyorsun burada nasıl konuşuyorsun ayıp yavv :tongue: Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Yauv kardeşim ne Mitsubishi'ymiş bee?!... Ford forumunda efsane oldu... Başta Servet olmak üzere emeği geçen ve katılanların yüreklerine sağlık . Süper bir organizasyon olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Süha abi o rus kar küreme aracı değil mi, yanlış olmuş şimdi ona 4 çeker dedik mi diğerleri ne çekecek alsak bir tane ne yapsak 0km si 25 bin TL idi en son zevkine kar tepeye kartalkaya ya uludağa gideriz Yorum bağlantısı
Recommended Posts