O.Yücel Çetin 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Yeni avatarım için Fatih Abi'me teşekkürlerimle ;flowers: Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Hepinizi 5'te yerim Ali Abi saygılar (Elöver) Çok komiksin :D 30 saniyelik video nu 15 saniyede çekerim kısa metrajlı film olur kardeşim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Anaaaaa Bile bile lades mi dedik murat abi biz şimdi misafir ettik... Rahat etsin dedik arkadan vurduuuuuu vay arkadaş =) evet D de kalkmıyor sebebi de belli.. Belki karda da o yğzden kalkık bazı sebeplerden ötürü çalışmıyor olsa da en yakın sürede yaptıracağım kazancıoğlu sen bile yardım için telefon ediyorsun burada nasıl konuşuyorsun ayıp yawww :tongue: ben fatih ile çok rahattım allah razı olsun sen yalvardın gel yanlızım diye tek inmiyeyim aşağı diye korkuyon tabi anlıyom seni bitek 2 vitesin açılışıyor benimgibi teknik bir kişinin yanında olmasını istedin 1 Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 (düzenlendi) Süha şanzman aralığı fazla olduğu için 2. vitesde bunu yapabiliyor devir atlattırabiliyor 170 yapabiliyorum... 1. vites farkı için bu arabayı bilmeye gerek yok ki 2. viteste 0-100 e kalkıyor gibi düşün kendi arabanda... Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 tarihinde Kuzey Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 (düzenlendi) yotube Anlaşıldı ersel abi kazancıoğlunun yanında hımmm... Yolda kaldığım söylenemez öyle yada böyle gidiyor da keşke diyorum keşke dün kar olsaydı bu gün bu görüntüler de konuşmalar da değişirdi =) Ben doğrudan yanayım. Geçen toplantıda çok kaşındın. Anaaaaa Bile bile lades mi dedik murat abi biz şimdi misafir ettik... Rahat etsin dedik arkadan vurduuuuuu vay arkadaş =) evet D de kalkmıyor sebebi de belli.. Belki karda da o yğzden kalkık bazı sebeplerden ötürü çalışmıyor olsa da en yakın sürede yaptıracağım kazancıoğlu sen bile yardım için telefon ediyorsun burada nasıl konuşuyorsun ayıp yawww :tongue: Şimdi sen Cüneyt'e bir sor bakalım kirli motor yüzünden başına neler gelmiş. Sanada yüklenelim ki bir an önce yaptır şu arızalarını ve apaçilikten kurtul. Yoksa öyle yok stepne takılıydı yok 4 yıllık lastikler yok şanzuman bozuk vs vs bahanelerle 9 sn de 0-100 falan filan olmuyor. Olursada hem tehliklei hem de ayıp oluyor. Bak aracını tanıyanlara hiç laf geliyor mu? Çağlar herşeyiboyar dada 4*4 varmış Fatih'tede onlar girmiş mi karın göbeğine. Giripte çıkamazsan kara aha böyle atılırsın yem diye ortaya. Hele ki Pajero ya ezdirmişin ya hiççekmezini Daha ne diyeyim ben . Cık cık cık cık yazık yazık. 23 Ocak 2012 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Aha Hakan Tarım geldi. Hoşgeldin sevgili modum Birileri yine ezdirdi sizin Explorer i Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Süha şanzman aralığı fazla olduğu için 2. vitesde bunu yapabiliyor devir atlattırabiliyor 170 yapabiliyorum... 1. vites farkı için bu arabayı bilmeye gerek yok ki 2. viteste 0-100 e kalkıyor gibi düşün kendi arabanda... Kazancıoğlu arabayı bilmek derken vites oranlarından bahsediyorum, benim 1. vites oranım 3.67 2. vites 2.05 ayna 3.41. Bu ayna ile 2 de kalkamam turbo boşluğuna kalıyor Sende low var bildiğim üzere 2 farklı ayna ile çarpan sayısı değişiyor olabilir. Sen en iyisi 1 e al öle dene birde o şekilde bakalım. Benim mantığım 2. viteste kalkışta 9.7sn ise 1. vites ile kalkışta 7.5sn felan yapar diyor Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 arabayı bilmek derken vites oranlarından bahsediyorum, benim 1. vites oranım 3.67 2. vites 2.05 ayna 3.41. Bu ayna ile 2 de kalkamam turbo boşluğuna kalıyor Sende low var bildiğim üzere 2 farklı ayna ile çarpan sayısı değişiyor olabilir. Sen en iyisi 1 e al öle dene birde o şekilde bakalım. Benim mantığım 2. viteste kalkışta 9.7sn ise 1. vites ile kalkışta 7.5sn felan yapar diyor En yakın zamanda yaptıracağım. Benimde mantık o yönde artık yaptırdıktan sonra bakarız Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 En yakın zamanda yaptıracağım. Benimde mantık o yönde artık yaptırdıktan sonra bakarız aynen merakla bekliyoruz Yani dün sen karın içine 2. viteste girmiş oluyorsun demek oluyor bu maşallah diyelim Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 aynen merakla bekliyoruz Yani dün sen karın içine 2. viteste girmiş oluyorsun demek oluyor bu maşallah diyelim Evet malesef 2. viteste girdim. Karda gitme taktiği tam gazdır lastik en önemli faktör facebook da eklerim seni Dağ tırmanışlarını izle hatta senin yüklediğin fotoda da formdaki tüm arkadaşlara bilgi maksatlı söyleyeyim jeep in ne marka olduğu ne ağırlıkta olduğu yada ne boyutlarda olduğu önemli değildir. 1. Lastikler tamami ile off road olur ve motorun büyük olursa ne mıstubishi ne ford fark yapmaz.. Karda ince dişli Çamurda Kalın yanaklı dişli lastikle gidilir... O karda kalmamın sebebi Vites yok tam gaz yapıp hızlanamadım 2. si çok oynadım kar a batırdım 3. sü tam off road lastiği değil... en eski lada bile bizden daha ilerilere gidebilir benim bu dediğim kriterlerde.... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Fırsatçının biri de arabayı ucuza almaya çalışıyor değil mi Kuzey ? 1 Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Fırsatçının biri de arabayı ucuza almaya çalışıyor değil mi Kuzey ? Utanmasa 1 iPhone4s e takas edelim diyecek abi ya Var öyle fırsatçılar işte forumda ne yapalım Saygı ile karşılıyorum... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Evet malesef 2. viteste girdim. Karda gitme taktiği tam gazdır lastik en önemli faktör facebook da eklerim seni Dağ tırmanışlarını izle hatta senin yüklediğin fotoda da formdaki tüm arkadaşlara bilgi maksatlı söyleyeyim jeep in ne marka olduğu ne ağırlıkta olduğu yada ne boyutlarda olduğu önemli değildir. 1. Lastikler tamami ile off road olur ve motorun büyük olursa ne mıstubishi ne ford fark yapmaz.. Karda ince dişli Çamurda Kalın yanaklı dişli lastikle gidilir... O karda kalmamın sebebi Vites yok tam gaz yapıp hızlanamadım 2. si çok oynadım kar a batırdım 3. sü tam off road lastiği değil... en eski lada bile bizden daha ilerilere gidebilir benim bu dediğim kriterlerde.... Hayırlısı bir dahakine başarırsın inşallah biz boşuna mı araçlarımıza kar lastiklerini ince tabanlı takıyoruz Kışa Kasım ayından beri hazırız Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Çok güzel toplantı olmuş.Çok istememe rağmen ters zamana geldiğinden katılamadık. İnşallah başka sefere diyelim. Gördüğüm kadarıyla en çok eğlenen Cavit ağa olmuş. Not : Konu içinde devamlı 4 çeker lafı geçiyor ama ben göremedim. Keşke gelseydin abi. Nesıl emeklisin anlamadım ben. Ber gün orda bir gün burda olman gerek halbuki NOt'a cevaben Abiii kurtar biziiii Yauv kardeşim ne Mitsubishi'ymiş bee?!... Ford forumunda efsane oldu... Başta Servet olmak üzere emeği geçen ve katılanların yüreklerine sağlık . Süper bir organizasyon olmuş... Eyvallah Fırat. Senide görmek isterdik. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Ben doğrudan yanayım. Geçen toplantıda çok kaşındın. Şimdi sen Cüneyt'e bir sor bakalım kirli motor yüzünden başına neler gelmiş. Sanada yüklenelim ki bir an önce yaptır şu arızalarını ve apaçilikten kurtul. Yoksa öyle yok stepne takılıydı yok 4 yıllık lastikler yok şanzuman bozuk vs vs bahanelerle 9 sn de 0-100 falan filan olmuyor. Olursada hem tehliklei hem de ayıp oluyor. Bak aracını tanıyanlara hiç laf geliyor mu? Çağlar herşeyiboyar dada 4*4 varmış Fatih'tede onlar girmiş mi karın göbeğine. Giripte çıkamazsan kara aha böyle atılırsın yem diye ortaya. Hele ki Pajero ya ezdirmişin ya hiççekmezini Daha ne diyeyim ben . Cık cık cık cık yazık yazık. çok üstüme gelinmişti hemde ilk buluşmamda dün gibi hatılrıyorum :D Hayırlısı bir dahakine başarırsın inşallah biz boşuna mı araçlarımıza kar lastiklerini ince tabanlı takıyoruz Kışa Kasım ayından beri hazırız süha abi sana şahin alıcaz havalı amortisör yapıp ışıklarda oynıcaz niva'yı falan boşver :D 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Fırsatçının biri de arabayı ucuza almaya çalışıyor değil mi Kuzey ? serkan benim hiç işim olmaz böyle karda yürüyememeyen jip bozmaları ile başkasına dedin dimi sen bu lafı Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 arabayı bilmek derken vites oranlarından bahsediyorum, benim 1. vites oranım 3.67 2. vites 2.05 ayna 3.41. Bu ayna ile 2 de kalkamam turbo boşluğuna kalıyor Sende low var bildiğim üzere 2 farklı ayna ile çarpan sayısı değişiyor olabilir. Sen en iyisi 1 e al öle dene birde o şekilde bakalım. Benim mantığım 2. viteste kalkışta 9.7sn ise 1. vites ile kalkışta 7.5sn felan yapar diyor 1 nci vitesi yok ki. Evet malesef 2. viteste girdim. Karda gitme taktiği tam gazdır lastik en önemli faktör facebook da eklerim seni Dağ tırmanışlarını izle hatta senin yüklediğin fotoda da formdaki tüm arkadaşlara bilgi maksatlı söyleyeyim jeep in ne marka olduğu ne ağırlıkta olduğu yada ne boyutlarda olduğu önemli değildir. 1. Lastikler tamami ile off road olur ve motorun büyük olursa ne mıstubishi ne ford fark yapmaz.. Karda ince dişli Çamurda Kalın yanaklı dişli lastikle gidilir... O karda kalmamın sebebi Vites yok tam gaz yapıp hızlanamadım 2. si çok oynadım kar a batırdım 3. sü tam off road lastiği değil... en eski lada bile bizden daha ilerilere gidebilir benim bu dediğim kriterlerde.... Otur oturduğun yerde niye oynuyon karla. NOt'a cevaben Abiii kurtar biziiii Seni emmi bile kurtarmamış. Ölmüşün de ağlayının yok . 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 serkan benim hiç işim olmaz böyle karda yürüyememeyen jip bozmaları ile başkasına dedin dimi sen bu lafı Ben 5,5 verdim ilk kaldığında ama pek fırsatçı teklifi değildi..Ortam o rakamı gerektirdi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 murat abi tamam daha fazla üzerine gitme akşama gümbürtü var yetişirse cüneyt fenamı yapmışız bak motorun tertemiz geziyorsun artık hava filtren tertemiz gerçi açık hava filtresi takmışsın bir daha beni uğraştırmamak için filtreyi sökmeye Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 murat abi tamam daha fazla üzerine gitme akşama gümbürtü var yetişirse cüneyt fenamı yapmışız bak motorun tertemiz geziyorsun artık hava filtren tertemiz gerçi açık hava filtresi takmışsın bir daha beni uğraştırmamak için filtreyi sökmeye o gün çok zorladık seni abicim o penseyle bagajda tornavida seti bile aldım birdaha öyle zorlanma diye ama açık taktık rahatladık iyiki öyle üstüme gelmişsiniz artık açınca kaputu ben milletin üstüne gidiyorum pis diye :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Ben 5,5 verdim ilk kaldığında ama pek fırsatçı teklifi değildi..Ortam o rakamı gerektirdi.. he sen kendinden bahsediyon bak bütün açıkarını gün yüzüne çıkardım, akşama daha neler dökülecek bence o fiyat bile fazla sen akşamki görüntülerden sonra sende fiyatı birazdaha şaşağı çekersin gibi geliyor bana gerçi bu arab 4 çeker diyorlar ama çekemiyo haberin olsun Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Ben 5,5 verdim ilk kaldığında ama pek fırsatçı teklifi değildi..Ortam o rakamı gerektirdi.. Her türlü arızasının giderilmesi, Lastiklerin yenilenmesi, ve O apachi farların sökülmesi kaydıyla yerle bir olan karizmayıda göze alarak en fazla 3' e hayırlı olsun. Bu da fırsatçı teklifi değil. Şimdiki şartlarda böyle. Değil mi şevkatli adminim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 o gün çok zorladık seni abicim o penseyle bagajda tornavida seti bile aldım birdaha öyle zorlanma diye ama açık taktık rahatladık iyiki öyle üstüme gelmişsiniz artık açınca kaputu ben milletin üstüne gidiyorum pis diye :D ilk gelen arkadaşlar hoş geldin her zaman deriz bazı arkadaşlar bunu anlayamasada sorun yok onlarda zamanla bizi tanıyacak Her türlü arızasının giderilmesi, Lastiklerin yenilenmesi, ve O apachi farların sökülmesi kaydıyla yerle bir olan karizmayıda göze alarak en fazla 3' e hayırlı olsun. Bu da fırsatçı teklifi değil. Şimdiki şartlarda böyle. Değil mi şevkatli adminim. murat abi lastikleri iki gün önce almış onlar daha yeni ama hala ilk gördüğüm zamanki gibi geliyor bana 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 he sen kendinden bahsediyon bak bütün açıkarını gün yüzüne çıkardım, akşama daha neler dökülecek bence o fiyat bile fazla sen akşamki görüntülerden sonra sende fiyatı birazdaha şaşağı çekersin gibi geliyor bana gerçi bu arab 4 çeker diyorlar ama çekemiyo haberin olsun Onun adı 4 çekere çekilir. Mehmet, Kuzey bu gidişle bu arabayı yakar ben sana söyliyeyim. Bir ara büyük apachi forumu okuyordu olanlardan etkilenmiş olacak ki cevap bile yazamamaış. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Servet Abi ve Kuzey olmasaymış toplantı pek heyecanlı olmayacakmış galiba. Servert Abi ve Kuzey toplantıya neşe katmışlar. Yüreklerine sağlık. Olsun varsın karda kalsınlar. Gerçi Servet Abinin aracının önüne biri gelmese bence o olmazdı değilmi abi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts