Murat Ersel Çevik 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Aaahhhh , aaahhhhh sorma abicim yauv...! Şu işleri bir yolu yordamına sokup bir düzene oturtamadık bir türlü . İnan foruma dahi girmeye fırsat bulamıyorum zaman geliyor . Hani bir fıkra var bilirsin mutlak , boynumu bir kıpırdatabilsem coşacam zaten diye... :D İşte benimki de o hesap... Fırat kardeşim söyle sıkıntını hepberaber koyalım yoluna. 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Arkadaşlar muhteşem bir gün olmuş aranızda olmayı çok isterdim. Resmen kıskandım sizleri Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Çok gelmek istedim hatta jipi bile ayarlamıştım arkadaşımla beraber gelecektik ancak ailevi problemler yüzünden hafta sonu hiç bir yere gidemedim. Çok güzel bir etkinlik olmuş çok özendim keşke gelebilseydim de size asıl pajeroyu gösterseydim getirseydin, onu da gömerdik müsait bir zemine Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Abi Sanki şey geçiyor gibisin benimle... Estagfirullah Alperim, O dediğinden geçmek haddimizemi..Samimi bulduğumuz kişiler ile espirili konuşuyoruz.. 1 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 getirseydin, onu da gömerdik müsait bir zemine Gelseydi de hakiki bir 4x4 görürdük Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 bazı arkadaşların bombası patlayacak birazdan Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Gelseydi de hakiki bir 4x4 görürdük Sen getirseydin de millet görseydi. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 bazı arkadaşların bombası patlayacak birazdan Abi biran önce patlat, ak koyun kara koyun belli olsun biran önce. Ona göre tavrımızı takınalım. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 (düzenlendi) bazı arkadaşların bombası patlayacak birazdan Patlayamadı gitti şu bomba. Madara olduk millete. Akşamdan beri bomba bekliyorum. 24 Ocak 2012 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Harika bir etkinlik olmuş yine,katılanların yüreklerine sağlık. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Sen getirseydin de millet görseydi. Vallaha abi, ben buluşma öncesinde '' benim pek bi çekerim şöyle çeker, benim çok bi çekerim şöyle çekemez, benim explorer kar kaplı zemini yara yara gider'' şeklinde telkinlerde bulunmadım. Tüm 4x4 sahipleri böyle konuşunda gözlerimiz ziyafet çekecek diye meraklı bir şekilde bekledik. Sonuç tırt... Bilseydim böyle olacağını Pejo ile dalardım kar kaplı zeminlere... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 (düzenlendi) Patlayamadı gitti şu bomba. Madara olduk millete. Akşamdan beri bomba bekliyorum. patladı patladı abi akşamdan beri bekliyorum bir telefon açar ben bir hata yaptım diye, hatasını anlar diye ama anlamadı ne yapayım patladı gitti 24 Ocak 2012 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 zeminlere dalmadan, kaputu aç da kontrol et, sağından solundan yakıt fışkırmasın Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 zeminlere dalmadan, kaputu aç da kontrol et, sağından solundan yakıt fışkırmasın Ya dert ettiğin şeye bak Çağlar Abi, para var ki yakıtı fışkırtıyoruz sağa sola Ayrıca benim arabam yakıt fışkırtmaz diye cümleler sarfetmedim ben... patladı patladı abi akşamdan beri bekliyorum bir telefon açar ben bir hata yaptım diye, hatasını anlar diye ama anlamadı ne yapayım patladı gitti Helal sana Mehmet Abi, büyük adamsın vesselam... 1 Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 (düzenlendi) getirseydin, onu da gömerdik müsait bir zemine Çıkamayacağımız yere girmeyiz girersek de tek başımıza çıkmasını biliriz Arazi aracı dediğin donanımlı olur abi 59 AN daha iyi bilir bu işleri 24 Ocak 2012 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Videoya bittim. Çok fena olmuş. Birazdan satılık ex diye konu açılır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Videoya bittim. Çok fena olmuş. Birazdan satılık ex diye konu açılır. hasan ya yaptıracak, ya satacak yada yakacak üç alternatfi var başka çaresi yok ayrıca fırsat bekleyen şefkatli adminlerde var sorun yok 2 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Yalnız çok ciddi olmuş video. Burayı bilmeyen birisi izlese şaşırabilir. :D Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Koptum yaaaaa :bravo: :bravo: :bravo: Kazancıoğlu işin gücün yok mu arkadaş senin.. Şirketin adını versene şikayet edeceğim seni =) Video fena olmuş alacağın olsun. yok satmam Allah a şükür bütün sorunları çözüyorum yavaş yavaş.. Çeki demirine Can bakacak şanzuman işini de biliyorsun sende telefonda görüştün çağlar abi ile mevzuyu çözdükten kısa bir süre sonra halledeceğim 1 ay içinde sorunsuz olacak ama ayıp şimdi seni beni bilmeyen cidden şaşırır. Hem neden tek ben servet abi de kaldı arada onu da ekleseydin ya arkadaş Neyse Seviliyorsun Kazancıoğlu ama arabanı görmeyeyim senin. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Vakit olsa size inat bir video hazırlayıp koymak lazım buraya. Ah vakitsizlik personelsizlik ahh... 1 Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Biri pejero falan mı neydi niva mı ne bişiler mi sayıklıyor yahu _? Yaptınmı gider bir macera peşinde Muhabbetin peşindeyiz Anlayana... 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Koptum yaaaaa :bravo: :bravo: :bravo: Kazancıoğlu işin gücün yok mu arkadaş senin.. Şirketin adını versene şikayet edeceğim seni =) Video fena olmuş alacağın olsun. yok satmam Allah a şükür bütün sorunları çözüyorum yavaş yavaş.. Çeki demirine Can bakacak şanzuman işini de biliyorsun sende telefonda görüştün çağlar abi ile mevzuyu çözdükten kısa bir süre sonra halledeceğim 1 ay içinde sorunsuz olacak ama ayıp şimdi seni beni bilmeyen cidden şaşırır. Hem neden tek ben servet abi de kaldı arada onu da ekleseydin ya arkadaş Neyse Seviliyorsun Kazancıoğlu ama arabanı görmeyeyim senin. kuzey abi'ye destek bende bilgisayarda bağlı olan 5+1 sistemi'mi indireceğim arabaya :D 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Koptum yaaaaa :bravo: :bravo: :bravo: Kazancıoğlu işin gücün yok mu arkadaş senin.. Şirketin adını versene şikayet edeceğim seni =) Video fena olmuş alacağın olsun. yok satmam Allah a şükür bütün sorunları çözüyorum yavaş yavaş.. Çeki demirine Can bakacak şanzuman işini de biliyorsun sende telefonda görüştün çağlar abi ile mevzuyu çözdükten kısa bir süre sonra halledeceğim 1 ay içinde sorunsuz olacak ama ayıp şimdi seni beni bilmeyen cidden şaşırır. Hem neden tek ben servet abi de kaldı arada onu da ekleseydin ya arkadaş Neyse Seviliyorsun Kazancıoğlu ama arabanı görmeyeyim senin. Dostum adam aracının ne yapıp ne yapmayacağını biliyor. senin gibi mi? 1 Ay sonra da konuşuruz. Vakit olsa size inat bir video hazırlayıp koymak lazım buraya. Ah vakitsizlik personelsizlik ahh... Ya nedir bu Ex cilerin bahaneleri. Sayın Apachi de vakitsizlikten yakınmış: Bababababa!!!!! Yorum bağlantısı
Recommended Posts