Semih İzgi 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 İçimiz gitti. Orada olamadık onca plana rağmen. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 (düzenlendi) Yunus Abi yönetiminde şehiriçi-dışı karışık 7.7 litrelik LPG tüketimi yaptı araç. O Imprezza WRX kullanan bayanları geçeceğim diye orucu bozmasaydı daha düşerdi Bilmiyorum tüketimde var mı sorun. Araca geri bindiğimde gaz pedalı basma bana diyordu bayağı sertleşmişti, 1-2 fişekleyince kendine geldi yumuşadı geri. Bu arada araca yüksek vites kavrattırıp 1.000 devirden devir artarken gelen tıkırtıda artış var, otobanda sessiz yolda giderken de uğultu yaptığını farkettim eskiden yoktu, Mustafa abi aks kafalarında boşluk var dedi. Birde gün sonunda frenlerim ötmeye başladı, Çağlar Abi'de cam açınca sağ taraftan gelen ıslık sesi için balatalar değişmişti. Şimdi cam kapalı her taraftan hem de çok şiddetli ıslık geliyor Ha birde her aracı parkedişten sonra ön ızgarayı kokladığımda sıcak motordan plastik kokusu geliyor, normaldir sanıyordum baktım diğer araçların hiçbirinde yok o koku. Sadece Selçuk Abi'nin 406'sında ve bende var. Sen onu sat Murat sana tek kapı Focus vereyim 22 Ocak 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi sat eklendi ;) 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Kaç para fun'ın baskı+balatası ? tdci un 260TL sachs Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar ; güzel vakit geçirmişsiniz, nöbetçi olduğum için aranızda olamadık.. İnşallah diğer toplantılarda buluşmak üzere diyeyim.. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Harika bir gün olmuş, keşke orda olabilseydik. Başka sefere artık. Yorum bağlantısı
Önder Boran 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Gelmek isterdik ama geç haberimiz oldu,dikkatsizlik işte.Çok eğlenmişsiniz.Kıskandık burda. Birdahakine inşallah. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Resimlerdeki Husky İrem'in Duman'ıydı galiba. Yerim ben o köpeeee Hayvancağız doğal ortamına, karlı yerlere kavuşmuş Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Toplantı'ya emek harcayan ayarlayan ama uğurlamayan herkese çok teşekkür ederiz. Botokslu dudağa sahip Çağlar abi'ye ve Emmi'ye tatlı yediremedik ona yanıyorum. Bu toplantıdan aldığım tek mesaj var; Ford ve Mitsubishi kardeşliği.. Çok güzel bi gündü gelenlerin ayağına lastiğine sağlık.En kısa zamanda uludağ da etkinlik yapalalım nasıl olur? Sömestir biter bitmez yapalım. Kartepe neymiş. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 22 Ocak 2012 Yazar Paylaş 22 Ocak 2012 Toplantı'ya emek harcayan ağarlayan ama uğurlamayan herkese çok teşekkür ederiz. Botokslu dudağa sahip Çağlar abi'ye ve emmi'ye tatlı yediremedik ona yanıyorum. Bu toplantıdan aldığum tek mesaj var; Ford ve mıtsubıshı kardeşliği.. Tatlı mı ne tatlısı ben görmedim öyle birşey 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 (düzenlendi) Öncelikle sömestır tatilinde sezonun en civcivli vaktinde mekanını bize açan Yusuf beye buradan teşekkürlerimi iletiyorum.Bursa'dan, Yalova'dan İstanbul'dan, Ankara'dan, Nevşehir'den, Eskişehir'den üşenmeden kalkıp gelenlerin yüreklerine sağlık.Gelmeyi arzulayıp aksilikler nedeni ile katılamayanların yüreklerine sağlık.Umarım herkesin karnı doymuş, gönülleri eğlenmiştir.Pekbi çok önemli hususu da açıklığa kavuşturayım, Süperöteme laf söyleyeni yakarım 5 Aralık 2014 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Telsiz muhabbetleri çok güzeldi keşke dönerkende en azından herkezin ayrılacagı noktalara kadar bir arada gelip aynı şakalaşmalarda devam etse daha güzel olurdu bence... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Tatlı mı ne tatlısı ben görmedim öyle birşey Erken mi çıktınız siz nasıl oldu.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Öncelikle sömestır tatilinde sezonun en civcivli vaktinde mekanını bize araç Yunus beye buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Bursa'dan, Yalova'dan İstanbul'dan, Ankara'dan, Nevşehir'den, Eskişehir'den üşenmeden kalkıp gelenlerin yüreklerine sağlık. Gelmeyi arzulayıp aksilikler nedeni ile katılamayanların yüreklerine sağlık. Umarım herkesin karnı doymuş, gönülleri eğlenmiştir. Pekbi çok önemli hususu da açıklığa kavuşturayım, Süperöteme laf söyleyeni yakarım Senin araba da okurken ki foto bir yayınlansın, o zaman nasıl bir telif hakkı talep edeceğim sen gör. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Hepsini seninkinde harcadık.Hergün 1 hak tanıyorlar. Yorum bağlantısı
Erdinç Sefer 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Servet abi bu foruma emek verip gönülden bağlı olduğun ve ne kadar uğrastığın ortadaydı herşey süperdi emeğine sağlık teşekkürler. :bravo: 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Mehmet Abi o ne ? Elindeki Servet abinin ve Çağlar abinin görmediği noktalardaydın galiba yoksa bu kareyi kaçırmazlardı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Mehmet karıştırma çanta işini. Bizimde açıklarımız mevcut Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Başkası olsa yayınlayacağım diye şantaj yapıp 3-5 birşeyler talep ederdi, ama bizim mesleğimize yakışmaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 Yorumsuz Yorum yaz Hoca Bakalım ne diyeceksin... Yorum bağlantısı
Erdinç Sefer 22 Ocak 2012 Paylaş 22 Ocak 2012 İlk katıldığım toplantıda bu kadar çok katılım olduğu için çok şanslı olduğumu düşünüyorum.Katılımcıların sıcaklığı ve güler yüzleri tüm güne yansıdı herkese teşekkürler önümüzdeki ilk buluşmayı şimdiden iple çekiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts