İçeriğe Yönlendir

2012 Kartepe Toplantısı Fotoğrafları Ve Yorumları

Fatih Uzun

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

geldik yukarıya çıkışımıza, telsiz konuşmalarına dikkat. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yok geri kalan 495 adet :seytan: , benden sır çıkmaz uğra bana bi ara

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kalemi bile bulmasan, bu kalemler ile yazılmış yazıları bile bulursun, güveniyoruz sana

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Kalem, defter, başka tür kalem, anahtarlık koku daha başka aklıma gelmeyen ne varsa aldım. Bilirsiniz az çok bedava malı severim. :seytan::nargile:

resimler devam

İlk geldiğim anlarda benimde resmimi çekmiştin sanki, sayın şipşak bey :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

geldik yukarıya çıkışımıza, telsiz konuşmalarına dikkat. :)

Lokman abi bir ara Cavit ağanın isyanı vardı diyordu ki : " Burada ciplerin arasında kaldık canım" :D

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Kalem, defter, başka tür kalem, anahtarlık koku daha başka aklıma gelmeyen ne varsa aldım. Bilirsiniz az çok bedava malı severim. :seytan::nargile:

İlk geldiğim anlarda benimde resmimi çekmiştin sanki, sayın şipşak bey :)

Senin resimleri bulamadım ben Allah Allah niye acaba tatlı yemeyince kafa da çalışmıyor.:D

tt8nn.jpg

cHlJK.jpg

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Süha benzinlikten biz biraz geç çıktık, siz baya arayı açmıştınız, konaklama yerine yaklaşırken yakaladık sizi, malum Trafik, bu yüzden o konuşmayı kaçırmışız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
(düzenlendi)

En küçük video yu ancak yükleyebildim.:D

tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Son video da ki durma işi bmw yüzünden oldu.Fatih Uzun un önüne kırınca önde giden biz de durduk olay çıkarmı diye ama Fatih bişey yok deyince devam ettik.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
(düzenlendi)

tt8nn.jpg

cHlJK.jpg

tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
Senin resimleri bulamadım ben Allah Allah niye acaba tatlı yemeyince kafa da çalışmıyor.:D

Erkenden kaçmasaydın. :)

Son video da ki durma işi bmw yüzünden oldu.Fatih Uzun un önüne kırınca önde giden biz de durduk olay çıkarmı diye ama Fatih bişey yok deyince devam ettik.

Bmw sopalıkmış..

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Babasının parsı ile hava atmaya çalışan 18 yaşındaki bebe nin ben haddini bildiridim tek olsaydım ama bir anlık öfke yüzünden kimsenin keyfini kaçırmak da istemedim,Allah ından bulsun dedik devam ettik.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Hemde ne sopa ama ağzımızın tadı kaçmasın diye bişey demedik.Yoksa Süha sunrof tan tepesine atlayacaktı zor tuttum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ada
(düzenlendi)

Telsizden gönderdik paketi aldınız mı diye boşuna anons geçmedim ben :)

tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi kapımız ailecek sonuna kadar açık. Yine beklerim, hatam oldu ise yoğunlıktandır.

Evet kelimeyi hatalı yazmışsın...

Kızım, sizden ayrılınca ilk 15 dakika ağladı, sonraki 1 saat sadece cama baktı, Ankara'ya kadar da konuşmadı...

Ne zaman gelecekler diyor :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hemde ne sopa ama ağzımızın tadı kaçmasın diye bişey demedik.Yoksa Süha sunrof tan tepesine atlayacaktı zor tuttum.

Abi ben sağ koltukta yayılmış yolu izliyordum bir korna sesi duydum aradan geçen 3-5sn sonra Fatih abi durdu ( Keskin) inelim hadi dedi bende ne oluyor diye baktığımda arkaya doğru Fatih Uzun bmw nin soluna gelmiş saydırıyordu. Sonra Cüneyt arka koltuktan indi o sırada Fatih Uzun devam edin dedi her şey yolunda ilerledik. Bir insan evladı zaten Fatih Uzunu arabadan inip karşı karşıya geldikten sonra illaki Allah'ım neydi günahım der :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bugünlük bu kadar yeter ;) yarın Servetin, Kuzeyin, Canın videoları.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Tamda adamına çatmış. :)

:D Bu arada yönetim forumun yarısının avatar resmini çekmişim gözden kaçmasın lütfen.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

:D Bu arada yönetim forumun yarısının avatar resmini çekmişim gözden kaçmasın lütfen.

Bu fotoculuk işi iyi oturdu ama sana. Bence devam etmelisin. :bravo: :bravo:

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Arkadaşlar cümlenizin eline yüreğine sağlık, fotolar ve videolar çok güzel, hatıralık olmuş.. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

1 Tane kaleme talibim Mehmet.

ok abi kalem senidir ayırdım,

Hepsi bizi bitirdi bu çakma 4x4 lerin Ama focus um karizmamı hep yüksek tuttuyor vallahi Mercedesi delirtik yaa gerisi yeter :)

mersocu kesin satmıştır aracı,

yaklaşık 85-90 km yol geldik can beraber millet anladı heralde araçta benim olduğumu (ben tırsarım diye) kimse senle uğraşmadı. senin şöförlüğünde yolculuk etmek ayrı bir zevk

Babasının parsı ile hava atmaya çalışan 18 yaşındaki bebe nin ben haddini bildiridim tek olsaydım ama bir anlık öfke yüzünden kimsenin keyfini kaçırmak da istemedim,Allah ından bulsun dedik devam ettik.

fatih en güzel olanı yaptın bebeye günümüzün geri kalanı bize kalmış oldu yoksa bebeyi hastahane hastahane dolaştırmak gerekecekti.

sanada ayrıca teşekkür ederim beni oralara kadar götürdüğün için

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

ok abi kalem senidir ayırdım,

mersocu kesin satmıştır aracı,

yaklaşık 85-90 km yol geldik can beraber millet anladı heralde araçta benim olduğumu (ben tırsarım diye) kimse senle uğraşmadı. senin şöförlüğünde yolculuk etmek ayrı bir zevk

fatih en güzel olanı yaptın bebeye günümüzün geri kalanı bize kalmış oldu yoksa bebeyi hastahane hastahane dolaştırmak gerekecekti.

sanada ayrıca teşekkür ederim beni oralara kadar götürdüğün için

Ne demek Mehmet,biz de teşekkür ederiz getirdiğin taptaze poğaçalar için.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Yaz şenliğine yetecek kadar bastırmıştık o kalemleri...

Demekki yaz şenliği için yeniden bastıracağız ve parasını kulüp üyelerinin aidatlarına yansıtacağız :D

Toplayım mı Emmi hemen :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...