İçeriğe Yönlendir

2012 Kartepe Toplantısı Fotoğrafları Ve Yorumları

Fatih Uzun

Recommended Posts

Süha Demirtaş

Tamda adamına çatmış. :)

Hocam seni Fatih Uzun ile arabadan kapışmak için indiğin anı düşünemiyorum. Sen Transitten ne var lan diye iniyorsun oda Focus tan ne olacak diye iniyor sonra sen vay anasını diyip, 3 kulhüvella - 1 elham - 1 Salavat - 1 Fatiha okuyup hayatının film şeridi gibi gözünün önünden geçmesini beklersin :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Katılan herkesin ayaklarına sağlık

Çok güzel 4 gün geçirdim... Sorunsuz gittim geldim...

Toplantıda da herhangi bir sorun olmadı.

Servet, ellerine sağlık kardeşim, yer çok güzeldi, işyeri sahibi de özlediğimiz esnaflardandı...

Emin, kalemler çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık...

Bu arada, ne kadar ısrar etsemde, kalemler için Emin'e para ödeyemedim.. Kalemler benden olacak abi dedi..

Kendisine teşekkür ediyorum, işlerinde başarılar, hayırlı bol kazançlar diliyorum...

Çağlar, Fatih; bir sürü bakım yaptınız benim arabaya, ellerinize sağlık kardeşim... Sizlere de hayırlı bol kazançlar diliyorum...

Rica ederim abi bizimki çorbada tuz misali..daha iyilerini yaparız inşallah..

Kalemlerin kalanını uzuun uğraşlar sonucu Serkan abinin bagaja koyabildim.(Yer bulmak epey zor oldu :D )

Yani emin ellerde merak etme..Değil yaz şenliği önümüzdeki kış şenliğini bile çıkarır :p

Emin; kesene bereket hayırlı işler bol kazançlar.

Yanlız stoplardaki parçayı hiç sevmedim. :)

Sağol hoca seninde kesene bereket sütlü için..

Aracı gördüğün gibi aldım hiçbir ekleme bana ait değil ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Rica ederim abi bizimki çorbada tuz misali..daha iyilerini yaparız inşallah..

Kalemlerin kalanını uzuun uğraşlar sonucu Serkan abinin bagaja koyabildim.(Yer bulmak epey zor oldu :D )

Yani emin ellerde merak etme..Değil yaz şenliği önümüzdeki kış şenliğini bile çıkarır :p

Sağol hoca seninde kesene bereket sütlü için..

Aracı gördüğün gibi aldım hiçbir ekleme bana ait değil ;)

Emin kardeşim emeğine insalığına sağlık ama bir dahaki yaz şenliğine başka bir şeylerde yapmak lazım aklında bulunsun. ;) Maliyeti biz kulüp üyeleri karşılarız bizimde tuzumuz olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Emin kardeşim emeğine insalığına sağlık ama bir dahaki yaz şenliğine başka bir şeylerde yapmak lazım aklında bulunsun. ;) Maliyeti biz kulüp üyeleri karşılarız bizimde tuzumuz olsun

F

Yaz şenliğine felaket bir proje var, ortalık yıkılacak ama sır :p:D

Yorum bağlantısı
Emin Önal
(düzenlendi)

Emin,

Hep sana yüklenmeyelim. Biz de tuz atalım çorbaya. ;)

Ufak, lafı bile edilmeyecek şeyler aslında ama herkesin duyarlılık göstermesi çok güzel.. :nazar:

tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Ben kalemleri koli ile gördüm diyeceğim ama kimin elinde olduğunu hatırlayamadım :D senmişsin demekki Emin,neyse kalemler Emin ellerdeymiş.

Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Valla Kuzey'e takılıyoruz falan ama onun arabasının girdiği yere girmeye kimse cesaret edemedi :) Kaldıki Kuzey ilk olarak oraya girdi sonra geri çıkıp tekrar girince arabası yumuşak karda göbekten oturdu.. Yoksa orada kalmazdı :)

Yiğidi öldürceksin ama hakkınıda vereceksin :)

ADAMIN Kralısın :bravo: :bravo:

Hepsi bizi bitirdi bu çakma 4x4 lerin Ama focus um karizmamı hep yüksek tuttuyor vallahi Mercedesi delirtik yaa gerisi yeter :)

Videoyu gördük Fatih abinin 6 sn. ilk esniyor arabada oynama yok ikinci asılıyorsun halat kopuyor sen beni çekemezsinnnn :tongue: :tongue: :tongue::p

En küçük video yu ancak yükleyebildim. :D

Gayet güzel bi an ellerine sağlık =)

:D Bu arada yönetim forumun yarısının avatar resmini çekmişim gözden kaçmasın lütfen.

Fatih abi bizim nerde_?? Alınıyorum ama :tease2: avatarım yok :crazy:

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ben kalem i değil de çorab ı merak ettim ne gözel olmuş o çoraplardan ben de isterüm emmii

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Bu toplantıda kalem dağıtılmış ama kimse kalem almamış.. Hüseyin Hoca'm tattlı dağıtmış kimse tatlı yememiş.. Bunda bir iş var ama ne? :):unsure2:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hocam seni Fatih Uzun ile arabadan kapışmak için indiğin anı düşünemiyorum. Sen Transitten ne var lan diye iniyorsun oda Focus tan ne olacak diye iniyor sonra sen vay anasını diyip, 3 kulhüvella - 1 elham - 1 Salavat - 1 Fatiha okuyup hayatının film şeridi gibi gözünün önünden geçmesini beklersin :D

Bize beden gücü işlemez, iman gücü ile çözeriz meseleri.. :ki:

Bu toplantıda kalem dağıtılmış ama kimse kalem almamış.. Hüseyin Hoca'm tattlı dağıtmış kimse tatlı yememiş.. Bunda bir iş var ama ne? :):unsure2:

Site büyük bir aile ya, güyaa.. :bomb::p

Bir kişi yemese kimse yememiş sayıyor kendini, bir kişi almasa kimse almamış sayıyor kendini.. :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

hoca koordinatlar ne senin caminin?

Cami'de değilim hocam. Medreseler var bizim. Onların birinde aslen vazifeliyim, diğerlerinde ise kontrol amaçlı..

Geçerken namazmı kılacaksınız. :)

Anladım sevaplar yabancıya gitmesin diyorsunuz. :excl:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Nasıl ya? Medrese biziz biliyorum. Yurt felan mı?

Yurt sisteminde okuldan yurda yurttan okula gidiliyor. Bizde daha farklı, ya okulunu bitirmiş olanlar var ya da okulunu dışardan okuyanlar var. Yatılı medrese bizimkiler. Birde anaokullarımız var. Bunlar daha özel, gündüzcü ve servisli..

Yorum bağlantısı
Akan Belen
(düzenlendi)

Tüh yahu promosyonlarıda kaçırmışız :D

La insan evlatları insan birer tane olsun ayırırdı elbet görüşeceğiz.Boşuna mı klup üyesi olduk biz :D

Edit not: Bu arada bu tarz yaptırılan olaylarda heberimiz olsun bizimde tuzumuz biberimiz olsun yani :yes:

tarihinde Akan Belen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Servet var diyemedin mi?

Fuaaaat....

Kızım, sizden ayrılınca ilk 15 dakika ağladı, sonraki 1 saat sadece cama baktı, Ankara'ya kadar da konuşmadı...

Ne zaman gelecekler diyor :)

Canım benim...Buluruz bi bahane gelmek için..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Buluruz bi bahane gelmek için..

Bir baloncu ile irtibat halindeyim ;)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Servet abi senin aile 4 kişilik ti değil mi ? 400öğro cebine koy bari bu iş için :D haha

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Servet'in deyişiyle 400 öğro ödeyecek olsak hiç irtibata geçmez, hazırla oğlum balonu, uçacağız derdik :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kasım Atlı

Katılan herkesin yüreğine emeğine sağlık...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Servet abi senin aile 4 kişilik ti değil mi ? 400öğro cebine koy bari bu iş için :D haha

Servet'in deyişiyle 400 öğro ödeyecek olsak hiç irtibata geçmez, hazırla oğlum balonu, uçacağız derdik :)

Aynen 400 öğro uçarız hemen :biggrin:

(kişi başı normalde 150 öğrocukmuş)

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Aynen 400 öğro uçarız hemen :biggrin:

(kişi başı normalde 150 öğrocukmuş)

Helal olsun vallahi abi sizlere büyük insanlarsınız :D

Bu yazdıklarınızı Yunus Gökhan Ay okur ise muhtemelen kalp krizi geçirir Allah korusun :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

ADAMIN Kralısın :bravo: :bravo:

Videoyu gördük Fatih abinin 6 sn. ilk esniyor arabada oynama yok ikinci asılıyorsun halat kopuyor sen beni çekemezsinnnn :tongue: :tongue: :tongue::p

Gayet güzel bi an ellerine sağlık =)

Fatih abi bizim nerde_?? Alınıyorum ama :tease2: avatarım yok :crazy:

İlk buluşma da çekeriz Kuzey im ayıpsın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...