İçeriğe Yönlendir

2012 Kartepe Toplantısı Fotoğrafları Ve Yorumları

Fatih Uzun

Recommended Posts

Murat Ersel Çevik

Adam vuracak ikimizi az kaldı :p

Ben bizi korurum evelallah.

Çok iyi ok atarım ok atamzsam b...k atarım. :D

Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

Ben bizi korurum evelallah.

Çok iyi ok atarım ok atamzsam b...k atarım. :D

Katılmamak elde değil :hahahoho:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

BEnim arabam olsa idi o CRV gerçekten bende Çağlar abi gibi ertesi gün anında satar gider Lada Niva harbi 4x4 alırdım. Ön arka defransiyeli kitler birbirine dağ bayır taş toprak kar buz çamur her yerde giderdim. Hayır madem asvaltta kullanıyorsun neden 4x4 alıyorsun bu mantığıda anlamıyorum. Bizim gibi drag da yapmıyor 4 çekere ihtiyaç duysun ? :D

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
(düzenlendi)
Katılmamak elde değil :hahahoho:

Ya oku atarsam ve de hedefi tutturursam. Ozaman ne edecen. Sayın Pekbikardakalırarızalışanzumanmavifar. :D

BEnim arabam olsa idi o CRV gerçekten bende Çağlar abi gibi ertesi gün anında satar gider Lada Niva harbi 4x4 alırdım. Ön arka defransiyeli kitler birbirine dağ bayır taş toprak kar buz çamur her yerde giderdim. Hayır madem asvaltta kullanıyorsun neden 4x4 alıyorsun bu mantığıda anlamıyorum. Bizim gibi drag da yapmıyor 4 çekere ihtiyaç duysun ? :D

+1

tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
1. Kangoo'nun motorunun %90'nını benim T-jet'den Tuzla'da 15 araba fark yerken eskitti yetişirim belki diye :p 2. Kangoo zaten Trekking bile değil, amatör işi, hiç yakışmadı Servet Aybey'e. Artık bu saatten sonra Doblo 2.0 Multijet 136 Bg alıp çiplemezse Servet Aga'nın KING ünvanın alınıp yerine CRVzede olarak ünvanlanmasını talep ediyorum.

2.0 135 Bg olmasın o, sayın Ali Doblöver bey. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sağolasın Melih, hepsinden aldığını düşündüğüm için senden fotoğrafları istemiştim...

Tüm hediyelerimizden alabilmiş olan kim var.. ?

Mustafa Tüfekçi, sen de varsa fotoğrafını çekebilir misin. ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ön arka diferansiyeli kitle sonra ancak tren rayında gidip gelirsin, yolda nasıl dönecen sağa sola :f1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Sağolasın Melih, hepsinden aldığını düşündüğüm için senden fotoğrafları istemiştim...

bizde niye yok bunlardan emmi.... :(

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

ön arka diferansiyeli kitle sonra ancak tren rayında gidip gelirsin, yolda nasıl dönecen sağa sola :f1:

Tek gitmediği yer orası kaldı zaten.

Şimdi Ali'yi raylarda 0-100 e çağırırsa şaşma. :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Emmi bende bi kalem vardı. :) Selçuk abi masaya açalım hepsini dedi bi senin büyük paketi açtık 1 pakette Emin abiden aldığım mavi fordclub kalemini. diğer bi paket kalemide elden dağıttık.

Ben eşantiyon koku aldım 2 tane :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

bizde niye yok bunlardan emmi.... :(

Toplantıya katılmadığın için olabilir mi :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Birinci sınıf kalite deri anahtarlıklarımız :D

26012012576.jpg

26012012578.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Fordclub'ın bej olanından yok mu sende ?

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Toplantıya katılmadığın için olabilir mi :D

Bende katılamadım ama kalemimi ayırttım. :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Fordclub'ın bej olanından yok mu sende ?

bende yok ayıp olmasın diye almadım heralde :D 3-4 tane olunca

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

iyide yolda ne işim var dağ bayırda karda gezicem dedim. Asvalta çıkınca bu kilidi açıcam ufacık bir kol ile :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Lokman abi güzel videolar..

Bir ipucu vereyim ; kapalı mekanlarda arkadan ışık geliyorsa kişilerin yüzleri karanlık çıkar ; kamerada backlight tuşu varsa o olayı ortadan kaldırır; bu tip çekimler çok daha keyifli hale gelir..

Genel 1 deki video buna örnek..

Biliyorsan yazdıklarımı görmemiş kabul et ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Ersen buna hiç dikkat etmemiştim, bir ara bakayım bu özellik varmı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...